avesic
Domaćin
- Poruka
- 3.003
avesic:moja jedina asocijacija na muško doope je kada se steže i opušta -- e tada je prava i u elementu - nemoguće ne zgrabiti je i navući jače na sebe --- evo napalila sam se . .....uh
nešto sada zamišljam ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avesic:moja jedina asocijacija na muško doope je kada se steže i opušta -- e tada je prava i u elementu - nemoguće ne zgrabiti je i navući jače na sebe --- evo napalila sam se . .....uh
Kakva steta...Vragolasta Amfibija:penis : priznajete da ga nikad niste videli presecenog poprecno.
e pa ja jesam...[/b]

Meni se dešavalo... jednom u Kanadi, vozim bicikl, stanem na semaforu, i pljas, pored mene prolazi par mlađahnih crnkinja i kikoću se. Ja ne znam u prvi mah dal da se smejem il da se ljutim. Al kad je od crnkinja sa onakvim guzama, onda je ipak kompliment. U klubovima, gde je gužva, svakodnevna pojava da te ženska zgrabi za guzu. Isto u Rusiji.ponos:Dugo citam oaj forum, ali retko postujem pa bi da vas pitam nesto, zasto ne prelomite jednom u sebi i nepridjete muscarcu stisnete ga za dupe
i sta bude bice , mislim da kada bih ja to uradio nekoj dobroj ribi dobio bi samar sve u sesnaest !
Opet kada to riba uradi to je nekako slatko...![]()

Ја је не налазим лијепом, ја гледам очи, по принципу Очи су огледало душеDakle dame, ZASTO nalazite musku guzu lepom, i kakva je to 'lepa muska guza'? :wink:
Poz.

E ovo pitanje me opasno kopka... A nisam primetio da ga je bilo na forumu... Neka mi kolege oproste ako jeste...
Naime, gotovo svaka dama ovde pominje musku guzu kao simbol ideala... Sta ima lepo u tome? Ne znam, meni muska bulja izgleda svakako, ali sigurno ne lepo i izazovno... Da li zato sto sam muskarac, ili zbog necega drugog, ali to mi jednostavno ne ide u glavu...
Dakle dame, ZASTO nalazite musku guzu lepom, i kakva je to 'lepa muska guza'? :wink:
Poz.

Ја је не налазим лијепом, ја гледам очи, по принципу Очи су огледало душе![]()

Aha!Jel ovako gledaš?!![]()

Aha!
By the way, nema potrebe da se obraćaš autoru pošto ne dolazi na forum par godina![]()

koja je fora s oživljavanjem tema od pre 5 god...?![]()
tek sam sad videla da je tema iz 2003.
Фора је што ће се увијек неко бунити зашто је тема подигнутаkoja je fora s oživljavanjem tema od pre 5 god...?![]()

Ја видим иако сам женско, а нисам лезбејкаzasto su tebi lepe sise..ja nista lepo ne vidim u zenskim sisama

Ја видим иако сам женско, а нисам лезбејка![]()
E ovo pitanje me opasno kopka... A nisam primetio da ga je bilo na forumu... Neka mi kolege oproste ako jeste...
Naime, gotovo svaka dama ovde pominje musku guzu kao simbol ideala... Sta ima lepo u tome? Ne znam, meni muska bulja izgleda svakako, ali sigurno ne lepo i izazovno... Da li zato sto sam muskarac, ili zbog necega drugog, ali to mi jednostavno ne ide u glavu...
Dakle dame, ZASTO nalazite musku guzu lepom, i kakva je to 'lepa muska guza'? :wink:
Poz.