Musilmani u evropi

Evropa ce:

• ostati hriscanska

• postati muslimanska

• nestati u ww3

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moramo iamti u vidu da nisu bili isti istorijski uslovi u kojima su nastali hriscanstvo i islam.

Hriscanstvo bi danas bila jedna obicna mazohisticka sekta, (ka sto je i bila u pocetku) u moru miliona drugih AZIJSKIH sekti koje su izgmizale iz AZIJE da nije uzgmizala u Rimsko Carstvo, zahvatila najnize slojeve i robove, pa se polako uspinjala, dok niej zavladala Rimom.... dakle Hriscanstvo se moralo iz sjenke i iz potaje boriti i uspinjati, sto se desilo na kraju? Kad je car posta hriscanin automatski je zabranio sve druge vjere u Rimskom carstvu :think:

Islam s druge strane, je iznikao u borbi, u bitci, prvi muslimani su isli pod zastavom Muhameda, u bitke i ratove, morali su se oceliciti, i to je ostavilo neizbrisiv trag na Islamu i njegovoj ideologiji. Dakle ono sto je trebalo bit prvobitno sekta beduina i nepismenih cobana po pustarama Arabije, je postala mocna vjera koja kontrolise cetvrtinu svijeta.... a skrojena je za surove plemenske ratnike ne za svjetski sistem....
Vjera nepismenih surovih ratnika je postala svjetska vjera... i tako, takva vjera se nije uspjela do kraja prilagoditi danasnjem sistemu, nego mu se agresivno protivi....

..:rotf:..bem ti..sta sve necu procitati ovde..

Nemaca skoro 100mil, Spanaca i Francuza preko 50milki, Rusa 150 mil .... pa ne znam sada kada ce se obistiniti ta tvoja prognoza, ali ce ona saka jada sto se zovu "crnogorci" vec sutra biti od reda Muharem, Sulejman, Ibrahim itd. te ne znam cemu se smejes i radujes moj Muhamede ;)

Ne radujem se gastarbajteru, ne radujem se, nemam se cemu radovat :roll:
Nego mi je smijesno kako ce "vasi" Rusi uskoro bit Muharemi :mrgreen: Ironija, sarkazam, sto god oces tolko patite za njihovom cizmom da vas gnjeci :hahaha: a na kraju ce to bit ruska cizma, samo od loja malo zamazana, ako me razumijes :hahaha::hahaha::hahaha: Al manje ce da boli posto je to ipak ruska :hahaha:

tabloida? lupash..iz tablloida mozes da vidish samo fotografije....da li uopste znas sta su tabloidi i koja ima je funkcija i sta je primarno kod tabloida ....da li tekst ili slika....provokatorka:hahaha::hahaha:...mlad si jos..tek treba da vidish ko je ko na forumu i ko sta i koliko zna i odakle zna....:D

Drago mi je da smo se razumeli oko tabloida.
Sudeci po ovim zelenim kockicama ti mu dodjes ono genije jel?

Ukoliko dođe do 'smene kultura' ili 'smene civilizacija' na evropskom kontinentu, onda su za to krivi Evropljani i mi možemo samo da skinemo kapu muslimanima (i Azijatima uopšte) i da priznamo poraz.

Ipak, ne treba se zanemarivati jedna stvar - evropska kultura. Mislim da je Evropa još uvek kulturološki jaka da asimilira tu decu. Sami verovatno znate kako deca srpskih gastarbajtera imaju malo sličnih tačaka sa decom odraslom u Srbiji ili Bosni. Tako ni Arapska deca rođena u Nemačkoj, nakon obrazovanja u nemačkim školama i odrastanja uz nemački jezik i kulturu neće biti kao Arapi iz Iraka.

Posebno kada počnu da rade.

Jasno je da se demografska situacija menja, ali to je takođe i prirodan i u istoriji često viđen proces.

Uvodni video je pun šupljina. Niti jedan izvor, niti jedan link ka bilo čemu, niti jedan pravilan citat. Isto kao da sam ja seo i nabacao masu brojeva iz glave.

Drago mi je da smo se razumeli oko tabloida.
Sudeci po ovim zelenim kockicama ti mu dodjes ono genije jel?

ne...nikad za sebe nisam mislila da sam genije niti to mogu da budem niti zelim..sto se tice kockica..njih sam dobila od ljudi koji su smatrali da ono sto pisem na forumu ima smisla..nisam ih dobila na LJ i S...a ti bi mogao pre nego sto krenes nekog da vredjas prvo malo da povuces rucnu....prvo malo da citash...a ne ad hok da donosis sud

Ne...možda da od dece pozajmiš knjigu iz srpskog, ovo nije mesto gde bih ja nekome držala časove, piše se na oba načina.:lol:

pa evo bas smo to savladi za test iz srpskog i imam ga ispred sebe...ako se vec pise na dva nacina i oba su ispravna...mada nasa nastavnica..heheh tj mog sina nastavnica tako napisano preskraba kao sto si ti napisiala cemu onda onaj tvoj post o zelenima i prosnji..htela si da budes vickasta simpaticna ili sta

pa evo bas smo to savladi za test iz srpskog i imam ga ispred sebe...ako se vec pise na dva nacina i oba su ispravna...mada nasa nastavnica..heheh tj mog sina nastavnica tako napisano preskraba kao sto si ti napisiala cemu onda onaj tvoj post o zelenima i prosnji..htela si da budes vickasta simpaticna ili sta

:cool:...neće jezik nego pravo...:lol:
Ako je vaša nastavnica to preškrabala kao pogrešno ( ja tako razumedoh ovo što si napisala:mrgreen:), onda i nije čudno što nam svake godine iz škole izađe preko 40% funkcionalno nepismenih mladih ljudi !:thumbdown::evil::thumbdown:

Ovo drugo pitanje : Pa vidiš, da bi neko bio duhovit, vickast, kako hoćeš, prvo treba da bude inteligentan...i da, jesam ako želim i kad želim.;)...trenutno mi to nije bila namera , samo sam se setila one zatvorene kafane i na koji način si i TI između ostalih skupljala te zelene kockice- reputacije:lol:...ako ti je za utehu, nisi usamljena u tom "skupljanju" ali znaš ti to dobro:P

Ako je vaša nastavnica to preškrabala kao pogrešno ( ja tako razumedoh ovo što si napisala:mrgreen:), onda i nije čudno što nam svake godine iz škole izađe preko 40% funkcionalno nepismenih mladih ljudi !:thumbdown::evil::thumbdown:

Ovo drugo pitanje : Pa vidiš, da bi neko bio duhovit, vickast, kako hoćeš, prvo treba da bude inteligentan...i da, jesam ako želim i kad želim.;)...trenutno mi to nije bila namera , samo sam se setila one zatvorene kafane i na koji način si i TI između ostalih skupljala te zelene kockice- reputacije:lol:...ako ti je za utehu, nisi usamljena u tom "skupljanju" ali znaš ti to dobro:P

evo prepisano iz udzbenika
"JELI" i "DALI" su glagolski pridev radni (participle) glagola JESTI i DATI
a "LI" je recca i pise se ODVOJENO u "DA LI" i "JE LI", kao i u skracenom obliku JE L' , DA L' .
ps
ako si poznavalac srpskog jezika daj link..na svakom mestu pravopisa sam pronasla da se recca li uvek pise odvojeno

Poslednja izmena:

ja skupljala bombone hahahahha...zamenila se me sa nekim..ja sam bila najveci portivnih bona..ako sam ikad nesto na tu temu i rekla uvek je bila zafrkancija

Dal iskreno neko vjeruje u ovo ?

Jedva cekam oktobar 2010 :mrgreen:

Nazalost vecinu ovih zanimljivih stvari ne bih dozivio,ako je tacno :(

Evo šta baba Vanga predviđa u bliskoj nam budućnosti(a ima veze sa temom;) )

2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti ne ostaje ni zivotinja ni biljaka. Zatim muslimani pocinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana.

:hahaha: :rotf: :hahaha:

Opet, možda i nije glupo, jer (bar ja) nisam upoznat sa nekih hrišćanskim terorističkim organizacijama koje se bore protiv muslimana...?

Skoro sam nedje procitao da je u Ceskoj rodjena neka organizacija koja se bori protiv islama ;)
Evo šta baba Vanga predviđa u bliskoj nam budućnosti(a ima veze sa temom;) )

2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti ne ostaje ni zivotinja ni biljaka. Zatim muslimani pocinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana.

:hahaha: :rotf: :hahaha:

Treba Tihog obavijestit o liku i djelu te baba Vange, mogao bi od nje dosta toga da nauci... :)

Back