Muči me jedno pitanje u vezi Isusa Hrista....

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Драги Кусско или Кристо, ја на жалост немам Св.Писмо на Српском језику...онда могу ли ја замолити неког из вас за неку услугу, молим, погледајте Поруку к Јеврејам ст.5,6,7,8 и процитирујте ово на форуму. Мислим, то ће бити интересантно и за те, драга Комшиница.

Претходно захваљујем!
Велики поздрав!

Ah... kad god se setim ove teme, ja se razgalim. Moram priznati, od svih 131 odgovora, samo me jedan totalno oborio s nogu - Lamborghini Diablo...

No svejedno, pozdravljam sve prijatelje i one ostale koji me nisu zaboravili, i obecavam da cu cesce svratiti u ovaj nas sajber kafe. Ako ne ispunim obecanje, onda... ne znam, sami smislite adekvatnu kaznu...

Ne, kamen ne moze, Zevs je bio prvi.

:-)

Gosca:
MaranAta:
Сејо, пробај овде да погледаш Библију:

http://www.istocnik.com/cgi-local/biblija/biblija.cgi/indexstari1l.html

Uuuu sto si dosadan. Napisi nesto u nekoliko reda sto se moze procitati a ne kilometri.

То је линк за Библију на нет-у, за оне који је немају у облику књиге, или за оне који хоће да је цитирају на форуму, па могу копи-пејст да користе, а не да укуцавају.

Али... битно је да ви жестоко пљунете, а да нисте ни погледали о чему је реч. 8)

Ciao Sizife, mozes li ?
Za mene ovaj internet taze caka kao iovaj forum pa cunjajuci naletim i na tvoj “nick”.
Posto si za nauku i tehniku i dobro upucen, zamolio bih te da mi pomognes. Cuo sam da danasnja nauka i tehnika, pored ostalih cuda, prave i lutke sto se duvaju, za one stvari, znas? Ja trazim tako nesto ali koja zna da ga pusi kao jedna moja bivsa. Ova sadasnja, jest da mi ga dobro dize ali nema kulture, prosta pa joj se gadi.
Bicu ti do groba zahvalan, a ako hoces i posle.
Anarhista

PS: Na struju ili baterije, eventualno na drva naftu i ugalj ne drzim.

Anarhista:
Posto si za nauku i tehniku i dobro upucen, zamolio bih te da mi pomognes. Cuo sam da danasnja nauka i tehnika, pored ostalih cuda, prave i lutke sto se duvaju, za one stvari, znas?
Sve što ti treba možeš naći na

http://www.yucybershop.com/ycsforum/

Tamo imaš i pravih devojaka na forumu, upoznaj se, druži se više, bolje prave žene nego lutke na naduvavanje. Pozdrav i srećno!

Anarhista:
Prave nisu problem, al' ko velim tehnika to bolje od Boga.
I meni su ove na naduvavanje bez veze. Ne znam šta Crkva kaže o lutkama na naduvavanje i drugim seksualnim pomagalima? Šta Papa misli o Viagri?

Mada ne verujem da bi njemu i to pomoglo - pa nisu naučnici Bogovi da njega u tom smislu aktiviraju, koliko god mladih privlačnih dečaka imao u svojoj blizini.

Nije on takav.

I meni su ove na naduvavanje bez veze. Ne znam šta Crkva kaže o lutkama na naduvavanje i drugim seksualnim pomagalima? Šta Papa misli o Viagri?

Mada ne verujem da bi njemu i to pomoglo - pa nisu naučnici Bogovi da njega u tom smislu aktiviraju, koliko god mladih privlačnih dečaka imao u svojoj blizini.

Nije on takav.[/quote]

Priznajes
1.da su "na naduvavanje bez veze" a tehnoloske su
2.da "naucnici nisu bogovi" a kad jedan drugom mere znanje tu su diplome, pa nagrade, pa aplauzi, pa zakuske (blagorodne), da ti ne pricam o titulama.

A za papu? pa ne mislis valjda da je on ikada ista mislio? Imao je uvek sve sazvakano kao i oni kreteni iz "bele kuce". Kao i njih (uzgred, ne verujes valjda u demokratiju') namestila ga CIA za svoje niskosti koje je on obavio iznad svkog ocekivanja. Nije mu smetalo sto su mu ubili prethodnika, niti trojicu iz njegove garde i za ciju istragu se pravi gluv na pozive Jacques-a Vergès-a. Duhovna vlast uopste, je najstravicnija jer najpodmuklija. To rimljanima nije moglo da izmakne posmatrajuci "vernike" kako sa knjigom u ruci (pod izgovorom da je "sveta") pred gomilom kamenja (pod izgovorom da je "sveto") cimaju kao vezan konj ispred praznih jasala. Zato su od Isusa napravili svetu corbu koju mi eto lickamo dokoni

Anarhista:
Priznajes
Pa šta? I Yugo je tehnološki proizvod pa opet ne valja. Ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.
Anarhista:
2.da "naucnici nisu bogovi" a kad jedan drugom mere znanje tu su diplome, pa nagrade, pa aplauzi, pa zakuske (blagorodne), da ti ne pricam o titulama.
Ko je ikad rekao da naučnici jesu bogovi, tj. da su svemoćni u kontekstu stvaranja? I ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.

Brinem se.

Sizif:
Anarhista:
Priznajes
Pa šta? I Yugo je tehnološki proizvod pa opet ne valja. Ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.
Anarhista:
Ko je ikad rekao da naučnici jesu bogovi, tj. da su svemoćni u kontekstu stvaranja? I ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.

Brinem se.[/quote

Navodis gresnog „Yuga“ kao primer, pa valjda i medju naduvanima ima yuga i rolsova, a ti ih sve u jedan dzak. I ako si. A ja isto tako ne samo yuge rolsove nego sve sto ljudska ruka (“genije”) stvara, to su uvek i samo diablovska posla.
Koliko muke i zla nanesose ZIVOT-u uopste. Bez ljudske muke i patnje, sta bi bilo od betona i asfalta sta bi bilo od tih „cuda tehnoloskih“. To bi vetar, kisa, sunce, mraz (ti angeli Bozji) sveli na ono sto i jeste - gomila sljama – a ZEMLJA majka nasa koja nam sve daje bi to ponovo pretvorila u darove za nas. A mi je jednako betoniramo-asfaltiramo « obradjujemo » ubedjeni da to raste samo zato sto ga mi sadimo i da stoke ima samo zato sto je mi gajimo. Ovo zadnje je tacno kada je rec o nama.

Kazes da naucnici nisu “svemocni u kontekstu stvaranja”. Pa ako nisu sve, a koliko su?

« brinem se «
Nemoj brale (ako je za mene) molim te, nije strasno, naprotiv, pubertet nece da mi sazri a meni lepo.

Anarhista:
... pa valjda i medju naduvanima ima yuga i rolsova... A ja isto tako ne samo yuge rolsove nego sve sto ljudska ruka (“genije”) stvara... to su uvek i samo diablovska posla.
... pubertet nece da mi sazri a meni lepo...
Ponekad se pitam da li je tebi srpski uopšte maternji jezik? Ništa te ne razumem, kao da pričaš na mađarskom. Razumem reči, ali značenje mi konstantno izmiče...

Sizif:
Anarhista:
... pa valjda i medju naduvanima ima yuga i rolsova... A ja isto tako ne samo yuge rolsove nego sve sto ljudska ruka (“genije”) stvara... to su uvek i samo diablovska posla.
... pubertet nece da mi sazri a meni lepo...
Ponekad se pitam da li je tebi srpski uopšte maternji jezik? Ništa te ne razumem, kao da pričaš na mađarskom. Razumem reči, ali značenje mi konstantno izmiče...

Naveo si yuga kao skart zato sto smatras da postoji bolje, zato sam naveo rolsa (kao super skart deluxe) puno « usvrsenijeg » i stotinama puta skupljeg. Tako valjda postoje i lutke raznog «savrsenstva» i cena naravno.
Kazem ti da sam veciti pubertetlija i da mi to godi, da mi se ti ne brines za moju nezrelost.
Sem toga iz kulture sam bio nikakav kao djak a sad jos gori, al sta cu kad mi ne pase.

Back