Anarhista:
Priznajes
1.da su "na naduvavanje bez veze" a tehnoloske su
Pa šta? I Yugo je tehnološki proizvod pa opet ne valja. Ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.
Anarhista:
2.da "naucnici nisu bogovi" a kad jedan drugom mere znanje tu su diplome, pa nagrade, pa aplauzi, pa zakuske (blagorodne), da ti ne pricam o titulama.
Ko je ikad rekao da naučnici
jesu bogovi, tj. da su svemoćni u kontekstu stvaranja? I ta argumentacija ti je ispod nivoa zrelog razmišljanja odraslih i mentalno zrelih osoba.
Brinem se.[/quote
Navodis gresnog „Yuga“ kao primer, pa valjda i medju naduvanima ima yuga i rolsova, a ti ih sve u jedan dzak. I ako si. A ja isto tako ne samo yuge rolsove nego sve sto ljudska ruka (“genije”) stvara, to su uvek i samo diablovska posla.
Koliko muke i zla nanesose ZIVOT-u uopste. Bez ljudske muke i patnje, sta bi bilo od betona i asfalta sta bi bilo od tih „cuda tehnoloskih“. To bi vetar, kisa, sunce, mraz (ti angeli Bozji) sveli na ono sto i jeste - gomila sljama – a ZEMLJA majka nasa koja nam sve daje bi to ponovo pretvorila u darove za nas. A mi je jednako betoniramo-asfaltiramo « obradjujemo » ubedjeni da to raste samo zato sto ga mi sadimo i da stoke ima samo zato sto je mi gajimo. Ovo zadnje je tacno kada je rec o nama.
Kazes da naucnici nisu “svemocni u kontekstu stvaranja”. Pa ako nisu sve, a koliko su?
« brinem se «
Nemoj brale (ako je za mene) molim te, nije strasno, naprotiv, pubertet nece da mi sazri a meni lepo.