Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, neeee, Rakovi samo imaju jaaako dobru memoriju, najbolju od svih znakova. Onda su u stanju citirati cak doslovno nekog ko je pametno zborio.Fixa:rakovi su najinteligentniji, ne svi u globalu, nego ako vec gledas inteligenciju onda je rak prvi na listi.
.
Salis se, zar ne? Pitanje inteligencije je toliko individualna stvar, da tvoja tvrdnja i pokusaj generalizacije nema smisla. Evo npr. imam jednog prijatelja rodjenog u znaku Raka ciji Merkur u Lavu gradi 5-6 dobrih aspekata sa drugim planetama, ukljucujuci tu i fantasticnu konjunkciju sa Jupiterom. Od loseg ima jedino kvadrat sa Uranom u Skorpiji. Lik je izuzetno inteligentan, bio je najbolji student. Sve je s lakocom razumevao, nista nije ucio napamet, niti je umeo tako. E sad, sa druge strane imas "rakove" koji su muku mucili da zavrse i osnovu skolu (znam bar dvoje takvih).Fixa:da, da. rak je vrh inteligencije, a tek merkur u raku...
Astral-Blade:Salis se, zar ne? Pitanje inteligencije je toliko individualna stvar, da tvoja tvrdnja i pokusaj generalizacije nema smisla.
Fixa:rakovi su najinteligentniji, ne svi u globalu, nego ako vec gledas inteligenciju onda je rak prvi na listi.
Fixa:rakovi su najinteligentniji, ne svi u globalu, nego ako vec gledas inteligenciju onda je rak prvi na listi.
Genijalna konstatacija- nakon citave price gore, zaista impresivno...))
a za blizance niko nije rekao da su glupi, vec da su debili (i valjda se podrazumeva sta bi to znacilo)
a ja se apsoluutno slazem sa tom konstatacijom; ne bih voleo ni da ih imam za komshije...a bedak sto ih imam dvoje u kootji.
Samantha Jouns:Ja mrzim strelceve muske.....samo me zajebavaju i zavlace i onda iskuliraju na kraju......:mad: :mad: :mad: