mrzim

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milose, da ne poverujes - asc u jarcu, saturn u biku :confused: merkur je vladar sunca i u domicilu, nije los, zar ne?

da je neki dupli blizanac ili npr. asc u vagi, strelcu, ribama... ma ne bi me cudilo ali ovo... i nije to sve. sada znam cika blizanca koji je sa asc-om u skorionu, saturnom na samom asc (to je vec problematika mog natala jer mi je asc rak pa sve privlacim detinjaste blizance i saturnijanske tipove jer mi je desc u jarcu). i taj se cikica sa svojih, sram ga bilo, skoro 50 godina ponasa jednako sasavo - ptice, cvece, drvece, pesma i igra. nije podetinjio pod stare dane, znam ga ja vec godinama ali se nisam nesto :idea: zamisljala. nego kada se neke karakteristike ponavljaju kod ljudi istog znaka, stane covek, pa stavi prst, na celo i kaze :shock: "leleeeeeeeee, pa to sve isti ...." :shock: bezi, mady, kol'ko te noge nose

Mady:
milose, da ne poverujes - asc u jarcu, saturn u biku :confused: merkur je vladar sunca i u domicilu, nije los, zar ne?

da je neki dupli blizanac ili npr. asc u vagi, strelcu, ribama... ma ne bi me cudilo ali ovo... i nije to sve. sada znam cika blizanca koji je sa asc-om u skorionu, saturnom na samom asc (to je vec problematika mog natala jer mi je asc rak pa sve privlacim detinjaste blizance i saturnijanske tipove jer mi je desc u jarcu). i taj se cikica sa svojih, sram ga bilo, skoro 50 godina ponasa jednako sasavo - ptice, cvece, drvece, pesma i igra. nije podetinjio pod stare dane, znam ga ja vec godinama ali se nisam nesto :idea: zamisljala. nego kada se neke karakteristike ponavljaju kod ljudi istog znaka, stane covek, pa stavi prst, na celo i kaze :shock: "leleeeeeeeee, pa to sve isti ...." :shock: bezi, mady, kol'ko te noge nose

Pa bezi, mady, bezi! Lepo si ti meni rekla: " Mi se nikada ne cemo udati " ! Pu, pu , pu... daleko bilo ! :roll:

ma samo da mi padne shaka taj s(l)udjeni - nalupetacu ja njega. tolike se godine smuca po belom svetu, valjda je culo vida otupelo pa se negde vrti u krug i ne zna gde da me trazi.
a i cega se naslusamo "tamo u bunkerima", verujem da do oltara mogu stici samo ako sama sebi dobro svezem oci i usi... znas kao ona tri malena majmunchica sto se prodaju kao suveniri "ne vidim... ne cujem... ne govorim"

evo ide 8.mart, dan zeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaa pa ko je raspolozen da se simbolicno otvori sada zna i kako - tri mala majmuna.

Au, bre Mady ubi me u pojam. Onda da se ni ne zabavljamo vise ni sa kim; Ma ni to ne valja. Ponasaju se ko da su usli u mesaru a ne u nas zivot, jel tako. Sto mi rece jedna pre neki dan u centru ( radnom mestu) , 'oce da ide u manastir! Kaze bila je sa kumom i svidelo joj se. Pu, pu, pu , daleko bilo i to, bre Mady, BRE! Pa sta cemo mi !!!

Fixa:
merkur mi je u biku, u konjunkciji sa marsom koji je takodje u biku. a ja sam bik btw.
el ih mrzim zbog toga?

Merkur (blizanci) u 12.polju..(ne poznajes ih)...Posto je Merkur dispozitor Asc-ta (ne poznajes sebe samog) odatle mrznja....(mada se mrznja radja iz straha.......plasimo se svega sto ne poznajemo....A strah je neprijatno osecanje ,koje uzrokuje mrznju). Mars u konjukciji sa merkurom ,samo pojacava odbrambeni mehanizam...i uzrokuje jaca negativna osecanja.

Fixa:
blizance
45.gif
Peh...
I tebe je razocaralo dosta blizanaca, jel da :roll:
Ja cekam da me konacno neki razuvjeri, ali nesto dzaba cekam, izgleda...

sta vam je bre ljudi? sto napljuvaste blizance toliko? ja jedino ne bih nikome savetovala da se zabavlja sa nekim blizancem (samo toliko :)) osim ako nema naglasene osobine nekog drugog znaka. cinjenica je da umeju da budu veoma nenormalni u vezi i sto se mene tice oni su "emotivno laka kategorija". ali bih napravila veliku razliku izmedju zena i muskaraca blizanaca, naravno, u korist zena - vecina njih je skroz ok.

pa ukratko - toliko. jel' da?

"necemo savetovati nikome da se zabavlja sa njima. umeju da budu prilicno nenormalni u vezi. emotivno laka kategorija."
slayem se po svim stavkama.

Izgleda na blizance i na one sto imaju pravo na ljubav :lol::lol::lol::lol:

Kod mene je slucaj sto se emocija tice sledeca. Tesko se "palim", ali kada se upalim jako jako zestoko gorim, ali da bi ta vatra nastavila da gori mora i druga strana da gori. Ne mogu ja da "lozim" vatru za oboje!!!

ma, ljudi, ja volim blizance i odlicno se slazem sa njima, majke mi :) samo sto mi je svaka veza sa blizancem bila katastrofalna, ali za druzenje su mi super...mozda nekom drugom odgovaraju blizanci kao partneri, otkud ja znam, meni ne odgovaraju (iako mi se cesto vema svide, ali corak). eto, ja govorila, woah! ;)

ma ti volish strelceve, znam ja. a h8 na njih je iz revolta, el tako? el tako? el tako? :D

a sta blizancima fali?
pa...ovaj...za pocetak da ne budu retardirani, a ostalo cemo polako da resimo...

Back