Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saki8050:ma nosi se....
Frci:Ma kontam te bre.
Zastiti svoje osobno odevanje i sve ono sto radis u zivotu!
xe xe xe...
(ej pazi,i ja nosim carape)
xe xe xe
![]()
Ovo je toliko tačno, da je prosto nepojmljivo. Neviđeno površan (ne bih generalizovala na sve blizance), sto puta pita istu stvar, ne sluša šta mu se priča, nije mu ni bitno. Laže, konstantno laže...Mady:sto govore ne misle, ... (a pritom je rec o filmu koji nisi gledala sa njim). jao toliko su povrsni da i sami nemaju predstavu kada i koga lazu a kada istinu govore.
Slažem se u potpunosti, mada to bi trebalo da bude osnova svakog prijateljstva nevezano za blizance.Cool_Chick:Najbolji nacin da sa Blizancem razvijete čvrsto prijateljstvo, jeste da se sa njim najpre povežete intelektualno.
Fixa:blizance![]()
Sjajno! A sta ja da ukljucim za mog oca Skorpiona? Motornu pilu, a?npr. ja kad pricam s tjaletom(blizancem), ukljucim jonizator vazduha![]()
beba_toronto:upoznala sam skoro jednog blizanca, pozvao me da izadjemo..
prvo mi nije ni rekao svoje planove niti me je pitao da li me to zanima uopste
dosao je po mene u 10 ujutru...nisam bila jos ni ustala...
pa me je cekao 3 sata dok se probudim, rasanim i sredim...plus kaze da je zakasnio, da je planirao da dodje po mene u 8 pa da "iskoristimo ovako lep dan", pa mi je zvocao posle jedno 3 sata kako sam mu upropastila ovako lep suncan dan, jer je on hteo da idemo negde da kuliramo i da igramo bilijar...bilijar u 8 ujutru???
po "ovako lepom i suncanom danu"???)
podnela sam ga nekoliko sati, onda sam pobegla kuci i naravno vise se nismo videli...
kakav bre suncan dan i bilijar u 8 ujutru u nedelju, ja bre hocu da spavam...i koje nevidjeno zvocalo....
uzas...
plus ne podnosim bilijar....
NevenaBGD:![]()
![]()
Kao sto rekoh, debili!!! Mozda nije on hteo nista lose, ali toliko glup moze da bude samo blizanac i niko drugi!
![]()
Algol:Ne mogu da vjerujem da se stvari ovako uopstavaju. Prije svega i kod uopstavanja - Blizanci spadaju u intelektualne tipove. Tesko da cete sresti glupu osobu sa Merkurom u Blizancima, ali zato ako pored tog Merkura ima Mars u Biku moze da bude uzasno ogranicen. Merkur u Ribama isto tako moze da bude olicenje gluposti, ali sve to ne mora nista da znaci. Samo Sunce u Blizancima - uopsteno trebalo bi da predstavlja inteligentnu osobu!!! Licno, nisam srela glupog Blizanca i Skorpiju.
Algol:Ne mogu da vjerujem da se stvari ovako uopstavaju. Prije svega i kod uopstavanja - Blizanci spadaju u intelektualne tipove. Tesko da cete sresti glupu osobu sa Merkurom u Blizancima, ali zato ako pored tog Merkura ima Mars u Biku moze da bude uzasno ogranicen. Merkur u Ribama isto tako moze da bude olicenje gluposti, ali sve to ne mora nista da znaci. Samo Sunce u Blizancima - uopsteno trebalo bi da predstavlja inteligentnu osobu!!! Licno, nisam srela glupog Blizanca i Skorpiju.
Mady:dobro de, komentarisemo i razmenjujemo. ni ja ne mrzim nikoga ali neka iskustva postoje kako se greske ne bi ponavljale.
'O's rec' da sam ja instant genijalna, a?Mady:Merkur u Vodoliji instant genijalnost, stravicno vispren um.