nasmejana pahulica
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fix, ta sam!da, da. rak je vrh inteligencije, a tek merkur u raku...
hm, pa ja otprilike sve volim![]()
odnosno znam bar po jednu osobu u svakom znaku sa kojom se odlicno slazem.
vidim nesto lepo u svakome![]()
eto mozda jarcevi...oni mi znaju ponekad biti bas, bas iritantni. ali jedan jarac mi je jako dobar prijatelj.
a sto se tice na ovoj temi ozloglasenih blizanaca, meni su ok uglavnom, najbolja drugarica mi je blizanac.
sad to sto su tako leprsavi neki smatraju za veliku manu... neki ne. sve zavisi kako na to gledamo, tj. od nas samih i koji smo znak.
meni je venera u blizancima, sta to znaci???
A jel moze neko da na vede neke kvalitete koje blizanci poseduju...a svakako da ih imaju ( sem leprsavosti , pricljivosti..) ili da se neki blizanac ( muski ili zenski) malo bolje opise i pomogne nam da ih bolje razumemo ?!!! (verovatno ima toga vec negde ali ne mogu da sad kopam :-D )
A nisam ovo predlozila jer mi se jedan dopada, ne bih ja to nikad!![]()
Ja ne volim blizance, uvek se posvadamo, i oni misle kako uvek sve najbolje znaju, ali se varaju i tekako. Bash sam se pobio sa jednim blizancem pre nedelju dana, trpeo sam ga dugo, cak predugo, ali mi je dojadio i vratio sam mu sa kamatom!. Inace ovaj je bio dupli!
rakovi su najinteligentniji, ne svi u globalu, nego ako vec gledas inteligenciju onda je rak prvi na listi.
a za blizance niko nije rekao da su glupi, vec da su debili (i valjda se podrazumeva sta bi to znacilo)
a ja se apsoluutno slazem sa tom konstatacijom; ne bih voleo ni da ih imam za komshije...a bedak sto ih imam dvoje u kootji.
hheheh.nije valjda dotle doslo?zar jedna inteligentna djevica da se tuce.hoce blizanci da izazovu ali nisu oni toliko ni opasni
![]()
lucifer je vodolija a podznak mu ne znamo jos![]()
E pa ja ne volim kada se neko sa mnom svada. Ja mogu da debatishem, prilicno inteligntno, i mogu da trpim dugo, ali kada se razbesnim onda sam u stanju da napravim pakao onom koji mi se zameri, e ala sam mu pokazao, pa neka samo josh neshto kaze, a to jedva cekam....
Zato volim skorpije, koje nisu toliko detinjaste i bolesne vec orijentisane na uspeh kao ja.
Danile jedanput si rekao da su device simbolicki prikazane peskom, e pa ne znash kako je to kada ti pesak ude u oci. Mozesh da oslepish...
pa djevice nece uci u sukob ako nisu bas izazvane.ja vjerujem da te je bas iznervirao onako kako blizanci to najbolje znajuja nisam imao problema sa njima jer im se ne isplati da idu u rat protiv jedne stijene.a sto se skorpija tice oni spadaju u ambicioznije horoskopske znakove ali na jedan indirektan i tajanstven nacin.ipak se ambicije i uspjeh pripisuju 10 kuci horoskopa i jarcevima.jarac je u odnosu na skorpiju 3 kuca horoskopa sto znaci da skorpije cesto ostvaruju svoje ciljeve kroz glas jarceva.
a ono sto ja mrzim najvise sigurno su pomodarstvo,licemjerstvo i najvise teatralnost i neprirodnost.sa takvim osobama necu ni da se pozdravljam uglavnom
najljepse je kada ih se ignorise.onda se oni lagano spustaju na zemlju...
E a meni je u 10 kuci jarac!
E vidish ja ne mogu da se suzrdzim da nekoga ispravljam i uvek sve bacim pravo na drum. I ja pokusam onako diplomatski da sve fino objasnim ali kada ne ide, ja se iznerviram...A inace obozavam skorpije, pogotovo kombinacija skorpija jarac, to mi je vrh kombinacija, poznajem jednu, to je ziva inteligencija, ponekada mizantrop, ali se slazemo...Ali kada se ta skorpija naljuti, secam se da je decko zavrshio sa polomljenom nogom, i to od strane devojke....
meni je prva kuca u blizancima, ****** neka kuca mora da bude tu
Sjajno! A sta ja da ukljucim za mog oca Skorpiona? Motornu pilu, a ?
Sta ja da ukljucim za mog caleta koji je podznak skorpion sa marsen na ascedentu kvadrat uran!
pod 1) ova tema je namenjena sirenju mrznje prema blizancima, stoga drzite se teme
pod 2) inace nema logike da lucifer nije blizanac, jer da je drugi znak ne bi mogao biti
toliko zao, a samim tim to onda nije lucifer![]()
mrzim kada neko ima istu stvar k'o ja,ili kada radi iste stvari k'o ja...drugim rechima-DA ME IMITIRA!!!!!!!!!![]()