Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba nam glasanje ovih što ne vole Blizance, šta su oni u horoskopu. Koga najviše iritiraju Blizanci?
Al dobro, neko mora biti Vuk Branković, uvek je to tako.
Ja sam se malo oladila od hejta prema muskim skorpijama
Ali i dalje muske Strelceve ne volim. Uvek naravno postoji izuzetak od pravila, steta sto nemam natale za tih par koje sam srela. Demagog do demagoga. Zakuvaju svadju, udare na najlicnijoj bazi ali nista direktno i javno nego sve onako izmedj redova, potuljeno a onda kad sagovornik ( zavisno od znaka i karaktera) ispizdi, e onda krenu cile mile, let's be friends, give peace a chanse, sto me napadas a ja lepo s tobom'.
Takvih sam se dosta nagledala na forumima, tu mozda taj lazni pacifizam i demagogija nekako najlakse izasdju na videlo. Sigurno ima u njihovim kartama nesto, mozda i nevezano za tog strelca sto ih cini takvima ali svejedno, ne mogu a da se ne gadim takvih ljudi.
Zenske Strelice s druge strane, sve koje poznajem su dushe.Izgleda da kao i kod muskih stalno nailazim na isti tip, pomalo naivne, oce sve da daju, na sve druge misle pa tek onda na sebe.Ponekad prosto oce da uguse svojom brigom ali znas da ti dale sve samo da udovolje pa ne mozes ni da se ljutis.
Medjutim sto vise razmisljam o ovoj temi, zaista nema onoga ' hejtujem sve do jednoga'. U svakog znaku imam losih i jako dobrih iskustava.