Mrzim svakog ko te ne voli!

Jel ste nekad bili u tom stadijumu lude odanosti i predanosti vašem partneru?

Uvek, samo što se predmeti odanosti smenjuju... ja sam takva, nebitan je taj neko, u smislu da uvek idem u krajnosti.
Ima u ovome jedna čuda stvar... obično se reži na isti pol, nikada na suprotni, pa se pitam da li je tu odanost, ili posesivnost u pitanju... npr. kada vas on "pošteđuje" muških, a vi njega ženskih mrzitelja... dok u većini slučajeva, kada treba zarežati na suprotan pol, to izostane.
Oni što me nervira su očekivanja da sam u svemu takva, tačnije da ću sebe redukovatii... iz odanosti. Neću nikad... :aha:

Koristim ovu temu da izjavim forumu da sam zaljubljen u ELLEN

Ozenio bi ja rado Pussy Galore jer je bozanstvena, ali realno ona je jos predivni cvetak u cvatu mladosti a ja sam covek u 35-tim godinama.
Kada budem imao 60+, ona ce biti na vrhuncu sexipilnosti i zenstvenosti a ja cu biti na izlazu,Bit cu deda koji ima problema sa besikom, problem sa prostatom, a verovatno i problem da mi se digne moj dika i ponos. Pa ce Pussy (sto je normalno) biti prinudjena da nadje partnera koji ce da joj pruzi ono sto ja ne mogu, a ja cu biti ljubomoran. Ne, ne, ne. Ne mogu to dozvoliti sebi.

Back