-Starsky-
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
I bolestovde se namirise uglavnom ocaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bolestovde se namirise uglavnom ocaj.
Ti jesi seks simbol krstarice, mozda tebi nije lako da se nosiš sa tim ,to je teret slave koji moraš prihvatišVama je sex simbol svako ko otvoreno piše o seksualnosti.. to nema veze sa pravim sex simbolom

Jadna krstarica ondaTi jesi seks simbol krstarice, mozda tebi nije lako da se nosiš sa tim ,to je teret slave koji moraš prihvatiš![]()
neke stvari (vecinu) bi trebalo zadrzati za sebe,bez obzira sto je ovo forum..
ja volim nacis*icku nemacku <3Ja. Volim nežne plavuše.
Ja se tim ne bih hvalioja volim nacis*icku nemacku <3
Nije jadna , ti si skromnaJadna krstarica onda
zasto ?Ja se tim ne bih hvalio
pa nemoj tako, i vi zene mastate. neke su odustale, a neke su bas ocajne, prodje biloski sat... neke tekstove sam izgubio npr. setile se u 50-oj, malo kasno, a u 20-im, 30-im karijera, izlasci itd, dok na kraju kaze da su joj veze bile takve da sa njima ne bi ni imala decu, zbog poverenja ili sl.Iz mog iskustva onlajn, uglavnom su muski teski ocajnici, vecina nije videla golu zensku uzivo duuuugo, a na forumu su zesci jebaci. I jako opasni kad treba pisati u pp, kome sta viri iz ociju i slicno… ne znam
Valjda misle da su tako seksi sa tom komunikacijom i da ce se na kraju ipak ogrebati, jer druge svrhe nema, ne postoji seksting iz dosade![]()
Iz mog iskustva onlajn, uglavnom su muski teski ocajnici, vecina nije videla golu zensku uzivo duuuugo, a na forumu su zesci jebaci. I jako opasni kad treba pisati u pp, kome sta viri iz ociju i slicno… ne znam
Valjda misle da su tako seksi sa tom komunikacijom i da ce se na kraju ipak ogrebati, jer druge svrhe nema, ne postoji seksting iz dosade![]()
meni je jedan napisao jebbem ti materDa, bila sam željna.
I mene je zainteresovalo kako se energija prenosi preko pisanja, da li osećate tuđe energije preko slova ?
Da li se može nanjušiti isfoliranost, strast, želja, napaljenost, ravnodušnost, tuga itd.. na osnovu pisanja, i da li vam se to redovno dešava da po temama njušite ljude tj njihovu energiju?![]()
meni je jedan napisao jebbem ti mater
bogami, naljušila sam tu energiju
razumela sam, naravnoTo je vređanje, to nije da se otkrije nečija energija.
Mislila sam na... implicitne stvari, a ne eksplicitne
nadam se da si to bila prijavila.razumela sam, naravno
ovo sam podelila onako
nisamnadam se da si to bila prijavila.