Mrzim ljude

Paralisanost i osećanje nemoći mogu da odvedu u psihozu. Mi živimo u određenom društvu a ne mimo njega. Nije ni malo lako, u društvu, koje pokušava da smanji slobode i da utiče na sve aspekte života, od toga da li imamo posao, gde, pod kojim uslovima, od čega zavisi egzistencija, pa do svega ostalog, zadržati zdrav razum.
Osećaj kontrole i uticaja može da se primeni na svoj život, na neke aspekte. Do nas je zdravlje, izbor neposrednog okruženja, traženje smisla, koliko toliko. Rešenje nije da se u društvu traži razlog za našu nesreću, iako je i do društva u mnogim stvarima. Dokazano je da sredina određuje meru sreće. Nije isto pojas Gaze i Danska. Nije isto Srbija i Tadžikistan, u Tadžikistanu je bolje, i tako dalje.
Ali, opet, odricanje od vlastite odgovornosti je zagarantovana mera teške nesreće.

Ma ne lupaj, u dobrom društvu sam nikad veseliji, samo me ne čačkaj, nije to loša osobina, kao što nikoga ne treba dirati, svako ima svoj prag tolerancije, meni se smanji taj prag kad su loši ljudi u pitanju. Kao što lava ne diraš jer će te pojesti. Ne znači da je loš. Samo sam temperamentan. Impulsivniji sam kad se brani pravda. Ne izvrći, negativna osobo, jedva čekaš da nekoga osudiš, pogotovo mene. Baš loša osobina, to govori o tebi. Vrišti kompleks i frustracija iz tebe. Tako ne govore dobri ljudi.
Idi psuj i šamaraj ljude po tvom selu pa da vidimo kako ćeš proći, da proveriš da li su ljudi "loši".
@andjelijaa

Screenshot_20250823_070641_com_twitter_android_GalleryActivity_edit_443170282121260.jpg

nisam kriminalac, niti sam okruzen kriminalcima.
Al sam bio i na vrhu i na dnu, oni koji su ostali vrede.
Pa da, ja 26 godina, nezadovoljan primanjima ovde, los drug mi sredi da odem preko, meni to promeni zivot. Drug zatvori Pet shop, los covek, da mi 250 kg granula za pse, ja los covek podelim sa prijateljima. Drug renovira kucu, mi losi ljudi dodjemo da mu pomognemo, on pocasti cevape, mi nisi trebao. Jer tako losi ljudi rade.
Ulozim velike novce u posao, propadnem, oni skupe i daju mi da imam, ne treba nikad da vratis, losi ljudi... I tako u nedogled.
Drug advokat, mi za dzabe odradi posao, ne uzme ni procenat, los covek.
Ja i bivsa devojka pijani otisli busom na Zlatibor, strefilo nas ajmo, pukli sve pare, drug izmoljaka slobodan dan dodje po nas kolima iz NS, los covek. Itd itd par banalnih primera sam ti naveo
Lepo je imati dobro društvo, ali veze i vezice vode u nepotizam i korupciju, posao preko veze, a to je kriminal. Izvini, ali tako je. Hehe

hehe, sta je tu kriminal? Iscimati ljude kojima treba radnik, i ubaciti prijatelja, umesto da poaao dobije neki nasumicni sta znam Poljak.
Poenta je bila da smo tu jedni za druge.
Katastrofa, Luka. Hehe Nepotizam je nešto najgore što postoji. Takva je sadašnja vlast i protiv toga se borimo.
Ja bi proglasio krivično delo nepotizam i stavio 10 godina robije. Pa ti razmisli koliko je to loše. Zbog toga nam je i propao narod i društvo i nastao odliv mozgova. Žao mi je što ne vidiš.
Snađi se sam. Kao orao. Lako je imati čopor, a ako si deo čopora onda kao da ne postojiš...nisi jak.

Katastrofa, Luka. Hehe Nepotizam je nešto najgore što postoji. Takva je sadašnja vlast i protiv toga se borimo.
Ja bi proglasio krivično delo nepotizam i stavio 10 godina robije. Pa ti razmisli koliko je to loše. Zbog toga nam je i propao narod i društvo i nastao odliv mozgova. Žao mi je što ne vidiš.
Snađi se sam. Kao orao. Lako je imati čopor, a ako si deo čopora onda kao da ne postojiš...nisi jak.
🥱 bez uvrede, ne volim kad mi se soli pamet

zasto tebe zanima tudje zaposlenje? snalazi se ko kako ume
Živimo u istoj zajednici, ako se neko zaposli umesto mene još ako je nesposobniji i nekvalifikovan onda je to zločin. Ako ti je takav stav, nema šta da pričamo više. Voleo bi da vidiš i osetiš na svojoj koži ako ne možeš da se zaposliš od drugih ljudi. Direktno su ti ugrozili život i život tvoje porodice. Egoizam na maks. Bolesno. Neljudski, nehumano.
Nema šta iko da se snalazi, zna se kako treba da se zapošljava. Imaš biro, diplomu, iskustvo. Ne treba nama promena vlasti nego promena naroda.

Živimo u istoj zajednici, ako se neko zaposli umesto mene još ako je nesposobniji i nekvalifikovan onda je to zločin. Ako ti je takav stav, nema šta da pričamo više. Voleo bi da vidiš i osetiš na svojoj koži ako ne možeš da se zaposliš od drugih ljudi. Direktno su ti ugrozili život i život tvoje porodice. Egoizam na maks. Bolesno. Neljudski, nehumano.
Nema šta iko da se snalazi, zna se kako treba da se zapošljava. Imaš biro, diplomu, iskustvo. Ne treba nama promena vlasti nego promena naroda.
Jeste,krivi su mi drugi ljudi za sve.Bar danas imas posla svuda,sta si po zanimanju? sa cim se bavis?

Back