Mrzim ljude

Jeste,krivi su mi drugi ljudi za sve.Bar danas imas posla svuda,sta si po zanimanju? sa cim se bavis?
Kakvog posla ima svuda. Misliš posao gde ljudi stoje? Nađi ljudima posao koji je lak i gde se sedi a da nije trafika ili prodavnica. Ima teškog posla. Radi ga ti kao po kazni, na robiji. Ili ga radiš pa želiš i drugi da se muče.
Ljude ne plaćaju ni 500 dinara po satu.
Ja ne bih radio ispod 1000 dinara/sat, i to je ispod svakog minimuma u evropi.
To je tuga i sramota, čemer i jad. Eksploatisanje i lopovluk, pljačka.
Možda ti nudiš te robovske poslove.

Ja sam radio kao vozač kamiona, a sad se bavim nekretninama.

Kakvog posla ima svuda. Misliš posao gde ljudi stoje? Nađi ljudima posao koji je lak i gde se sedi a da nije trafika ili prodavnica. Ima teškog posla. Radi ga ti kao po kazni, na robiji. Ili ga radiš pa želiš i drugi da se muče.
Ljude ne plaćaju ni 500 dinara po satu.
Ja ne bih radio ispod 1000 dinara/sat, i to je ispod svakog minimuma u evropi.
To je tuga i sramota, čemer i jad. Eksploatisanje u lopovluk, pljačka.
Možda ti nudiš te robovske poslove.

Ja sam radio kao vozač kamiona, a sad se bavim nekretninama.
Nema lakog posla,i taj sto sedi u drzavnoj firmi i ne radi nista se ne provodi bas najbolje.. vidjaces ga po Srbiji kako ide na mitigne,zove ljude za glas,sedi u cacilendu i sl. Sve ima svoju cenu.
Meni je zao sto ti nisi napravio nikakav skil pa si sebe ogranicio na dva posla.
Jezik da naucis je besplatno npr,a stranih firmi je puno po Srbiji.

Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Neka je i sve ovo istina (a nije), zasto toliko brines sta neko misli o tebi?

Nema lakog posla,i taj sto sedi u drzavnoj firmi i ne radi nista se ne provodi bas najbolje.. vidjaces ga po Srbiji kako ide na mitigne,zove ljude za glas,sedi u cacilendu i sl. Sve ima svoju cenu.
Meni je zao sto ti nisi napravio nikakav skil pa si sebe ogranicio na dva posla.
Jezik da naucis je besplatno npr,a stranih firmi je puno po Srbiji.
Ja ni ne bih voleo da radim u državnoj firmi gde se sedi u zatvorenom bez vazduha, daleko bilo.
Ja moram da se krećem, da budem na terenu, da menjam sredine, predele...
Pa zar nije skil vožnja kamiona i plata od 5 do 10 hiljada evra ili dolara? Znam engleski perfektno, kao maternji. Ali ja ne želim da pričam nego da delam.
Plus volim to što radim. I društveno je koristan ako prevoziš hranu kao što sam ja prevozio. Znači ne radiš samo platu, za sebe i svoju porodicu, nego za celo društvo i zajednicu.
Em dobro zaradiš pa uštediš i uložiš u manju zgradu pa izdaješ stanove. I onda si slobodan i voziš bicikl. Zar nije tako i vredno i pametno.

Ja ni ne bih voleo da radim u državnoj firmi gde se sedi u zatvorenom bez vazduha, daleko bilo.
Ja moram da se krećem, da budem na terenu, da menjam sredine, predele...
Pa zar nije skil vožnja kamiona i plata od 5 do 10 hiljada evra ili dolara? Znam engleski perfektno, kao maternji. Ali ja ne želim da pričam nego da delam.
Plus volim to što radim. I društveno je koristan ako prevoziš hranu kao što sam ja prevozio. Znači ne radiš samo platu, za sebe i svoju porodicu, nego za celo društvo i zajednicu.
Em dobro zaradiš pa uštediš i uložiš u manju zgradu pa izdaješ stanove. I onda si slobodan i voziš bicikl. Zar nije tako i vredno i pametno.
Dobro,poenta je da su najveci pljuvaci najveci neradnici.

Može li sad lepo, ovde javno, da se objasni, zašto mi je izbrisana poruka ili poruke, jer ne znam ni šta je u pitanju i zbog čega? Čisto da znamo svi razlog. Ne sećam se da sam napisao nešto, što je neprihvatljivo.

dokaži
Dobro ljudi, nemojte ga baš svi napadati. Jeste razmišljanje, više ekstremno negativno, ali svaka individua, ima nešto što je plaši. U manjoj ili većoj meri. Možda čovek ima neki veći problem, koji mu se trenutno čini, nerešiv. Dajte malo pozitivne i sa vaše strane, prema njemu.
naopako haha oni su stoput gori od njega,bukv su dokazali tu njegovu,kako su rekli,''mračnu'' ili nzm ni ja kakvu tezu o ljudima i kakvi su zaista
:bljak:

bezimeni>>>svi učesnici ove debilne ''teme'' (neračunajući mene me :cool: )

Što bi se reklo: A friend to all is a friend to none

Od takvih koji hoće sa svima da budu prijatelji bežati što dalje i što brže
Ko je gde spomenuo da neko hoce svima biti prijatelj?
Ako nekom nisi prijatelj ne znaci da treba da mu cinis zlo i da mu otezavas zivot.
Decko je rekao da ne cini drugima ono sto ne zeli da drugi cine njemu, ali ne rukovode se svi ovom recenicom i tu je nastalo njegovo razocarenje.
A njegov problem je isto sto ne ume da se postavi znaci jednom ti neko pokaze nepostovanje i zavrsavas sa tom osobom svaku komunikaciju.
Imao sam ja isto tih problema gde sam se u pocetku postavio meko pa su pokusali da me zgaze,i na kraju je zavrsilo tako sto sam isao na fizicki obracun ili gadjao daskom, pokazes malo agresije znas kako budu mirni posle(inace ja ovo ne preporucujem jer je rizik moze se zavrsi lose pa na robiju), zato sam shvatio da odmah cim se upoznajes s nekim moras da znas da postavljas granice, da ne bi dolazilo do toga posle da moras fizicki da se obracunavas.

Ko je gde spomenuo da neko hoce svima biti prijatelj?
Ako nekom nisi prijatelj ne znaci da treba da mu cinis zlo i da mu otezavas zivot.
Decko je rekao da ne cini drugima ono sto ne zeli da drugi cine njemu, ali ne rukovode se svi ovom recenicom i tu je nastalo njegovo razocarenje.
A njegov problem je isto sto ne ume da se postavi znaci jednom ti neko pokaze nepostovanje i zavrsavas sa tom osobom svaku komunikaciju.
Imao sam ja isto tih problema gde sam se u pocetku postavio meko pa su pokusali da me zgaze,i na kraju je zavrsilo tako sto sam isao na fizicki obracun ili gadjao daskom, pokazes malo agresije znas kako budu mirni posle(inace ja ovo ne preporucujem jer je rizik moze se zavrsi lose pa na robiju), zato sam shvatio da odmah cim se upoznajes s nekim moras da znas da postavljas granice, da ne bi dolazilo do toga posle da moras fizicki da se obracunavas.
Pravo da ti kažem, trudim se da bežim od budala. U principu, takve brzo možeš da prepoznaš. Ako se i desi da trenutno moram biti sa mentalno nestabilnim osobama (ovde svrstavam i one koji provociraju iz čista mira), izbegavam maksimalno direktan kontakt. Što kaže ona narodna: "Đavo, niti ore, niti kopa". Što dalje od problema, da ne bi upao u isti. Ako pri upoznavanju, primetiš da osoba nije baš u vinklu, neće biti ni kasnije. Situacija se samo dodatno može zakomplikovati, tako da dolazimo do onoga, ako neće problem od tebe, beži ti od problema.

Back