Mrzim fiziku.

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je cela oblast maksimalno odbojna
adicione formule, formule dvostrukih uglova, formule poluuglova, univerzalna smena, treba sve to zapamtiti a opet ti neshto mozhesh razviti na 1000 nachina i teshko mi je da provalim koji je pravi da bih doshao do validnog reshenja.................
a funkciju trigonometrijsku sam davno batalio

naletela sam na ovu temu i nisam mogla da odolim da ne udjem.Fizika je najgori,najgluplji,najdosadniji,najbespotrebniji predmet.Nasa nastavnica nas pusta da prepisujemo tako da imam 5.Kod nje mozemo digitron da koristimo,a ako slucajno koji put ne napise formulu na tabli mozes da odes iz zadnje u prvu klupu i das da ti neko uradi zadatak.

fizika mi je najsmorniji i najdosadniji predmet zbog kog sam morao cak i skolu da menjam na polugodistu prve godine.nikad je nisam razumeo i iskreno nisam se ni trudio,uvek sam se zadovoljavao dvojkom-trojkom. fala bogu pa je vise nemam kao ni matematiku,samo hemija ostaje da me zeza do kraja 4. godine

Nama ne daje da koristimo digitron.
I traži da sve svodimo na tri decimale.
Tako da mi pola kontrolnog otpadne na račun. :confused:

Samo na hemiji smemo da koristimo digitron.
Ta profesorka nije normalna. Imam iskustva sa fizikom, jer sam bio na svim rangovima takmicenja. I potpuna je besmislica traziti precizan racun i to na tri decimale. Kad je matematika u pitanju, onda se bez diskusije ne sme koristiti digitron. Pa na takmicenjima iz fizike, ako su sve formule tacne tj. ako je zadatak tacan, ali brojna vrednost nije tacna oduzima se najvise pet bodova od ukupno 20, koliko vredi jedan zadatak.

Da,da.
A šta kad ima da se vadi koren broja 514?
Kako to zaokružiti?
Mislim može se naći približna vrednost,ali to je mučenje.
To ne bi smelo.
Zašto je onda na takmičenju dozvoljen digitron?
Pobogu.:roll:
Što mrzim takve nastavnike/profesore.
Nije to matematika.

I nama je u skoli iz fizike dozvoljeno da koristimo digitrone...Ja fiziku i ne ljubim bas nesto.Nije mi dosadna,ponekad mi se svidjaju zadaci ali je u sustini ne volim...Vise volim hemiju i matis.

Ne vidim kakav smisao ima ova nauka uci nas necemu sto vec znamo naravno da ce casa da padne nece sigurno da stoji u fazduhu i to je genijalno otkrio Isak Njutan.E bezveze.Svi koji je mrzite kazite mi zasto a ako je neko slucajno voli molim ga neka mi samo kaze zbog cega.

Нема везе што је пост од пре сто година, али морам да кажем да је ово убедљиво најглупља изјава коју сам досад чула:eek:
Није физика само закон гравитације, већ веома корисна и наука са веома широком применом.

Али, иначе је и ја мрзим, зато што мрзим све природне науке:mrgreen:
И то што нешто мрзиш не значи да је то нешто глупо:dash:

пукла сам, одговарам на пост из 2003:mrgreen:

Back