Mrzim fiziku.

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda i nije fizika toliko losa, ali me ne interesuje ni jedna oblast, i zbog toga, valjda, vucem trojku tokom cele godine. Mislim da nije teska ako to volis i vican si u tome, to je skroz okej. Ja sam ocajna sto se fizike tice, spremim taj kontrolni prosecno, i takva mi je i ocena. S tim sto , pismeni iz latinskog, recimo, spremim za pola sata za odlican, a fiziku za trojku, eventualno cetvorku sat i po. Al' dobro, fizika je fizika, pa na kozi da orem izdrzala bi' :mrgreen:Samo mi nije jasno zasto je toliko forsiraju , pogotovo na jezickim smerovima. Suvo izivljavanje.:roll:

Mozda i nije fizika toliko losa, ali me ne interesuje ni jedna oblast, i zbog toga, valjda, vucem trojku tokom cele godine. Mislim da nije teska ako to volis i vican si u tome, to je skroz okej. Ja sam ocajna sto se fizike tice, spremim taj kontrolni prosecno, i takva mi je i ocena. S tim sto , pismeni iz latinskog, recimo, spremim za pola sata za odlican, a fiziku za trojku, eventualno cetvorku sat i po. Al' dobro, fizika je fizika, pa na kozi da orem izdrzala bi' :mrgreen:Samo mi nije jasno zasto je toliko forsiraju , pogotovo na jezickim smerovima. Suvo izivljavanje.:roll:

ja cu jezicki ali kod nas je na jezickom ne forsiraju toliko,msm bar sam tako cula... :mrgreen:
i ja imam zakljuceno 3 iz fizike,ove godine cu se vise potruditi... :mrgreen:

ja cu jezicki ali kod nas je na jezickom ne forsiraju toliko,msm bar sam tako cula... :mrgreen:
i ja imam zakljuceno 3 iz fizike,ove godine cu se vise potruditi... :mrgreen:

Ja da se pitam, ukinula bih je na jezickom skroz. Pa da plan i program mogu da se uklope sa nazivom smera :confused:
Nego sta nego da se potrudis , bre. Osnovna fizika je boza, elementarni zadaci i teorija 9/10 i jedan koji mozda ukljuci Pitagoru, vektore, ili nesto , da bi se petice dokazale. A i da znas, u srednjoj nema test na zaokruzivanje :neutral: , sad se bolje pokazi, da makar posle mozes da kazes da si i ti jednom davno imala fiziku u malom prstu :lol:
A , inace, mene moji profesori fizike, i bivsi nastavnici, mnogo favorizuju, oseca se u vazduhu. Milina mi da udjem u kabinet :zcepanje:

ne razumem zbog cega dozvoljavate da vas pogadja tako neka glupost poput nekog skolskog predmeta, samo furajte princip odradim koliko mi treba, dobijem ocenu i nakon toga to ti se vise ne vuce po glavi , a ne i da se na letnjem raspustu zaludjujete sa ovakvim banalnostima...pa jos da mrzite fiziku eeeeeeeeeeeeeeee slobodno se malo opustite ljudi ....

A ja se pitam što toliko forsiraju društvene nauke na prirodnim smerovima....

mi bogami na jezičkom 4 godine učili fiziku
po sistemu
ko oće 2 il 3,da zna SVU teoriju
ko oće 4 ili 5,teorija+zadaci iz Čalukovićke,nipošto iz zavodove zbirke

u prvoj imala dvojku,al tad sam bila u nekoj "fazi" i ništa radila nisam
u drugoj 3
u trećoj 3
u četvrtoj 5,i to sam bila najboljša :mrgreen:

Back