milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Kako neko moze da ne voli fiziku curice![]()
uuuu volim ja fiziku
al mi je profesorka ogadila
u svakom slučaju,nema šta da je volim ili ne
kad upisah faks na kome ću izučiti fizike ko nikad dosad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako neko moze da ne voli fiziku curice![]()
uuuu volim ja fiziku
al mi je profesorka ogadila
u svakom slučaju,nema šta da je volim ili ne
kad upisah faks na kome ću izučiti fizike ko nikad dosad.
meni je fizika ok...forumule
odmah skontas kako se izvodi i to
ali teorija majko moja
i jos smo mi imali prof koji je optuzen za pedofila (bio na nacionalnoj televiziji tad)
i tako...
Jao znam kako ti je...
Ja tako istoriju sad..Secam se smrada od profesora koji mi je predavao nikad necu da ga zaboravim
A sta si upisala?
Nemoj tako negativno da shvatas, sto se pre ti naviknes i pripremis na fiziku i kazes sebi ,,Ja to volim, umem i mogu,, procice veoma lako![]()
Ma to neko lupa gluposti ja mislim...
Ja kad sam dosao u skolu i meni to rekli isto za naseg fizicara, i kazu svi fora cure lako imaju petice ali kao decaci gotovo moras biti genije da bi imao pet kod njega...
I ja dosao u skolu sa takmov traumom kao necu moci da imam 5 a inace do tada sam obozavoao fiziku i super mi je isla, zapravo kad sam dosao video sam da profesor nije nista drugo osim profesora osim sto trazi mozda malo vise paznje na casu i vise voli njegovim recima da pricamo nego onim iz knjige na sta sam se jako brzo navikao ...
I naravno imao sam peticu u prvoj ako ne i jedini od decaka mada se ne secamMozda i gresim
Ali generalno profesor je jako dobar bio i pametan, voli da vidi da znas i razumes to sto pricas nista vise...
Sada u drugoj nam je dosla druga isto jako dobra profeosrka i cini mi se da nju bolje kapiram i da sam vise naucio u drugoj no u provoj tako da bih bio zadovoljan kad bi ona nastavila da nam predaje!
ovaj...ne
nas je stvarno bio optuzen
tj. parnicio se sa devojcicinim roditeljima zbog toga![]()
tako se i ja tešim...
građevinu upisala.
Pa dobro mozda joj nece nesto mnooogo trebati ali sigurno da treba da zna makar osnovne stvari!fizika ce ti u svakodnevnom zivotu mnogo trebati.
Fizika je jako zanimljiva samo si ti dosadna pa ti je i sve oko tebe dosadnoja nevolim fiziku, mnogo je dosadna
tebra, mislim da je Curt lik...
Zvanichno ne znam nikakvog Krepta koji je poslat u banovinu
Što?Da se ja pitam, ja je ne bih ni ucila, ali je ucim samo kad moram i tako se na kraju izvucem.
Dobrodošla u društvo......Ja obožavam fiziku!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Nema ne čemu....Fala, fala![]()