Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
ajoj....kako vidim ovu temu,tako mi se digna cela kosa na glavi.....i setim se kolko sam se ,jadna ne bila,mucila ne bih li dobila 2.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim kakav smisao ima ova nauka uci nas necemu sto vec znamo naravno da ce casa da padne nece sigurno da stoji u fazduhu i to je genijalno otkrio Isak Njutan.E bezveze.Svi koji je mrzite kazite mi zasto a ako je neko slucajno voli molim ga neka mi samo kaze zbog cega.
Verovatno.sad jehemija, al ne d'o ti bog da vidish ove gluposti koje ja uchim, odma' ce biti GO AWAAAAY AAARRGH ITS KILLING MEEEEE AAAA!!
![]()
ajme mene. telo ostaje u stanju mirovanja ili ravnomernog kretanja dok ga neka sila ne pomeri, zatim sila je jednaka proizvodu mase i ubrzanja, i akcija je jednaka reakciji.Verovatno.
@VladaGNR, iako je ne volim i iskreno ne znam, ja ne mislim da su Njutnovi zakoni bezveze niti da mi to nece trebati, trebace mi, al' opet kad coveku nece nesto u glavu nece...![]()
sad jehemija, al ne d'o ti bog da vidish ove gluposti koje ja uchim, odma' ce biti GO AWAAAAY AAARRGH ITS KILLING MEEEEE AAAA!!
![]()
Ako ne grešim ti učiš isto što i ja.
A meni je sad lakša nego u prvoj hemija.
Ili ja u prvoj prosto nisam baš učila.![]()
Ma sad radim one prelazne metale, gvozhdje, nikl, kobalt, hrom, mangan...... A smara me mnogo, kao "kako se dobija gvozhdje? pa redukcijom oksidnih ruda gvozhdja, rude gvozhdja: magnetit (fe3o4), hematit (fe2o3), pirit, halkopirit, ne mogu da se setim kako se zapisujuonda ide kao reakcija dobijanja: fe2o3 +co ---> fe3o4 + co2
fe3o4 + co ---> Feo + co2
Feo + co ---> fe + co2
pa onda stvaranje zgure, pa zona karbonifikacije u visokoj peci....
Shta ce to meni
zato me smara
Jao, Kretpo, cemu te formule?
Srecnijeg covjeka nije bilo od mene kad sam zavrsio 2. razred srednje, jer sam se fizike trsio jednom za vazda![]()