nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
AU !:shock: 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Ала смарате са тим сликама. Већ данима ми затрпавају мејл Цецом и њеним сисама, дупетом, ...![]()

Kad_LupimLupim:M-da... kakva Ceca, bre![]()

HEMI 426:ma ja nesto isao u nemacku prosle godine i kad sam cuo pesmu na aerodromu setim se rodne grude i zamalo da ostanem na surcinu....
....ko se toga posteno namezetio nije.....................bolje da ga nijeKad_LupimLupim:...da mezish luka, leba i slanine (:
nesons:ma daaajj bre, nisi valjda :shock: ? stvarno![]()
....

:shock: U bre. . . Meni obicno tako kad idem nazad. . . Dodjem na aerodrom pa se sve nadam da ne moram u avion i kad su oni pretresi i sve sve kako da cekam da mi neko od oni pandura kaze: "Decko, ti ne moras da ides ako neces nazad", a onda udjem u avion pa kad stujardese proveravaju da li je ko vezan ili ne sve ocekujem da ce da dodje i da mi kaze: "Jeste li vi taj i taj", a ja odgovorim "Jesam", a ona "Upavo su me zamolili da Vam kazem da ne morate da se vracate nazad u svoju otadzbinu" ali ona samo pogleda nasmesi se i odeHEMI 426:ma ja nesto isao u nemacku prosle godine i kad sam cuo pesmu na aerodromu setim se rodne grude i zamalo da ostanem na surcinu....
A onda u Nemackoj dozivim prvi kulturni sok. . . A onda doletim na Surcin i setim se sta me ceka i od muke hocu da pocnem da placem. . . I posle toga narednih mesec dva zalim za onim odakle sam otisao i sve se nadam da cu uskoro opet tamo. . . 
HEMI 426:majke mi, sve me nesto oko srca steglo..
em napustio liman, em idem soma km u neprijateljsku zemlju, em se malo plasim aviona, em je ekipa sa kojom sam isao matora i losa, em sam ostavio upaljen sporet.....idi bre, kad sam cuo blazu pred put, doslo mi da bacim kofere ( ali mi je bilo zao - samsonite, ****** ) i da oteram sve u 3PM..... :wink:![]()
popustila cuka aaa? e moja srbendo
( tu ti "ranjivo mesto" )