mp3 predlozi za danasnji dan

Fun Lovin Criminals - I can't get with that

fun_lovin_criminals.jpg

imam zurku u komsiluku - nije losa mjuza .....ali moram da spavam BRE !!!:) :mad:

napalili se neki gradski momci i gradske ribe .....pa nikad da zavrse proslavu ( u beverli hills fazonu ....bazen,pena,light show ,..... ) rodjendana :) :|

( Silvana nije bila , ali do Nirvane jeste ):lol:

jao .........evo ugasili :D

nisu :|

eh....mada, kapiram da nece ici na kocert iz sledecih razloga " matori su, ne znam, ni jednu njihovu pesmu ( ni ona ni sponzor ) koji je veoma nestrpljiv da mu sticenica poblajva kobas tako da nece ni izaci iz ns.... :wink: Pre neki dan vozim ja novog Pathfindera, srebrni, bez tabli, auto kao curica. Spustim prozore i pustim Hendrixa ( crosstown trafic, naravno ) i stanem na semaforu kod bolince pored nekih plavih klinki u corsi. ribe doooobre, vodio bi ih kevi da ih upozna ali slusaju neka govna, sad krene smekanje a kad su cule sta ja slusam, uvredile se ******!!! pazi, kao, ja sam seljak!!! :shock:

Staind - Mudshovel

staind.jpg

downloadujte ovu stvar, pustajte po kolima, semaforima, bulevarima....gace same padaju, sto od straha sto od pojacanog libida iznerviranog muzikom.... :wink:

:lol: ko nije cuo neka proba da cuje

dj Krmak - celo selo ( album vanzemaljac 2006 )

Ljudi moji istina je ziva, sto polude selo to je droga kriva
pusila se trava, na redu je koka
u mom selu brale sve se zivo roka :lol:

Cjelo selo smrce bjelo joooooj x 2
prodaj stoku da kupimo koku:lol:
aj do moga unisti nas droga jooooj

Navuko se cale:lol: , to je braco strasno
konzumira bjelo kao da je brasno
ujaci i ujne, stricevi i strine
niko nece ljudi s koke da se skine

Cjelo selo smrce bjelo joooooj x 2
prodaj stoku da kupimo koku
aj do moga unisti nas droga jooooj

( u pesmi ima muzike za svaciji ukus ):lol: :lol:
Naravno novi hit dijaspore :roll: ( sto bi rekli nasi ovde )

Back