bionic sleeper
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
jel ima neko koji .mp3 od ove grupe
PLS !
PLS !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
asava:Molim vas ako neko ima pesmu "cekala je jedna zena" od grupe Magazin,da mi je posalje na alva@neobee.net ili neka postavi link sa kojeg je mogu skinuti.
Trazim je vec 2 godine i nista.Nema je ni na kompilacijama niti se gde moze skinuti.
Pesma je prelepa.Pomozite,unapred hvala.
Nema nista siri izbor od drugih besplatnih. Barem je tako bilo dok je i mp3search bio jedan od njih.Me1:Da li neko ima iskustva sa sledecim mp3 sajtovima odnosno da li bi neko ko ima eventualno otvoren account na njima mogao da kaze koliki opseg muzike oni nude.
Nameravam da otvorim account na nekima od njih pa me interesuju i misljenja drugih.
za sada recimo me interesuje samo
http://www.mp3search.com
Zna li neko nesto o njegovoj ponudi? Moze li se sa njega skidati muzika iz 80 i 70-ih? Jer ima sirok izbor?
Imam ja valjda Lov na vestice, ali trenutno iz opravdanih razloga nisam u mogucnosti da uploadujem (videcu ovih dana ako mogu). Inace, tu pesmu sam skinuo preko dc++-a pa ako mozes da koristis taj program, naci ces ih tamo sigurno.bionic sleeper:jel ima neko koji .mp3 od ove grupe (Strip)
PLS !
Cini mi se da su rekli, kada su gostovali u nekoj emisiji, da te pesme jos nema na "trzistu" (sto ce reci u mp3 formatu :-) ), vec samo ovako u video formi. Voleo bih da gresim...XML:Gde mogu da nadjem ili odakle mogu da skinem pesmu centrifuga? Ako neko ima neka mi posalje na mail pipimilivoje@yahoo.com
Ove dve srednje sigurno imam, a za ove druge dve nisam siguran. Ali, kao sto rekoh, nisam trenutno u mogucnosti da upload-ujem. Ucinicu to kada budem mogao i ukoliko me neko drugi ne pretekne :-)rei_zulu:ako neko ima neka uploaduje - hvala!
cuting crew - i just died in your arms tonight
charles&edie - could i lie to you
total touch - somebody elses lover
laura branigan - self control ...
Dobro sto je link ispravan :-) Izgleda da tu bas nesto i nije tako JEDNOSTAVNO :-) (Sreca pa nemam nameru da skidam)remix:UKOLIKO ZELITE PREUZETI SINGL "UPOZNAJ ME" POP-PJEVAČA VELIMIRA REMIĆA, MLADOG SARAJLIJE, JEDNOSTAVNO KLIKNITE NA LINK ISPOD :
Link: http://rapidshare.de/files/23423383/VELIMI...NAJ_ME.mp3.html
rei_zulu:ako neko ima neka uploaduje - hvala!
charles&edie - could i lie to you
total touch - somebody elses lover
laura branigan - self control ...
Ripy:Zna li neko gde moze da se skine pesma: Grupa Izazov - To mi nije trebalo?
Odgovore slati na ripy@genije.com.
![]()
![]()