saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
ne prenagljuj neg' stavi na ignore...
mojne se nervirash
mojne se nervirash

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mikol:Prvo, tu što si boldovao i piše da NE ZNAM kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om i da ja nigde nisam podešavao utorrent kada sam se priključio na adsl !!!
Drugo, to što se "smeškam" ne znači da sam bio ironičan i da nešto pametujem već samo da sam bio dobro raspoložen!!! U suprotnom bih stavio!!!
Treće, što se tiče saveta da imam još puno da učim... Ja skidam sa interneta SVE što mi padne na pamet i nikakvih problema nemam da nađem ono šta hoću!!! I taj komentar ti uopšte nije na mestu, pogotovo što ja nisam hteo da ti se ismejem u lice nakon jedne tvoje IDIOTSKE poruke (pronađi je sam na sledećem linku):
http://forum.krstarica.com/threads/73544&page=57&pp=15
PS. Ne mogu da verujem koliko kretena ima na ovom forumu!!!!!!!! Neki su tu samo da bi se svađali, dok neki svoju maloumnost iskazuju tako što prvo potraže pomoć, a onda ako ona ne urodi plodom, zajebavaju i omalovažavaju onoga ko se usudio da proba da im pomogne!!!!!!!!!
Ovo je moja poslednja poruka što se ove teme tiče, a uskoro i celog foruma!!!
Dete,siguran sam,znajuci tvoje postove da imas 15 godina,ne bih sa tobom nista,zbog policije.Jesi li i ti shvatila?Ako nisi shvatila ko je u pravu onda si kao on.saki8050:ma ne brini se
procjicje ih to...
mozhda i odrastu![]()
Pazi kad sam pogodio godiste.Pitanje ti je besmisleno.saki8050:npr...pishe mi u profilu koje sam godishte...
a ti kad' s' tako bistar shto dolazish na ovaj forum i trazhish pomocj?
kao shto rekoh pishe u profilu...I.Sikorsky:Pazi kad sam pogodio godiste.Pitanje ti je besmisleno.
Trebala si odavno da naucis da citas.Tebi neko pomaze oko kompa mali retardu.I.Sikorsky:Dete,siguran sam,znajuci tvoje postove da imas 15 godina,ne bih sa tobom nista,zbog policije.Jesi li i ti shvatila?Ako nisi shvatila ko je u pravu onda si kao on.
Mikol:...I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om...
Da li je trebalo da ti nacrtam da NE ZNAM kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om!!! To sto ja ne znam ne znaci da tvrdim da te veze nema!!! Nadji jednu moju recenicu u kojoj kazem suprotno!!!I.Sikorsky:...Malouman si ti sto mislis da sve znas oko pomenute tematike...
Nedostojno odgovora.I.Sikorsky:...Tvoje znanje u vezi internet paketa i programa se svodi na to sto si uveo adsl,ne znam koji paket i sve ti savrseno funkcionise,nista drugo...
Svecano se izvinjavam svima sto ne provodim svaki dan ceo dan svadjajuci se sa debilima po forumima!!!I.Sikorsky:...Onaj pametnjakovic nestade,ne moze nista,argumenti su mi jaki,jedino da se javi i da po obicaju nekog ko nije u pravu ignorise sta sam mu napisao i krene sa desetom pricom.
Znam ja ali necu da ti kazem, da ne pomislis da pametujem!!! I nemoj da mi saljes PM jer ce na isto da se svede, kao sa ovim debilom iznad!!!/I/I@Ī@:zna neko gde mogu da se skinu goblini???
Znam ja ali necu da ti kazem, da ne pomislis da pametujem!!! I nemoj da mi saljes PM jer ce na isto da se svede, kao sa ovim debilom iznad!!!
Zaboravih jos nesto da kazem onom debilu iznad, a povodom njegove rasprave sa saki8050. Biti maloletan ne znaci biti malouman, maloumnice punoletni!!!Mikol:1) Da li je bilo ko od vas koji ovde trazite linkove ka pesmama procitao bar dve tri poslednje strane ove teme?
2) Ako jeste, da li ste probali na neki od ponudjenih nacina da nadjete to sto vam treba?
3) Ako niste, onda ste suvise lenji i ne znam zasto bi se iko trudio da vam PONOVO odgovara...
4) A ako jeste, onda se izvinjavam na pogresnoj pretpostavci da ste suvise lenji :-) (iako sumnjam da niste mogli da nadjete ono sto vam treba na neki od ponudjenih nacina)