mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Centrifuga.....
Pa vrte ih stalno na tv5, ali ako nisi u blizini nisa, onda ne mozes ni da ih vidis... TV5 nema nacionalnu frekvenciju :lol:
Videcu sta mogu da uradim, mozda ti nabavim i dzokerov autogram :lol: :-D :grin: ;) :rolleyes:

Me1:
Da li neko ima iskustva sa sledecim mp3 sajtovima odnosno da li bi neko ko ima eventualno otvoren account na njima mogao da kaze koliki opseg muzike oni nude.

Nameravam da otvorim account na nekima od njih pa me interesuju i misljenja drugih.

za sada recimo me interesuje samo
http://www.mp3search.com

Zna li neko nesto o njegovoj ponudi? Moze li se sa njega skidati muzika iz 80 i 70-ih? Jer ima sirok izbor?
Nema nista siri izbor od drugih besplatnih. Barem je tako bilo dok je i mp3search bio jedan od njih.
Potrazi malo po ovoj temi i naci ces linkove ka besplatnim sajtovima. Neki od njih su:
www.komp3.net
www.mp3000.net
www.mp3shits.com
bionic sleeper:
jel ima neko koji .mp3 od ove grupe (Strip)
PLS !
Imam ja valjda Lov na vestice, ali trenutno iz opravdanih razloga nisam u mogucnosti da uploadujem (videcu ovih dana ako mogu). Inace, tu pesmu sam skinuo preko dc++-a pa ako mozes da koristis taj program, naci ces ih tamo sigurno.
XML:
Gde mogu da nadjem ili odakle mogu da skinem pesmu centrifuga? Ako neko ima neka mi posalje na mail pipimilivoje@yahoo.com
Cini mi se da su rekli, kada su gostovali u nekoj emisiji, da te pesme jos nema na "trzistu" (sto ce reci u mp3 formatu :-) ), vec samo ovako u video formi. Voleo bih da gresim...
rei_zulu:
ako neko ima neka uploaduje - hvala!
cuting crew - i just died in your arms tonight
charles&edie - could i lie to you
total touch - somebody elses lover
laura branigan - self control ...
Ove dve srednje sigurno imam, a za ove druge dve nisam siguran. Ali, kao sto rekoh, nisam trenutno u mogucnosti da upload-ujem. Ucinicu to kada budem mogao i ukoliko me neko drugi ne pretekne :-)
remix:
UKOLIKO ZELITE PREUZETI SINGL "UPOZNAJ ME" POP-PJEVAČA VELIMIRA REMIĆA, MLADOG SARAJLIJE, JEDNOSTAVNO KLIKNITE NA LINK ISPOD :
Link: http://rapidshare.de/files/23423383/VELIMI...NAJ_ME.mp3.html
Dobro sto je link ispravan :-) Izgleda da tu bas nesto i nije tako JEDNOSTAVNO :-) (Sreca pa nemam nameru da skidam)

rei_zulu:
ako neko ima neka uploaduje - hvala!

charles&edie - could i lie to you

total touch - somebody elses lover

laura branigan - self control ...

strpicu se dok neko ne uploaduje ,ako neko ima zelju imam dosta pesama ovog zanra -pop dance,
dodao bih jos ovoj listi zelja gore ,

fem to fem -obsession
rocky soundtrack - fanfare for rocky

moolim vas ako neko zna kako se zove ona pesma, moram da je skinem, cula sam je pre neki dan kad sam bila na moru pa moram opet da je cujem ... kao ide nesto FU*K YOU... AND YOU SAY -F*CK YOU... house je ja mislim.. nema na googlu nemogu da je nadjem , a kad saznam lako cu je slkinuti... PLIIIIIIIIIZZZZZZ AKO NEKO ZNAAAAAA

e, jeste ona jerry ropero i onaj lik, ali ono sto ja hocu je house verzija, ovo je nesto starije, ali je isti tekst. jao bas steta... :(
a isto mi se svidja neka house pesma TRILL. pitala sam DJ-a na plazi kako se zove i rekao mi je "trill". sad ne mogu da je nadjem (samo muzika)
pa ako neko zna bila bih zahvalna ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back