mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lele Sikorsky al' ga komplikujes :-)
U preferences sam samo stavio u koji direktorijum da mi skida fajlove i nista vise :-)
Jesi li probao uopste nesto da skidas?
Inace, malkice mi ne rade oni linkovi sto si ih postavio na pocetku strane...
RegL!@:
E,stvarno ljudi...Uzmete instalirate neki od gore ponudjenih programa i to resava sve nevolje.Limewire ili torrent nalaze sve pesme koje postoje i nema vise nejasnoca oko toga.Znaci,prvo pazljivo procitajte predhodne postove pa onda postavite pitanja....Ne treba vise zapitkivati "gde da skinem tu i tu pesmu.." jer su ovi programi za te stvari najbolji...
Ma nema svrhe ovo da se prica. Cim se otvori naredna strana niko ovo nece da vidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Skoro cela strana je prosla, a absonic-a nema sa reklamom njegovog cenjenog foruma :-)
Bojim se da nije nesto ozbiljno :-)

Nece.Razumes?I tamo ima setovanje za portove,ja sam kada sam video da mi default kako sa skinuo instalaciju ne radi,sa obzirom na iskustva sa drugim programima stavio port 8080 od sbb-a i podesio i disrektorijum ali nista.Sta kazes,ne ide ti sa tim linkovima a imas ko zna kako mocnu konekciju,pa kako to tebi da se desi?

I.Sikorsky:
Nece.Razumes?I tamo ima setovanje za portove,ja sam kada sam video da mi default kako sa skinuo instalaciju ne radi,sa obzirom na iskustva sa drugim programima stavio port 8080 od sbb-a i podesio i disrektorijum ali nista.Sta kazes,ne ide ti sa tim linkovima a imas ko zna kako mocnu konekciju,pa kako to tebi da se desi?
a sto lepo ne kupis cd kod pirata

E ljudi - ko je napravio dobar tehno koji traje 5:23 od pesme "sweet dreams are made of these". Znam da pocinje na DJ B..... ali ostatak ne znam...Ajd vidite pa mi kazite.... i jos nesto... nek mi neko preporuci neki preteran tehno koji je trenutno popularan u diskotekama.Hvala lepo.....

Sve sajtove koje sam posetila i koji se reklamiraju na foru MP3 ALL FREE, u stvari nije nista besplatno: moras da platis clanarinu (npr. za godinu ili vise dana) i dokle god ti traje clanarina, mozes da dovnloudujes do besvesti... E sada ako vam matorci imaju masterkard ili visa platnu karticu, onda je sve lako, a ako ne, ostaje vam, najbolja stvar koja je izmisljena na ovom svetu tj. PIRATERIJA!!!

...mrzi me da pišem ponovo...
Mikol:
1) Da li je bilo ko od vas koji ovde trazite linkove ka pesmama procitao bar dve tri poslednje strane ove teme?
2) Ako jeste, da li ste probali na neki od ponudjenih nacina da nadjete to sto vam treba?
3) Ako niste, onda ste suvise lenji i ne znam zasto bi se iko trudio da vam PONOVO odgovara...
4) A ako jeste, onda se izvinjavam na pogresnoj pretpostavci da ste suvise lenji :-) (iako sumnjam da niste mogli da nadjete ono sto vam treba na neki od ponudjenih nacina)
PS. Evo još jednog sajta za stranu muziku:
http://www.komp3.net/

Mikol:
Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...

Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)

A ono sto si pitao za uTorrent i flat vezu (sbb)... Pa to se nigde ne podesava :-) Nije bitno. Jednostavno probaj da skines nesto pa, ako nece, onda pitaj zasto nece.

PS. Ovo je vec cetvrta poruka na novoj strani, a nema absonic-a sa njegovim forumom. Prosto se brinem za coveka... :-)
Ima veze flat tarifa sa rapidom zato sto su mi tako rekli na drugom forumu,treba da uzmem home paket,256 kbps,jer kod flat-a je jedinstvena IP adresa i kada se svi nakacimo da skidamo,od toga nema nista.Jedino sto sam uspeo da skinem sa rapid je neki 3gp fajl.Sto se tice uTorrenta,ne funkcionise mi,jeste prosto ali ne radi,ne ide nikakav download.

Mikol:
Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...

Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)

A ono sto si pitao za uTorrent i flat vezu (sbb)... Pa to se nigde ne podesava :-) Nije bitno. Jednostavno probaj da skines nesto pa, ako nece, onda pitaj zasto nece.

PS. Ovo je vec cetvrta poruka na novoj strani, a nema absonic-a sa njegovim forumom. Prosto se brinem za coveka... :-)
Samo si smeskaj,imas ti jos puno da ucis.
http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=40

Prvo, tu što si boldovao i piše da NE ZNAM kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om i da ja nigde nisam podešavao utorrent kada sam se priključio na adsl !!!
Drugo, to što se "smeškam" ne znači da sam bio ironičan i da nešto pametujem već samo da sam bio dobro raspoložen!!! U suprotnom bih stavio :twisted: !!!
Treće, što se tiče saveta da imam još puno da učim... Ja skidam sa interneta SVE što mi padne na pamet i nikakvih problema nemam da nađem ono šta hoću!!! I taj komentar ti uopšte nije na mestu, pogotovo što ja nisam hteo da ti se ismejem u lice nakon jedne tvoje IDIOTSKE poruke (pronađi je sam na sledećem linku):
http://forum.krstarica.com/threads/73544&page=57&pp=15

PS. Ne mogu da verujem koliko kretena ima na ovom forumu!!!!!!!! Neki su tu samo da bi se svađali, dok neki svoju maloumnost iskazuju tako što prvo potraže pomoć, a onda ako ona ne urodi plodom, zajebavaju i omalovažavaju onoga ko se usudio da proba da im pomogne!!!!!!!!!

Ovo je moja poslednja poruka što se ove teme tiče, a uskoro i celog foruma!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back