mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mikol:
Prvo, tu što si boldovao i piše da NE ZNAM kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om i da ja nigde nisam podešavao utorrent kada sam se priključio na adsl !!!
Drugo, to što se "smeškam" ne znači da sam bio ironičan i da nešto pametujem već samo da sam bio dobro raspoložen!!! U suprotnom bih stavio :twisted: !!!
Treće, što se tiče saveta da imam još puno da učim... Ja skidam sa interneta SVE što mi padne na pamet i nikakvih problema nemam da nađem ono šta hoću!!! I taj komentar ti uopšte nije na mestu, pogotovo što ja nisam hteo da ti se ismejem u lice nakon jedne tvoje IDIOTSKE poruke (pronađi je sam na sledećem linku):
http://forum.krstarica.com/threads/73544&page=57&pp=15

PS. Ne mogu da verujem koliko kretena ima na ovom forumu!!!!!!!! Neki su tu samo da bi se svađali, dok neki svoju maloumnost iskazuju tako što prvo potraže pomoć, a onda ako ona ne urodi plodom, zajebavaju i omalovažavaju onoga ko se usudio da proba da im pomogne!!!!!!!!!

Ovo je moja poslednja poruka što se ove teme tiče, a uskoro i celog foruma!!!

Sta ti je bolidu,sta si povileneo,pametujes svima a nemas pojma!Pises mi kave veze ima flat tarifa sa uTorrentom jos kao nesto odgovaras cinicno nema veze,neces da se bavis time,mnogo si pametan,pa pogledaj sta sam ti stavio da ucis, uTorrente ne funkcionise sa flat light tarifom,sada citaj srpski:FLAT LIGHT SBB TARIFA NE PODRZAVA P2P,PEER TO PEER PROGRAME!Jel si sad shvatio i naucio i ne znam sta me sa onim za isohunt.com prozivas da ne znam,tamo je pisalo da je potrebna registracija ako si ti ti preskocio i usao
samo tako a ja se nisam toga setio,stvarno jaka pamet!Ja jesam trazio pomoc ali tvoj je problem sto ne znas da pomognes pa sam ti to stavio do znanja.Tvoje znanje u vezi internet paketa i programa se svodi na to sto si uveo adsl,ne znam koji paket i sve ti savrseno funkcionise,nista drugo.Pomoc sam nasao na drugoj strani i ne omalovazavm te,nema se sta omalovazavati ali si stvarno po reakciji iskompleksirani kreten,nista nisi pomogao,samo zakomplikovao i kada ti se to stavi do znanja,neko tebe naucnika omalovazava.Pazi ti mangupa,on skida sve sa interneta sta hoce,naravno s odgovarajucim paketom i brzinom koju ni ne zna,samo mu prikacili i vozi i jos deli savete.Pogledaj link,smiri se i citaj tamo pazljivo,imas puno da ucis.

Treće, što se tiče saveta da imam još puno da učim... Ja skidam sa interneta SVE što mi padne na pamet i nikakvih problema nemam da nađem ono šta hoću!!! I taj komentar ti uopšte nije na mestu, pogotovo što ja nisam hteo da ti se ismejem u lice nakon jedne tvoje IDIOTSKE poruke (pronađi je sam na sledećem linku):
http://forum.krstarica.com/showthre...4&page=57&pp=15

Vidis koji si idiot,imas ADSL sa ne znam kojim paketom sa kojim mozes to da skidas bez problema,ja ne a ti tvrdis da mogu i jos ismejavas pitanje kakve veze ima uTorrent sa flight light a ne znas da P2P ne funkcionise sa mojom tarifom.

"PS. Ne mogu da verujem koliko kretena ima na ovom forumu!!!!!!!! Neki su tu samo da bi se svađali, dok neki svoju maloumnost iskazuju tako što prvo potraže pomoć, a onda ako ona ne urodi plodom, zajebavaju i omalovažavaju onoga ko se usudio da proba da im pomogne!!!!!!!!!"

Malouman si ti sto mislis da sve znas oko pomenute tematike a nemas pojma pa kada si izvaljen odlepio si.
Ne znas,ne razumes se,shvati i ponavljam ,uci,ne tresi svoje komplekse velikog net strucnjaka po forumu.

I.Sikorsky:
Dete,siguran sam,znajuci tvoje postove da imas 15 godina,ne bih sa tobom nista,zbog policije.Jesi li i ti shvatila?Ako nisi shvatila ko je u pravu onda si kao on.
Trebala si odavno da naucis da citas.Tebi neko pomaze oko kompa mali retardu.
Onaj pametnjakovic nestade,ne moze nista,argumenti su mi jaki,jedino da se javi i da po obicaju nekog ko nije u pravu ignorise sta sam mu napisao i krene sa desetom pricom.

Kooooooooooooo
zhivi u ananasu na dnu mora?
SUNDJER BOB KOCKALONE!
Sav shupljikav je to je fora....
SUNDJER BOB KOCKALONE!
Ludim zheljama vechito peva...
SUNDJER BOB KOCKALONE!
A ONDA NA PALUBI K'O RIBA ZEVA!
SUNDJER BOB KOCKALONE,SUNDJER BOB KOCKALONE,SUUUUUUUUUUNDJER BOOOOB KOOOOOOCKALONEEEEEEE!!!! :mrgreen: :cool: :cool: :cool:

Mikol:
...I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om...
I.Sikorsky:
...Malouman si ti sto mislis da sve znas oko pomenute tematike...
Da li je trebalo da ti nacrtam da NE ZNAM kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om!!! To sto ja ne znam ne znaci da tvrdim da te veze nema!!! Nadji jednu moju recenicu u kojoj kazem suprotno!!!
I.Sikorsky:
...Tvoje znanje u vezi internet paketa i programa se svodi na to sto si uveo adsl,ne znam koji paket i sve ti savrseno funkcionise,nista drugo...
Nedostojno odgovora.
I.Sikorsky:
...Onaj pametnjakovic nestade,ne moze nista,argumenti su mi jaki,jedino da se javi i da po obicaju nekog ko nije u pravu ignorise sta sam mu napisao i krene sa desetom pricom.
Svecano se izvinjavam svima sto ne provodim svaki dan ceo dan svadjajuci se sa debilima po forumima!!!

I jos nesto, NAUCI DA CITIRAS, IDIOTE!!!
/I/I@Ī@:
zna neko gde mogu da se skinu goblini???
Znam ja ali necu da ti kazem, da ne pomislis da pametujem!!! I nemoj da mi saljes PM jer ce na isto da se svede, kao sa ovim debilom iznad!!!

@ /I/I@Ī@
Mikol:
1) Da li je bilo ko od vas koji ovde trazite linkove ka pesmama procitao bar dve tri poslednje strane ove teme?
2) Ako jeste, da li ste probali na neki od ponudjenih nacina da nadjete to sto vam treba?
3) Ako niste, onda ste suvise lenji i ne znam zasto bi se iko trudio da vam PONOVO odgovara...
4) A ako jeste, onda se izvinjavam na pogresnoj pretpostavci da ste suvise lenji :-) (iako sumnjam da niste mogli da nadjete ono sto vam treba na neki od ponudjenih nacina)
Zaboravih jos nesto da kazem onom debilu iznad, a povodom njegove rasprave sa saki8050. Biti maloletan ne znaci biti malouman, maloumnice punoletni!!!

eeeee jel zna neko kako se zvala zadnja pesma shto su cardigans izveli....neshto Oh-Oh-Oh...valjda I'm losing my baby.....(ebiga po tome sam zapamtila pesmu,a jaaaaaaaaaaaaaaaaaako mi se svidja....

Poshto ni na jednom sajtu nisam uspela da nadjem nishta (ili skoro nishta) od grupa Annatar i Mezarkabul (nekadashnji Pentagram) obracam se vama, dobrim ljudima. Da li neko od vas ima ili zna gde mogu da nadjem neshto od njih?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back