nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Perporucujem neki strani softver, kao recimo neki od Torrent-a... Obzirom da je strani kompatibilan je sa stranom muzikom... logicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadji Operu,i idi na sajtove kao sto su,http://www.mp3mediaworld.net/?ft=bomb-mp3.comgraacee:interesuje me koji je najbolji softwer za skidanje muzike s neta (strane muzike)?
hvala unapred
Makijavelli:http://www.mp3mediaworld.net/?ft=bomb-mp3.com
http://www.emp3finder.com/
100% provereno ja svakodnevno skidam muziku sa ovih sajtova bez bilo kakvuh ragistracija 100% besplatno
tu sam da pomognem,by the way Ben Wallase,Rashid Wallase,Rick Hamilton,Billaps,pa sta reci KRALJEVI!!!!plakao sam kad su od san antonija izgubili u finalnoj utakmici play offa prosle godine.Detroit:Care, nasao sam "Sorry"!!!!! Hvala za link!!!!!!!!
Nije potrebna registracija pa mi se samim tim ne desava :-)I.Sikorsky:Na isohunt.com je potrebna registracija ali zeza kada se upisuje mail,zbog nekih zloupotreba foruma i stalno odbija moj mail,da li se jos nekom desava slicno?
OK,skidas ali sta?Ja ovde ne mogu da skinem npr,ceo album,neka neko na ovim sajtovima ukuca U2 kao artist Vertigo kao album i da mu izbaci sve pesme?Pre ce da izbaci par pesama od U2 i to je,znaci sta ja trazim,ako me interesuje npr.U2 da mi izbaci komplet listu svih zvanicnih i nezvanicnih albuma grupe.Makijavelli:http://www.mp3mediaworld.net/?ft=bomb-mp3.com
http://www.emp3finder.com/
100% provereno ja svakodnevno skidam muziku sa ovih sajtova bez bilo kakvuh ragistracija 100% besplatno
Pa cekaj brate znas kako kazu plati pa se klati sta si ocekivao kad je sve besplatno.I.Sikorsky:OK,skidas ali sta?Ja ovde ne mogu da skinem npr,ceo album,neka neko na ovim sajtovima ukuca U2 kao artist Vertigo kao album i da mu izbaci sve pesme?Pre ce da izbaci par pesama od U2 i to je,znaci sta ja trazim,ako me interesuje npr.U2 da mi izbaci komplet listu svih zvanicnih i nezvanicnih albuma grupe.
Znam jedan sajt gde se skida ceo album ali te prebaci na rapid share a ja imam flat tarifu i njega ne mogu da koristim dok ,nije mi jasno zasto,mogu megaupload,sendspace...?Makijavelli:Pa cekaj brate znas kako kazu plati pa se klati sta si ocekivao kad je sve besplatno.
Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...Makijavelli:Pa cekaj brate znas kako kazu plati pa se klati sta si ocekivao kad je sve besplatno.
Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)I.Sikorsky:Znam jedan sajt gde se skida ceo album ali te prebaci na rapid share a ja imam flat tarifu i njega ne mogu da koristim dok ,nije mi jasno zasto,mogu megaupload,sendspace...?
pa naravno moramo da se snalazimo,kao kucici lutalice kad ti niko ne da da jedes idi pa kopaj po kantama.I.Sikorsky:A i sto da platim kada volim da kradem,otimam.....?
To bi moglo kada bi se taj mod pojavio s' vremena na vreme ovde. Nekako imam utisak da moderatori na celom ovom forumu bas i ne rade svoj posao.Serijski_Ubica:Ne bi bilo loše kad bi mod ovu temu malo uredio... Recimo da edituje prvih nekoliko postova u temi i da tamo postavi listu sajtova za dwnload, i upustva za korišćenje P2P programa. A u imenu teme da stavi "PROČITAJ STRANU 1.". Onda će biti mnogo manje smornih pitanja...
Mikol:1) Da li je bilo ko od vas koji ovde trazite linkove ka pesmama procitao bar dve tri poslednje strane ove teme?
2) Ako jeste, da li ste probali na neki od ponudjenih nacina da nadjete to sto vam treba?
3) Ako niste, onda ste suvise lenji i ne znam zasto bi se iko trudio da vam PONOVO odgovara...
4) A ako jeste, onda se izvinjavam na pogresnoj pretpostavci da ste suvise lenji :-) (iako sumnjam da niste mogli da nadjete ono sto vam treba na neki od ponudjenih nacina)
Sto to,ajde nekog sa foruma da otmemo pa da trazimo odkup $$$$$$$$$?Makijavelli:pa naravno moramo da se snalazimo,kao kucici lutalice kad ti niko ne da da jedes idi pa kopaj po kantama.
Ima zato sto mi je na jednom forumu receno da sa flat tarifa imam staticku IP adresu i kada bi presao na home paket kod sbb-a,ne bih imao problema sa rapid-om,onda bih imao dinamicku IP adresu i onda je lakse ali niko da odgovori za megaupload i sendspace kako tamo npr,na megaupload odbroji 45 sec.i skidam,tako mi je receno i za rapid da odbroji 75 sekundi i skida se.Mikol:Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...
Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)
A ono sto si pitao za uTorrent i flat vezu (sbb)... Pa to se nigde ne podesava :-) Nije bitno. Jednostavno probaj da skines nesto pa, ako nece, onda pitaj zasto nece.
PS. Ovo je vec cetvrta poruka na novoj strani, a nema absonic-a sa njegovim forumom. Prosto se brinem za coveka... :-)
mislis da kidnapujemo neku od ovih dileja sto brane cecu,pa za sta da ih prodamo,ko ce njih da kupiI.Sikorsky:Sto to,ajde nekog sa foruma da otmemo pa da trazimo odkup $$$$$$$$$?
Mozda ih odkupi gradska cistoca za 100 dinara da rade za njih,znaci propade biznis.....Makijavelli:mislis da kidnapujemo neku od ovih dileja sto brane cecu,pa za sta da ih prodamo,ko ce njih da kupi
evo prva na listi je ova saki 8050,svima nam soli pamet,dacemo je za dva para kineskih carapa i rolnu toalet papira,rolnu sa cecinim likom na svakom listicu.I.Sikorsky:Mozda ih odkupi gradska cistoca za 100 dinara da rade za njih,znaci propade biznis.....
Pusti dete,vidis da je flipoteka u glavi kod nje u pitanju.Makijavelli:evo prva na listi je ova saki 8050,svima nam soli pamet,dacemo je za dva para kineskih carapa i rolnu toalet papira,rolnu sa cecinim likom na svakom listicu.