mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Makijavelli:
http://www.mp3mediaworld.net/?ft=bomb-mp3.com
http://www.emp3finder.com/
100% provereno ja svakodnevno skidam muziku sa ovih sajtova bez bilo kakvuh ragistracija 100% besplatno
OK,skidas ali sta?Ja ovde ne mogu da skinem npr,ceo album,neka neko na ovim sajtovima ukuca U2 kao artist Vertigo kao album i da mu izbaci sve pesme?Pre ce da izbaci par pesama od U2 i to je,znaci sta ja trazim,ako me interesuje npr.U2 da mi izbaci komplet listu svih zvanicnih i nezvanicnih albuma grupe.

I.Sikorsky:
OK,skidas ali sta?Ja ovde ne mogu da skinem npr,ceo album,neka neko na ovim sajtovima ukuca U2 kao artist Vertigo kao album i da mu izbaci sve pesme?Pre ce da izbaci par pesama od U2 i to je,znaci sta ja trazim,ako me interesuje npr.U2 da mi izbaci komplet listu svih zvanicnih i nezvanicnih albuma grupe.
Pa cekaj brate znas kako kazu plati pa se klati sta si ocekivao kad je sve besplatno.

Makijavelli:
Pa cekaj brate znas kako kazu plati pa se klati sta si ocekivao kad je sve besplatno.
Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...
I.Sikorsky:
Znam jedan sajt gde se skida ceo album ali te prebaci na rapid share a ja imam flat tarifu i njega ne mogu da koristim dok ,nije mi jasno zasto,mogu megaupload,sendspace...?
Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)

A ono sto si pitao za uTorrent i flat vezu (sbb)... Pa to se nigde ne podesava :-) Nije bitno. Jednostavno probaj da skines nesto pa, ako nece, onda pitaj zasto nece.

PS. Ovo je vec cetvrta poruka na novoj strani, a nema absonic-a sa njegovim forumom. Prosto se brinem za coveka... :-)

@I.Sikorsky
Čini se da su ti zahtevi preveliki... ti bi hteo da na jednom mestu pronađeš sve albume nekog izvođača za dwnload! I to besplatno ? Za to bi morao da se pomučiš...

na web stranicama za download se najčešće nalaze komercijalne stvari (i to samo singlovi) sa US i UK top lista, sa MTV-ja, itd... Ako već hoćete nešto bolje, probajte Peer to Peer programe, o kojima je bilo toliko reči.

Što se tiče Rapid Share problema, to je kod nas standard. U pitanju je to što svi korisnici jednog provajdera na net izlaze sa istom IP adresom. Free Rapid Share account dozvoljava skidanje samo jednog fajla sa jedne IP adrese u isto vreme, što znači da samo jedan od svih korisnika nekog ISP-a može da koristi Rapid.

P.S. Ne bi bilo loše kad bi mod ovu temu malo uredio... Recimo da edituje prvih nekoliko postova u temi i da tamo postavi listu sajtova za dwnload, i upustva za korišćenje P2P programa. A u imenu teme da stavi "PROČITAJ STRANU 1.". Onda će biti mnogo manje smornih pitanja...

peace

Serijski_Ubica:
Ne bi bilo loše kad bi mod ovu temu malo uredio... Recimo da edituje prvih nekoliko postova u temi i da tamo postavi listu sajtova za dwnload, i upustva za korišćenje P2P programa. A u imenu teme da stavi "PROČITAJ STRANU 1.". Onda će biti mnogo manje smornih pitanja...
To bi moglo kada bi se taj mod pojavio s' vremena na vreme ovde. Nekako imam utisak da moderatori na celom ovom forumu bas i ne rade svoj posao.

Mikol:
1) Da li je bilo ko od vas koji ovde trazite linkove ka pesmama procitao bar dve tri poslednje strane ove teme?
2) Ako jeste, da li ste probali na neki od ponudjenih nacina da nadjete to sto vam treba?
3) Ako niste, onda ste suvise lenji i ne znam zasto bi se iko trudio da vam PONOVO odgovara...
4) A ako jeste, onda se izvinjavam na pogresnoj pretpostavci da ste suvise lenji :-) (iako sumnjam da niste mogli da nadjete ono sto vam treba na neki od ponudjenih nacina)

E,stvarno ljudi...Uzmete instalirate neki od gore ponudjenih programa i to resava sve nevolje.Limewire ili torrent nalaze sve pesme koje postoje i nema vise nejasnoca oko toga.Znaci,prvo pazljivo procitajte predhodne postove pa onda postavite pitanja....Ne treba vise zapitkivati "gde da skinem tu i tu pesmu.." jer su ovi programi za te stvari najbolji...

Mikol:
Problem je sto na internetu veoma lako mozes da nadjes (skoro) sve sto ti treba potpuno besplatno i na veeeeeoma lak nacin, samo ljude mrzi da citaju bar tri-cetiri poslednje strane ove teme...

Ako ne mozes da koristis rapidshare, verovatno ti kaze i zasto ne mozes. Tamo ima ogranicenje da moras da cekas valjda sat vremena nakon sto skines neki fajl pre nego sto mozes da skines sledeci. I ne znam kakve veze ima flet tarifa sa rapidshare-om :-)

A ono sto si pitao za uTorrent i flat vezu (sbb)... Pa to se nigde ne podesava :-) Nije bitno. Jednostavno probaj da skines nesto pa, ako nece, onda pitaj zasto nece.

PS. Ovo je vec cetvrta poruka na novoj strani, a nema absonic-a sa njegovim forumom. Prosto se brinem za coveka... :-)
Ima zato sto mi je na jednom forumu receno da sa flat tarifa imam staticku IP adresu i kada bi presao na home paket kod sbb-a,ne bih imao problema sa rapid-om,onda bih imao dinamicku IP adresu i onda je lakse ali niko da odgovori za megaupload i sendspace kako tamo npr,na megaupload odbroji 45 sec.i skidam,tako mi je receno i za rapid da odbroji 75 sekundi i skida se.

http://www.albumbase.com/list_album...re=metal&sort=I
Evo vam taj sajt,morate se registrovati i ti koji album nadjes ,mozes da ga skines celog ali je na rapid share.
Inace,jedino sto sam uspeo sa flat tarifom da skinem je neki 3gp snimak,samo se za razliku od drugih milon pokusaja posle klika na free se pojavila strana gde je taj fajl,kliknuo na download i skinuo ga,inace mi uglavnom pise u stilu your IP adress is downloading file ........iako ja to ne radim,znaci nas ko zna koliko delimo IP adresu,zato mi je i predlozeno da uzmem home paket.
Sto se tice uTorrent-a tamo ima da se podesi port,ostavio sam onaj koji je bio ali sam upucen na drugi sajt da utvrdim valjada pravi port a kod sbb-a je 8080 i njega sam ukucao,isto se desilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back