- Poruka
- 42.691
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom budite ozbiljni
Jednom budite ozbiljni
taman se zaljubiš kad dođe druga i padneš na njene obline,gde je tu pravdaupravo tako, nakon toliko vremena 50 nijansi sive postala je samo dobra predigra![]()
Ne razumem temu. Upoznaješ je valjda i u prvom slučaju , a u drugom - jel dođe ta ljubav ili se nadaš?Koja je “bolja” ljubav
Ona sto u startu osjecas “e to je to” keziš se ko tele u šarena vrata
Ili ona
Dje to je neosjecate ali se odlučite da osobu upoznate i kontate “ljubav će doći vremenom”
Zanima me vaše mišljenje
![]()
da li ljubav mozhe da dodje na drugi pogled (ono kad upoznash osobu)?Ne razumem temu. Upoznaješ je valjda i u prvom slučaju , a u drugom - jel dođe ta ljubav ili se nadaš?
Naravno ! Može.da li ljubav mozhe da dodje na drugi pogled (ono kad upoznash osobu)?
Obe su pogresne.
Prva je - povrsan utisak
Druga je - babe rekle- vremenom ces ga zavoleti jbga tjero.
Neces razumeti. Morala bi da se rodis ponovo.A koja je ispravna ?
Neka treća varijanta ?
Ja samo znam za ove dve
Љубав се не рађа временом. Она је ту или није.
Aj evo pokusacu.
Ni prvo ni drugo nisu ljubav i kada je ona u pitanju ne možeš da biraš. Nije to sladoled pa biraš ukus - hoću čokoladu ili vanilu. Ili je osećaš ili ne.Koja je “bolja” ljubav
Ona sto u startu osjecas “e to je to” keziš se ko tele u šarena vrata
Ili ona
Dje to je neosjecate ali se odlučite da osobu upoznate i kontate “ljubav će doći vremenom”
Zanima me vaše mišljenje
![]()
Pokvaren i nepravedan je svet oko nas.taman se zaljubiš kad dođe druga i padneš na njene obline,gde je tu pravda![]()
![]()
Pa dada li ljubav mozhe da dodje na drugi pogled (ono kad upoznash osobu)?