Ljubav

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.691
Koja je “bolja” ljubav

Ona sto u startu osjecas “e to je to” keziš se ko tele u šarena vrata

Ili ona

Dje to je neosjecate ali se odlučite da osobu upoznate i kontate “ljubav će doći vremenom”

Zanima me vaše mišljenje

National Lollipop Day GIF by Kesha

Aj evo pokusacu.
Ljubav se vremenom razvija kroz zaljubljenost i strast, ali pravu u kojij se podrazumeva da je licnost stabilna.
Dakle ako osecas ljubav na startu, to je projekcija i nije dobra stvar.
S druge strane ako nemas strast i zaljubljenost na startu vec ocekujes da se ljubav sama od sebe desi, to je takodje pogresno.
Obicno su te dve stvari razdvojene kod ljudi koji ne umeju da spoje erotsku privlacnost kroz kriticko sagledavanje druge strane. Pa onda idu u ekstreme. Ili totalno pogresna osoba, cesto i toksicna za njih, ali snazna erotska privlacnost jer su obicno ti tipovi licnosti neodgovorni i u tom trenutku odgovaraju na erotski nacin jer ih oslobadjaju od inhibicija i osecaja odgovornosti.
Ili s druge strane, gledaju prakticno i odgovornost u drugoj strani ali ne postoji iskrena zaljubljenost i erotska privlacnost pa kazu: doci ce s vremenom.

Opet se nismo razumeli. Nisam mislila kažeš nekom dobardan dečko i postanete par. Mislila sam na situaciju kada kažeš dobardan pa ti se isprva i ne dojmi nešto, dok ga ne upoznaš.
Podrazumeva se da se u vezu ili odnos ulazi sa osećanjem zaljubljenosti.

Koja je “bolja” ljubav

Ona sto u startu osjecas “e to je to” keziš se ko tele u šarena vrata

Ili ona

Dje to je neosjecate ali se odlučite da osobu upoznate i kontate “ljubav će doći vremenom”

Zanima me vaše mišljenje

National Lollipop Day GIF by Kesha
Ni prvo ni drugo nisu ljubav i kada je ona u pitanju ne možeš da biraš. Nije to sladoled pa biraš ukus - hoću čokoladu ili vanilu. Ili je osećaš ili ne.

Ovo što si ti navela mogu biti počeci veza u kojima se može, a i ne mora, stvoriti ljubav. To ne može da se na unapred.

Back