MOTOCIKLI

Ne znam za druge, ali ja postavljam klipove sa padovima zbog toga da bi na klince ostavili dubok utisak i kad god pomisle na moto-ludorije da se sete ovoga što su ovde videli... Inače da je sve tako crno, odavno bi se motocikli zabranili...

ŠTA?!?!?!? Ovo je totalna laž! Kako bre vozi motor, a slep je? To samo za novine može! Prvo što nikad be bi prošao lekarski pregled, a kamoli upisao, položio i dobio vozačku.

Opet lažu novinari....

Nigde i ne pise da ima dozvolu.Valjda vozi na sluh,posto je dobar muzicar.

- Vozim od sedme godine. Dovoljno je da se Miloš blago nagne u jednu stranu, da bih znao kuda da vozim. Ranije sam mnogo divljao motorom, vozio sam na jednom točku, a sad sam se smirio.:banovati: Valjda to ide s godinama

Kad se budu nasli u nezgodnoj situaciji a rodja zaboravi da se nagne,bice im veselo.

Dušan ne prestaje da zapanjuje saobraćajne policajce vozeći motor. Oni tek kad ga zaustave shvate da je reč o mladiću koji jezdi gradom na dva točka iako ne vidi :thumbdown:

Ovo je tesko ugrozavanje bezbednosti saobracaja,kao voznja u tesko alkoholisanom stanju,cak i gore.Glavnu krivicu snose roditelji a i policija sto ga nije odmah iskljucila iz saob. i trajno mu oduzela motor.

nije u to sam 100% uveren evo ti primer Danilo Ikodinovic na svu srecu je ostao ziv nakon 2 meseca i manje valjda mesec borbe za zivot i pobedio je ostao je ziv,vozio je motor sa 1,47 promila alkohola

Da, a svi gledaju na njega (mislim na Ikodinovića) kao na narodnog heroja! Svi su se potresli da li će da preživi, a niko da skrene pažnju ljudima da je vozio prebrzo, pod dejstvom alkohola, bez dozvole...

Poslednja izmena:
MOLIM?!?!?
Ako ima dozvolu, kako ju je dobio? To onda treba podneti prijavu protiv nadležnih lica.
Ako vozi bez dozvole, onda treba prijaviti njega.
Simple as that, inače će izginuti neko.

Mada, ponavljam, ovo najverovatnije opet novinari lažu radi rejtinga. I čisto sumnjam u celu ovu priču.

MOLIM?!?!?
Ako ima dozvolu, kako ju je dobio? To onda treba podneti prijavu protiv nadležnih lica.
Ako vozi bez dozvole, onda treba prijaviti njega.
Simple as that, inače će izginuti neko.

Mada, ponavljam, ovo najverovatnije opet novinari lažu radi rejtinga. I čisto sumnjam u celu ovu priču.

Verovatno misliš na ovog dečka iz Niša. Ako sam dobro shvatila, dozvolu nema, ali, kao što već rekoh, saobraćajnoj je to izgleda simpatično...:neutral:

http://www.blic.co.yu/reportaza.php?id=53299

Što se ovog teksta tiče, moram da primetim da već postoji ogroman broj ljudi sa kojima ne bih volela da se nađem istovremeno negde na putu (a odlično vide) a mi se oduševljavamo ovom pričom. Svaka čast dečku, ali mislim da mu nije mesto na motoru, pa makar i imao suvozača sve vreme...

Ovo je popularizacija krsenja zakona od strane novina ... Dovoljno je to sto su napisali da vozi od sedme godine ili prikazali sliku na kojoj se voze bez kacige ... O ostalom da i ne govorimo ...
Da li je laz ili ne to je u ovom slucaju sporedna stvar - tekst je napisan u pozitivnom kontekstu , a to je direktno popularizovanje krsenja zakona ...
Nazalost ovaj tekst je samo kap iz septicke jame zvane mediji ...

P.S.
" Samo u poslednje tri godine prešao je na točkovima 12.000 kilometara, a suvozač mu je najčešće bio rođak, Miloš Jocić.
- Vozim od sedme godine. , Dovoljno je da se Miloš blago nagne u jednu stranu, da bih znao kuda da vozim. Ranije sam mnogo divljao motorom, vozio sam na jednom točku, a sad sam se smirio... " ...
Novinara koji je ovo napisao treba kazniti !

Poslednja izmena:
Ja mislim da su u slucaju ovog slepog momka najmanje mediji krivi. Kriv je sistem i policija koja ne reaguje! Svaka njemu cast na svemu, ali on je potencijalni ubica na drumu!! I to se tolerise, a mene guze sto nemam prvu pomoc na motoru!? Isti slucaj sa ono debilkom u yugu sto je vozila na auto putu u kontra smeru. Postoji snimak a niko ne reaguje. Sto se tice Ikodinovica, najbitnije da je izvukao zivu glavu, ali o njegovoj odgovornosti se uopste ne govori. On kao vrhunski sportista treba da bude uzor svima u ponasanju, a ne da divlja na putu pritom verovatno u pijanom stanju. E tu mediji daju losu sliku jer se o tome ne govori, a govorilo se svaki dan bar u novinama kako Natasa dolazi Mini Morisom da ga obilazi, da mu je kupila kilo pomorandzi i banana, da on gleda olimpijadu i navija za nase itd....Uh iznervirao sam se:otkacio::otkacio:

Sto se tice Ikodinovica, najbitnije da je izvukao zivu glavu, ali o njegovoj odgovornosti se uopste ne govori. On kao vrhunski sportista treba da bude uzor svima u ponasanju, a ne da divlja na putu pritom verovatno u pijanom stanju.

Upravo tako. Zanima me samo šta je bilo sa istragom, jel' podneta prijava protiv njega? Da je običan ˝smrtnik˝ u pitanju, do sada bi već bio osuđen, ali zakon se, kao i uvek, drugačije primenjuje na poznate ličnosti (oni mu dođu zaštićena vrsta, izgleda) dok će mene da udave ako nemam rezervne sijalice pri sebi...

Manje-vise, ali je kod nas doslo do toga da se sve prebija preko ledja "uboge raje"! Nego... sta kazete na ovo?? Aprilia RSV4:super::super: V4 motor, preko 200KS. Svetska premijera 21.09. u Rimu. Bice loooodilo

Prilozi

• 8870_260208112248.jpg
    8870_260208112248.jpg
    41,2 KB · Pregleda: 7
Lepo izgleda, ali zvuk V motora prija mom uhu samo ako je na automobilu...

Što se tiče onog slepog dečaka koji je slikan kako bez kacige upravlja skuterom... Sve što ste rekli je tačno... Ali ja ne mogu da shvatim kakvo je to hazarderstvo voziti dvotočkaša a ne videti ništa... Pa ja koji vidim odlično se plašim da u mračnoj prostoriji ne odalamim u sto ili ormar, a ovaj se ne plaši saobraćaja oko sebe... Ako je uopšte svestan u šta se upustio i koliko rizikuje... U svakom slučaju, jednog lepog dana će dečak i njegove oči Mladen, tako lepo da se izlupaju, da im posle neće pasti na pamet da sedaju na dvotočkaša, još u sred saobraćaja... I neće mi biti žao, kao što mi nije žao onog vaterpoliste niti bilo kojeg seljaka na motociklu koji ne stavi kacigu...

Poslednja izmena:
можда слепи бајкер има неке посебне моћи, можда је слушао моћне ренџере ...
и не-треба да жалиш млађаног пливача који са 120 или колико већ удара отпозад у југо
који претиче трактор на неком споредном путу ...

Ma i ja isto mislim da novinari lazu da je vozio pijan i da je imao 1.47 promila tolko da je imao ne bih mogao sesti na motor i ne bih mogao voziti,sto se tice MUP Srbije oni su tu da utvrde ko je kriv i kako je to bilo,po mome ja bih osudio vozaca Yuga ali tu je Saobracajna Policija i oni ce utvrditi ko je kriv

Back