MOTOCIKLI

Jeste, ima divljaka kol'ko hoces. Ako uzimas ulje kod zvanicnih distributera nema problema. A za Motul ti garantujem da je super ulje jer sam ga koristio dok sam vozio skuter i plus imaju generalnog zastupnika Mass Company, tako da ne moras da brines dal' je original ili nije.

17-02.jpg

Profesionalni vozači, novi motori...samo nije im bilo pametno da se isprobavaju na javnom putu. Verovatno je dobio otkaz siroma'...:lol: Takvih, pa makar bili i profesionalci, mi ni malo nije žao...
Ovaj klip ima dobru poruku...
Btw, Bimote su tradicionalno motocikli sa japanskom mehanikom (Yamaha) i italijanskim dizajnom...što mu naravno ne opravdava astronomsku cenu...

Profesionalni vozači, novi motori...samo nije im bilo pametno da se isprobavaju na javnom putu. Verovatno je dobio otkaz siroma'...:lol: Takvih, pa makar bili i profesionalci, mi ni malo nije žao...
Ovaj klip ima dobru poruku...
Btw, Bimote su tradicionalno motocikli sa japanskom mehanikom (Yamaha) i italijanskim dizajnom...što mu naravno ne opravdava astronomsku cenu...

Legendarna Bimota YB4 je osvojila pre oko 20tak godina superbajk sampionat sa Yamahinim motorom! Ali nova Bimota DB7 ima agregat od Ducatija 1098 testastreta evolucione sa 160KS i naravno 2 cilindra!
Lepotica:super::super:

Prilozi

• 1004858.jpg
    1004858.jpg
    37,2 KB · Pregleda: 6
Legendarna Bimota YB4 je osvojila pre oko 20tak godina superbajk sampionat sa Yamahinim motorom! Ali nova Bimota DB7 ima agregat od Ducatija 1098 testastreta evolucione sa 160KS i naravno 2 cilindra!

Da, da...Lepotica...A koliko ono bese cena?:D

Sto se tice ove dvojice ludaka...
Profesionalci, ali trebali su to ostaviti za stazu...Voleo bih da sam mogao videti koliko brzo idu, jer mi se u pojedinim trenucima cinilo da su brzine bila mnoooogo velike :)
Ako uzmemo u obzir kako su vozili agresivno svih 10 minuta, ovaj pad je bezazlen.Bogme, malo je falilo da se strmoglavi u provaliju...

Al' da voze, voze!:ok::worth::super:

Dukatijev recept...2 cilindra...Ipak sam ja za proverenu japansku varijantu sa 4 redna... Odavno ne pratim razvoj Bimote, pa mi je i to sa Dukatijem promaklo...:lol:

Gornji klip sa motociklom me podsetio na ovaj sa Kawasaki-jem ZZR 600...
A vožnja je izgledala tako sigurna...:lol:

Uhhhh.... Zadnji tocak proklizao i kraj! A vozio je prilicno sigurno i relativno polako! Al' ne mogu da provalim zasto je proklizao!? Jedino ako je naleteo na neki pesak il' prasinu na putu jer je isao skroz desnom stranom...

Back