MOTOCIKLI

Bravo !
thumbup1.gif

Osecam da ce se broj uslikanih zanimljivosti drasticno povecati ...
A mozda uskoro i ugledamo oglas "menjam Golf 2 za ozbilnjiji motocikl ..."
biggrinthumb.gif

Upravo na benzinskoj srecem decka na potpuno novom GSX-R-u 1000, i na sebi ima samo kratku majicu uz telo, i farmerke.Nakon sto je natocio, prebacuje motor ispred kafica i ulazi unutra.Ja dolazim na red i pricam sa pumpadzijum koji je isto bajker, i glavna tema je ovaj "pozer" i pljujemo po njemu na sav glas.

Decko kroz 2 minuta izlazi iz kafica u FULL opremi, od pojasa, rukavica, pa sve do kacige..:D
Pumpadzija Djole i ja se samo pogledamo i pocnemo smejati...Ispljuvasmo coveka bez razloga.Doslo mi da odem da mu se izvinim...:D

jeste.DEE LITE da imam kesha kupio bih ti vise tog gsx-ra :)
Navucices i mene na suzuki sada :)
Meni je idealna trkalica gsxr 750.Volim tu kubikazu,jer mi se 1000 cini puno

Bas tako.O tome sam pricao sa jednim iskusnim bajkerom koji je posle probne voznje sva 3 modela uzeo 750.
600 moras da drzis konstanto u visokim obrtajima ako zelis malo uzbudjenja.
1000 je brutalna, i za one bez mozga i iskustva cesto kobna.
750 je potaman.Dovoljno da ti nabije kez od uva do uva:D:D:D
Od novih modela, GSX-R-ovi su daleko od konkurenata po dizajnu.Onaj prednji deo jednostavno ubija!:D

Bas tako.O tome sam pricao sa jednim iskusnim bajkerom koji je posle probne voznje sva 3 modela uzeo 750.
600 moras da drzis konstanto u visokim obrtajima ako zelis malo uzbudjenja.
1000 je brutalna, i za one bez mozga i iskustva cesto kobna.
750 je potaman.Dovoljno da ti nabije kez od uva do uva:D:D:D
Od novih modela, GSX-R-ovi su daleko od konkurenata po dizajnu.Onaj prednji deo jednostavno ubija!:D

posle italijana:ok:

Stvar ukusa...
Kod italijana (kad kažem italijan mislim pre svega na Dukati) me nervira ona mono viljuška i cevast ram... Takođe, nikako ne volim zvuk dvocilindričnog V motora... Italijani su duplo skuplji od japanaca, a ništa gori... Dakle, radije bi kupio japanca a za preostale pare auto, nego za istu tu sumu Dukati...

Дајте ми неки предлог који мотор да купим занимама ме неки сличан овоме http://www.sprintscooters.com/Pulser.html заправо тај ћу највероватније купити па ме занима и дал неко може нешто више да ми каже о њему? И уопште који кросс би ми ви препоручили?

koje mi ulje savetujete za cetvorotaktnu masinu od 150 kubika???

ja bih da sipam neku sintetiku samo neznam od kog proizvodjaca, jel Texaco ok ??? mozda Shell ???

Uzgred , ako neko ima iskustva sa SYM skuterima neka mi pise ...

hvala!

Poslednja izmena:
koje mi ulje savetujete za cetvorotaktnu masinu od 150 kubika???

ja bih da sipam neku sintetiku samo neznam od kog proizvodjaca, jel Texaco ok ??? mozda Shell ???

Uzgred , ako neko ima iskustva sa SYM skuterima neka mi pise ...

hvala!

Ako je u pitanju skuter( verovatno taj SYM) moja ti je preporuka Motul Scooter Power 5w40. 100% sintetika !!

Stvar ukusa...
Kod italijana (kad kažem italijan mislim pre svega na Dukati) me nervira ona mono viljuška i cevast ram... Takođe, nikako ne volim zvuk dvocilindričnog V motora... Italijani su duplo skuplji od japanaca, a ništa gori... Dakle, radije bi kupio japanca a za preostale pare auto, nego za istu tu sumu Dukati...

Za ukuse si u pravu. Ja vozim Japanca, ali mi je zelja Evropljanin! BMW ili Ducati... Najbolje bi bilo jedan BMW 1200GS Adv i jedan Dukac 998:D:D

Ako je u pitanju skuter( verovatno taj SYM) moja ti je preporuka Motul Scooter Power 5w40. 100% sintetika !!

ok... imacu tvoj predlog na pameti ali ja sam mislio da uzmem texaco ili shell jer imaju predstavnistva u Zemunu tako da mi nebi mogli podvaliti neku kopiju , cujem da se dosta kopiraju, kupis recimo castrol a unutra neko kinesko s*ranje od ulja...

Poslednja izmena:

Back