Moto GP

Shoya Tomizawa, mladi japanski vozač, poginuo je danas u toku Moto2 trke na stazi Misano u San Marinu. Tomizawa, koji je rođen 19.decembra 1990. godine, podlegao je povredama nakon što su prilikom pada preko njega prešli Scott Redding i Alex de Angelis.

Shoya će ostati upamćen u istoriji kao prvi pobednik Moto2 klase. Tu pobedu ostvario je u Qataru ove godine.
neka mu je vecna slava

Cao svima...htela sam da pitam da li je neko isao u Brno na MotoGP ,jer sam cula da da je to kao pandan Monte Karlu...da li neko zna neku agenciju koja vodi na moto trke...hvala unapred

Da li je moguce da ce ovaj ludi Markez u debitantskoj sezoni biti sampion pored bivsih sampiona Rosija, Lorenca i Heydena. i uvek opasnog Pedrose??

Čekaj,polako,tek je početak...da li ti misliš da će Pedrosa i pogotovo Lorenco tako lako da se smire?Rosija kako sada izgleda ne bih ni računao u kandidate za titulu.

Ma nije Rosi kandidat za titulu, nego sam hteo da kazem da dosta sampiona, znaci veoma iskusnih vozaca, ucestvuje ove sezone u moto gp-u i dodje neki Markez iz serije 2 i drzi im lekcije. Nesumnjivo je Honda odlicna ove sezone, ali covek je neverovatno brz i siguran, to nije pocetnicka sreca, to je klasa iznad ostalih. I danas je opet bio brz uprkos pehu na startu. Da je trka potrajala jos 2 kruga bio bi drugi ladno.

Одвезе он одличну тркицу
Хонде му нису могле ништа.
А онај Педроса да је хтео није могао возити лошије. Још му је само фалило да га Лоренцо претекне

Одвезе он одличну тркицу
Хонде му нису могле ништа.
А онај Педроса да је хтео није могао возити лошије. Још му је само фалило да га Лоренцо претекне

Nije da mu nisu mogle ništa već je bilo više nego očigledno da su bili rezervisani dok je doktor dao svoj maksimum...i dalje su Repsol Honde ale na stazi.

Back