janemampojma
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Blago tebi,ovi moji prasci nisu normalni,pojeli bi sve sto im se nadje na putu.Ludaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imas pravo, sreca pa su moji svi muzjaci..Jao kako ne mogu.Cim se nadju zajedno a da su razlicitog pola gotovoA mladi moraju da se razdvoje vec sa 3 nedelje po polovima da se nebi parili,jer sa mesec dana vec mogu da imaju mlade.Pa mislim da ti rec GLODAR dovoljno govori o njihovom razmnozavanju
![]()
.Ali ako se otac i cerka pare kakvi ce biti mladi, nece biti ono bez oka ili nesto slichno?:|
Tako da želim zti sreću...
svakako cu ga izvoditi napolje i ako bude u kuci, ali opet je to samo kad imam vremena da ga cuvam 
valjda cu imati srece i sa prilagodjavanje, a i sa wc-om
jedva cekam.Imacu dvoriste...ali me je strah zbog tih macaka...one se svuda provuku i skoce, bash ne znam kako bih ga ogradila da bude bezbednosvakako cu ga izvoditi napolje i ako bude u kuci, ali opet je to samo kad imam vremena da ga cuvam
Sledece nedelje mi stize novo prasevaljda cu imati srece i sa prilagodjavanje, a i sa wc-om
jedva cekam.

A ja sam se bas ponadala...Decko mi je predlozio da narucimo brzom postom, kaze da moze da se naglasi sta se salje i da mu nece nista biti, ali mi je to nekako...brrr...jezivo, kako da mi neko salje zivo stvorenjce brzom postom
a ja ga bas zelim 

Nego, imam jedno pitanje.
Moja drugarica je skoro kupila dva morska praseta.Jedno crno-braon i jedno belo.:-)
Jedini problem je sto su onom belom usi suve sa puno krastica, pa bih htela da vas pitam, sta bi to moglo da bude i kako da se ukloni.
Inace, morske prasice kupila je na pijaci i posto je htela muzjaka i zenku, trebalo mi je mnogo vremena da je ubedim da su to zenka i zenka, i da ovi sa pijace nemaju blage veze o morskim prasicima!![]()

Blesavi su.Slibodno ih pusti zajedno i kad god imas vremena ti uzmi malog i mazi ga,hrani ga iz ruke itd.znas vec kako to ide,da se on privikne na tebe,a na velikog ce da se privikne nema da brines.Kada pustim moje da setaju po kuhinji(tamo ima najmanje kabala)starija seta pa stane da ponjusi pa opet nastavi da seta itd.a mladja ide za njom i na istom mestu stane,istu stvar ponjusi i bukvalno pravi identicne pokrete kao starija.Naviknuce se oni sigurno,a i srecniji su kada su u paru i duze zive.Javi kako napredujes!Pozz!