tandara mandara
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
dobila sam hrcka a niko nije povređen ni hrcak ni morsko prasence. Inače naša Coka je MEDENA i bez obzira na hrčka i dalje je u porodici naša mala maza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znam pustam ih da se setaju.Pojeli su mi punjac i neke tako zicice ali sva sreca vazniji kablovi su zasticeni od njih.Pregrizli su mi kabal od misa,ludaci.Imam i macu pa se oni medjusobno izucavaju tako da je ovde kod mene veseloA tek sto vole da budu frizeri
![]()
dobila sam hrcka a niko nije povređen ni hrcak ni morsko prasence. Inače naša Coka je MEDENA i bez obzira na hrčka i dalje je u porodici naša mala maza...
Divna ti je ona slika sa macom i prasicima! Potpuno sam se odusevila, ali nisam htela da gusim onu temu. Znaci nema frke u druzenju? Ko bi rekao da je se prasici ne plase..
A meni su tvoji prasici delovali bas krupno na slici....Koliko su teski?
Da li su zajedno? Misliš u kutiji? Ako na to misliš, nisu. Oni su dve različite vrste glodara, imaju različite osobine i različite potrebe. To ste mi i vi rekli.Neću da rizikujem.
Inače oni se međusobno ne igraju i ne druže (što je po meni normalna pojava) već su se jednom slučajno sreli. Hrčak uopšte nije obraćao pažnju na Coku, a Coka je njuškicom prišla hrčku, okrenula se i nastavila da se šeta.
Ja moje prasence držim u kutiji.Da li je to loše? Kutija je providna, ima dosta prostora a i Coka više vremena provodi van kutije.![]()
Iskreno nemam pojmaAli su dosta sitni u odnosu na vecinu koje sam videla.Ne znam zasto,crni je manje od zutog.Ali sta da im radim,volim ih takve malene ko kovanca
inace maca se vise plasi njih nego oni nje,oni su avanturisti a moja debela maca je gospodin koji je navikao da bude jedan jedini.U pocetku je bio jako ljubomoran ali se kasnije privikao.Sada mora da ih trpi da ne dobije maminu crvenu papucu u guzu
![]()
Kakva dobra maca, ni na pamet joj ne pada da bi u sustini mogla i da ih - pojede
I jos se ona njih plasi, teza jedno 10- 15 puta
Hvala ljudi, ohrabrili ste me
@look Uglavnom mu je seno wc, retko se desi da nadjem nesto van posude sa senom. Ali, kada nema sena par dana, tada je strasno, piski i kaki apsolutno svuuuuda po sobi, cak se ne zavuce ni u neko cose, nego na sred sobe....a ovako je uredno, oni uglavnom kake tamo gde jedu...od starta je bilo tako, a kad bi mu se desilo da omasi ja ga pogledam ljutito i stavim tamo gde je to trebalo da uradi...
Najneverovatnija stvar je sto nikada svoju nuzdu nije obavilo u necijem krilu(osim kad mu seckamo nokte, tad nas valjda kaznjava), ovako ako mi je u krilu i piski mu se pocne da pisti i obavi to tek kad ga spustim...vaspitano prasence![]()