janemampojma
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Blago tebi,ovi moji prasci nisu normalni,pojeli bi sve sto im se nadje na putu.Ludaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas pravo, sreca pa su moji svi muzjaci..Jao kako ne mogu.Cim se nadju zajedno a da su razlicitog pola gotovoA mladi moraju da se razdvoje vec sa 3 nedelje po polovima da se nebi parili,jer sa mesec dana vec mogu da imaju mlade.Pa mislim da ti rec GLODAR dovoljno govori o njihovom razmnozavanju
![]()
Imacu dvoriste...ali me je strah zbog tih macaka...one se svuda provuku i skoce, bash ne znam kako bih ga ogradila da bude bezbednosvakako cu ga izvoditi napolje i ako bude u kuci, ali opet je to samo kad imam vremena da ga cuvam
Sledece nedelje mi stize novo prasevaljda cu imati srece i sa prilagodjavanje, a i sa wc-om
jedva cekam.
Nego, imam jedno pitanje.
Moja drugarica je skoro kupila dva morska praseta.Jedno crno-braon i jedno belo.:-)
Jedini problem je sto su onom belom usi suve sa puno krastica, pa bih htela da vas pitam, sta bi to moglo da bude i kako da se ukloni.
Inace, morske prasice kupila je na pijaci i posto je htela muzjaka i zenku, trebalo mi je mnogo vremena da je ubedim da su to zenka i zenka, i da ovi sa pijace nemaju blage veze o morskim prasicima!![]()