Moram da vas pitam

Ма пусти...колеге по дифолту појма немају...ш'а они знају после шес' година штребања? сем медЕцине:mrgreen:...а и то често не знају:mrgreen:...ма мушка посла:rotf:...наравно да си фина и суптилна...и даље!

zamislite situaciju : zgodna devojka zeli da ima sa vama vezu za jednu noc. vi ste slobodni i to ste radili sa mnogima pre nje. ipak,odbijate je. sta moze da bude razlog??????

nisi njegov tip devojke, mislim da je to...
svako od nas mora da suzi stvari koje ga pale, kako bi nagon dobio na intenzitetu, jer kad bi se rasplinuo u širinu na sve strane, to ne bi bilo dobro...

zamislite situaciju : zgodna devojka zeli da ima sa vama vezu za jednu noc. vi ste slobodni i to ste radili sa mnogima pre nje. ipak,odbijate je. sta moze da bude razlog??????

Jedino da je nesto ruzna. Ili u glavi toliki smrad da mi je gadna. Ipak neki kriterijumi moraju da postoje cak i za KS.

Sta sad ponudi mu se neka baba od 65 godina sa sve 3 cela zuba u ustima i on treba da je hebe. Jest trt. Bas su mi simpaticni ti muski koji kazu da se plasi jakih zena ili "ima kompleks njene lepote". :lol::lol: Svastojebe ne volim.

No reci ti nama o kakvoj se devojci radi? Moz i neku slikicu da bacis i da odgovoris na pitanje sto samo jedan dan?

pa ša znam.........pa tu kao...umoran sam i ne yebe mi se nije razlog...ne sviđa mi se fizički........iam brdo obabaveza i bleji mi se, a ne tooca.....je l može sootra...?? tako bih rekao da mi se iole sviđa........misim, jedino odbijanje..razlog...ne sviđa mi se fizički.......eto.......možda mi smde noge..al ne...smislio bih nešto....... ( :

To sto je to radio sa mnogima pre nje, ne znaci da to radi sa svakom zenom... mozda nije slobodan, mozda ima druge planove, mozda nije zainteresovan, a mozda bi i bio ali je nacin na koji mu je dato do znanja da je devojka zainteresovana za tu jednu noc bio krajnje nesrecan (agresivan, recimo)...

Postoji samo nekoliko odgovora, ali i masa varijacija na njih. Izaberi sama:

1. Plasi se jakih zena
2. Plasi se da se ne zaljubi
3. Plasi se otvaranja prema ljudima i oslobadjanja nabujalih emocija
4. Ima kompleks tvoje lepote i intelektualne superiornosti
5. Stidi se svojih roditelja, a zna da ce pozeleti da te upozna sa njima
6. Plasi se da ti nece biti dorastao u krevetu
7. On je najobicnija kukavica i ljigavac

:rotf:

Овај чика добро познаје жене и зна све наше рационализације...:rumenko:

Poslednja izmena:

Back