Gljiva zjalelovka
Iskusan
- Poruka
- 5.463
16 ovo je forumashche koje laze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е ово сам ја хтео да напишем, ал нисам...
Нећу после да испадне Милле сељак, не купа се... :|
16 ovo je forumashche koje laze
A sta ako je bio gladan pa nije imao snage da uradi TO?
nemoj da me zbunjujesh, ja sam sve o zivotu na forumu nauchila, da ljudi mogu TO i TOOO uvek i svuda i na sve nachine i zmureci i otvorenih ochiju i mnogo puta na dan i josh da mu platish![]()

E jeste - kad bi neki klinac neiskusni citao ovaj forum bacio bi se u bedak....Mislio bi da je sve to istina...
za koga njega17 procenio je da nema dovoljno love za njega
covece vidi ovo pecurkice:shock:
isto![]()
forum nam isprao mozakpa kako ne bi bilo isto kad ima tri miliona tema o sponzorushama, vishe u govoru ne znam reci cura, zena, majka, domacica, vec sponzorusha kao oznaku za zenski pol![]()

ccc........ispala sam sponzorusa i sta sve ne,a niko nije rekao da pitam zbog sebe.......
zamislite situaciju : zgodna devojka zeli da ima sa vama vezu za jednu noc. vi ste slobodni i to ste radili sa mnogima pre nje. ipak,odbijate je. sta moze da bude razlog??????
pa narovno da ne pitaš zbog sebe nego zbog drugariceccc........ispala sam sponzorusa i sta sve ne,a niko nije rekao da pitam zbog sebe.......
ako nas je forum ičemu naučio..Postoji samo nekoliko odgovora, ali i masa varijacija na njih. Izaberi sama:
1. Plasi se jakih zena
2. Plasi se da se ne zaljubi
3. Plasi se otvaranja prema ljudima i oslobadjanja nabujalih emocija
4. Ima kompleks tvoje lepote i intelektualne superiornosti
5. Stidi se svojih roditelja, a zna da ce pozeleti da te upozna sa njima
6. Plasi se da ti nece biti dorastao u krevetu
7. On je najobicnija kukavica i ljigavac