hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
sumnjivo je jer je vrlo moguće da me koristi da se domogne te drugarice zapravo znači o tome moram misliti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako, tako što razvije situaciju s tobom?sumnjivo je jer je vrlo moguće da me koristi da se domogne te drugarice zapravo znači o tome moram misliti
Kako, tako što razvije situaciju s tobom?
Pametna si ti ženica!Ženska intuicija retko kad prevari.sumnjivo je jer je vrlo moguće da me koristi da se domogne te drugarice zapravo znači o tome moram misliti
Ali, Hiro, smuvate se... u tom se smeru idema da, petlja nešto
je l mi bliska drugarica ili neki ono buddy i da li je tekuća ili prošla
Ali, Hiro, smuvate se... u tom se smeru ide
Pa zašto, to se i ja pitam, koga to zanimaa kako su imali taj odnos na jedno veče to je pitanje
i zašto sam ja o tome informisana
Vidio sam ti onu temu ladiesMisim ne znam što bi morao da se smuva s tobom da se vrati njojzi
Ali, Hiro, smuvate se... u tom se smeru ide

ti zapevaj onda "ja sam bila s njim, samo jednom, pa što"![]()
Pa zašto, to se i ja pitam, koga to zanima
Pa kao obavesti te da znaš da je ona već bila s njim.
A, ne shvatam šta je neetički, recimo, ovo je mala Srbija, svi se znaju, sem toga bila, Ako se dvojima ljudima poklopi, da se upotpunjuju na svim nivoima, zašto bi i toj drugarici smetalo, možda je i ona sa nekim ko joj više odgovara.. To se dešavalo tinejdžerima, gde je manji krug ljudi svi se znaju.Iva ekipa da fundamentalno obrati pažnju na etičke kodekse!
Zato što su bili pijani i kresnuli su se, niko se nije javljao posle nešto naročitošto nisu nastavili, je l je on šutnuo
Ali neko je to isekao at the very beggining jer je dobio infoA, ne shvatam šta je neetički, recimo, ovo je mala Srbija, svi se znaju, sem toga bila, Ako se dvojima ljudima poklopi, da se upotpunjuju na svim nivoima, zašto bi i toj drugarici smetalo, možda je i ona sa nekim ko joj više odgovara.. To se dešavalo tinejdžerima, gde je manji krug ljudi svi se znaju.
E, sad nismo biblijski savršeni. Ja bih najviše volela da smo samo jednoj osobi suđeni, pa makar je sreli u 40g, čiste prošlosti, kad bi tako izgledao svet..
Moralno je inače ono što ne povređuje druge osobe, e sad sa nekim da ti se preklopi nešto iz prošlosti, pogotovu beznačajno, a ne sa nekim koga ne možeš da prežališ, što bi postojao problem?? Ako dvoje ljudi pripadaju jedno drugom, prošlost se briše i sve je moralno..
Zato što su bili pijani i kresnuli su se, niko se nije javljao posle nešto naročito
Zato što su bili pijani i kresnuli su se, niko se nije javljao posle nešto naročito
Ih bre Hirohehe da su bili baš mnogo pijani valjda ne bi mogli da se kreshu

Ih bre Hiro
Mladi ljudi, ne neizlečeni alkosi