Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
i ja mislim, pare da poshalje, umesto shto trokeljae nek onda šalje pare a mogu id a se venčaju
Hirka za perecednika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja mislim, pare da poshalje, umesto shto trokeljae nek onda šalje pare a mogu id a se venčaju
Drug je drugu rekao. Ovaj je pricao o osobi, i ovaj mu rekao. Ili obratno. Ali da budem potpuno otvorena upitna mi je prva postavka.Daaa bre,kako se saznalo?

Pa to i kazem,smorila si se,bataliSamo ne znam šta sam se odala pošto je i meni samoj ovo postalo tu komplikeitid
иде одлично. хвала на питању
Ako će već neko da ti radi iza leđa, što bi to radio sa poznanicom i to od pre pet godina?? Sem toga ako počinješ sa time da će ti raditi iza leđa, onda ne veruješ ni osobi a ni mogućnosti ostvarenja, a ako već sumnjaš na tu 'drugaricu' onda ti ona i nije bitna.

Ja znam za meru, sto se drugog tice(erekcija i alkohol)
verovatno do nekog broja piva može a posle baš i ne
Mislim da sam prilično normalna i da moralisanje u vezi njegovog ljubavnog života pre mene ne može biti presudnoPričajte mi o svojim principima, a ja ću postaviti jednu fiktivnu situaciju.
Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)
Proriširite slobodno temilicu, i morališite, morališite, morališite!

samo da ti ne donese neke boljescineMislim da sam prilično normalna i da moralisanje u vezi njegovog ljubavnog života pre mene ne može biti presudno
ako mi je neko simpatičan po svim merilima.
ako pak nije
e onda morališem![]()
Mislim da sam prilično normalna i da moralisanje u vezi njegovog ljubavnog života pre mene ne može biti presudno
ako mi je neko simpatičan po svim merilima.
ako pak nije
e onda morališem![]()
samo da ti ne donese neke boljescine
inzistiraj na testovi i na cisti brakorazvodni papiri
odakle tebi ideja da sam ja stabilno udata?zar ti nisi stabilno udata

Pa ti reklaodakle tebi ideja da sam ja stabilno udata?
ili ti je neko Šapnuo![]()
odakle tebi ideja da sam ja stabilno udata?
ili ti je neko Šapnuo![]()
Pitas druga kakva je. Valja li se lomiti oko nje.Pričajte mi o svojim principima, a ja ću postaviti jednu fiktivnu situaciju.
Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)
Proriširite slobodno temilicu, i morališite, morališite, morališite!
nisam namernoPa ti rekla

čitaš između redova i postavljaš lična intimna pitanja iako nemaju nikakvu vezu sa temom.po porukama kolko čitam
ma samo sumanuto
čitaš između redova i postavljaš lična intimna pitanja iako nemaju nikakvu vezu sa temom.
ne znam zašto nekako ne obuzdaš tu ljubopitljivost, nepristojna je u najmanju ruku