Moralne dileme

Daaa bre,kako se saznalo?
Drug je drugu rekao. Ovaj je pricao o osobi, i ovaj mu rekao. Ili obratno. Ali da budem potpuno otvorena upitna mi je prva postavka.
Ja znam sta bih.
Prvo bih pitala, da je moja drugarica bila s njim, bi li sta kome smetalo, pa bih u odnosu na to. Mada prica koja pripada daljoj proslosti, koja je pritom nebitna, ne vidim kako bi ikome smetala.

U većoj dilemi, kao što je već napomenuto su baš ti što prenose, nije trebalo to da radi, nego oni koji se odlučuju na vezu..
Ako ti nije dovoljno kliknulo svašta može da ti smeta i pogrešna reč, šala, kontekst..
Ako su stvarno zaustavljeni zbog nečega što si već rekla da je nebitna prošlost, onda mo6da i nisu bilo that into..

Ako će već neko da ti radi iza leđa, što bi to radio sa poznanicom i to od pre pet godina?? Sem toga ako počinješ sa time da će ti raditi iza leđa, onda ne veruješ ni osobi a ni mogućnosti ostvarenja, a ako već sumnjaš na tu 'drugaricu' onda ti ona i nije bitna.

ako smo baš cinični pa da kažemo da cilja drugaricu preko nje, ali ne mora uvek tako biti cinično
al opet ako ima neki signal za oprez treba ga nekako uvažiti :think:
kao neka doza rezerve :think:

Pričajte mi o svojim principima, a ja ću postaviti jednu fiktivnu situaciju.

Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)

Proriširite slobodno temilicu, i morališite, morališite, morališite!
Mislim da sam prilično normalna i da moralisanje u vezi njegovog ljubavnog života pre mene ne može biti presudno
ako mi je neko simpatičan po svim merilima.
ako pak nije
e onda morališem :lol:

Pričajte mi o svojim principima, a ja ću postaviti jednu fiktivnu situaciju.

Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)

Proriširite slobodno temilicu, i morališite, morališite, morališite!
Pitas druga kakva je. Valja li se lomiti oko nje. 😂

čitaš između redova i postavljaš lična intimna pitanja iako nemaju nikakvu vezu sa temom.
ne znam zašto nekako ne obuzdaš tu ljubopitljivost, nepristojna je u najmanju ruku

imaju, da li pričaš o svojoj tekućoj praksi kad se muvaš, ili o principu-teoriji, kad bi upoznavala, tako bi se postavljala, ili o prošlosti
nije jasno iz odgovora, meni bar, a znam da si udata, a i sama pričaš tu i tamo neka osećanja ili stanja, mislim na vezu-brak
tj ne znam osim foruma, deluje mi po porukama

Back