Moralne dileme

shiti je malo jer su oni imali to intenzivno iskustvo koje je probilo, a on možda s tom nedrugaricom ima strejt odnos, ljubazni su, krešu se s ljubavlju i tako
i onda taj rnr uvek ume da žulji pogotovo što je tako stidljiv, samo kad je pijan

Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)

Drug je govedo
Da je drug, ne bi o pominjao nešto što je bilo odavno i prolazno
Ako se dvoumi zbog te informacije, bolje da pusti devojku da nađe nekog razumnijeg
Muške torokuše koje vole da se hvale reckama :bljak:

Kada bi meni neka drugarica rekla da je spavala pre 5 godina sa likom koji mi se dopada, stavila bi je pod znak pitanja
Moje prijateljice mi ne prenose ni šta o meni čuju
One znaju ko sam
Nastavila bi sa njim dok se sama ne uverim kakav je
Ljudi greše
Šta bi Bog radio ako bi svi bili bezgrešni

Drug je govedo
Ako se dvoumi zbog te informacije, bolje da pusti devojku da nađe nekog razumnijeg
Што он? Можда је она сама рекла: Јао, ти се дружиш са овом сељачином са огромним... овај егом.

nije to do opraštanja nego da li će opet da se dovate iza leđa tebi : ))
Ako će već neko da ti radi iza leđa, što bi to radio sa poznanicom i to od pre pet godina?? Sem toga ako počinješ sa time da će ti raditi iza leđa, onda ne veruješ ni osobi a ni mogućnosti ostvarenja, a ako već sumnjaš na tu 'drugaricu' onda ti ona i nije bitna.

Pa to zavisi vrv od toga koji prijatelj, na kom nivou je prijateljstvo
Ako se radi o 5 prijatelja koje smatram uzasno bliskim- rekla bih bez da trepnem, ne bih mogla da ne kazem, za sve ostale ne znam, promislila bih dobro

Za dete bih rekla ako bih bila sigurna, za prevaru pojma nemamam, to je jedno sto puta benignije

Drug je govedo

dobro ovde je pitanje ko je progovorio o toj vezi drug ili to prosto znate od ranije.....

meni sasvim je sasvim ok to, ta priča o tome da je devojka sa kojom ste imala takvu afericu nekada... sa nekim drugom.... pogotovu ako nije neki najbolji drug ili još više ako je neko ko više spada u kategoriju poznanika.... što je prijatelj dalji kombinavcija je kako da kažem na neki način dodatno interesantna...

sa druge strane, ako je zaista blizak prijatelj u pitanju , meni to izgleda incestuozno, pa realno, toliko ima devojaka, zašto komplikovati....

ne znam zašto ovo treba da bude moralisanje, ovo je najobičnija situacija u kojoj možete da budete....

Poslednja izmena:
Kad morališemo
Da li bi rekli prijatelju /prijateljici da je prevarena?

Da li bi rekli prijateljima da im se dete drogira

Gde je granica dobronamernosti
Za narkotike i dete je obavezno reći,
E, sad za prevaru, možda i prećutati zarad obostrane sreće, ono što ne zna neće je povrediti, zavisi..
Nažalost mnogi parovi opstaju tako što jedan vara(nekima je nažalost to u prirodi), drugi ne zna i srećni su..

Za narkotike i dete je obavezno reći,
E, sad za prevaru, možda i prećutati zarad obostrane sreće, ono što ne zna neće je povrediti, zavisi..
Nažalost mnogi parovi opstaju tako što jedan vara(nekima je nažalost to u prirodi), drugi ne zna i srećni su..

Uprvo ta tanka linija između dobronamernosti i tračarenja je interesantna. A obe mogu da se opravdaju moralnom odgovornošću da se nešto kaže ili ne.

Back