Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Moraš to da probaš!e ne znam kako ide erekcija i alcohol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš to da probaš!e ne znam kako ide erekcija i alcohol
Moraš to da probaš!![]()
Hirka, počela si da morališeš, to mi se sviđa!a nisam društvena mlada osoba pa da opušteno ležem s mortus pijanim drugarom ebiga, bilo bi zabrinjavajuže

E, vidiš, meni je to već nekako protiv ubeđenja da nekome ne oprostiš nešto iz prošlosti i prekineš iz takve glupusti nešto do čega bi ti bilo stalo.., ili ti je već.Ali neko je to isekao at the very beggining jer je dobio info
Hirka, počela si da morališeš, to mi se sviđa!![]()
E, vidiš, meni je to već nekako protiv ubeđenja da nekome ne oprostiš nešto iz prošlosti i prekineš iz takve glupusti nešto do čega bi ti bilo stalo.., ili ti je već.
E mislim da si ga sad ubola. Ne znam da l da dodajem još informacija...nije to do opraštanja nego da li će opet da se dovate iza leđa tebi : ))
A ŠTA AKO TAJ DRUG NE ŽIVI VIŠE U SRBIJI
Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)

иде одлично. хвала на питањуe ne znam kako ide erekcija i alcohol
Што он? Можда је она сама рекла: Јао, ти се дружиш са овом сељачином са огромним... овај егом.Drug je govedo
Da je drug, ne bi o pominjao nešto što je bilo odavno i prolazno
Ako se dvoumi zbog te informacije, bolje da pusti devojku da nađe nekog razumnijeg
Muške torokuše koje vole da se hvale reckama![]()
Што он? Можда је она сама рекла: Јао, ти се дружиш са овом сељачином са огромним... овај егом.
Ako će već neko da ti radi iza leđa, što bi to radio sa poznanicom i to od pre pet godina?? Sem toga ako počinješ sa time da će ti raditi iza leđa, onda ne veruješ ni osobi a ni mogućnosti ostvarenja, a ako već sumnjaš na tu 'drugaricu' onda ti ona i nije bitna.nije to do opraštanja nego da li će opet da se dovate iza leđa tebi : ))
Drug je govedo
Da je drug, ne bi o pominjao nešto što je bilo odavno i prolazno
Ako se dvoumi zbog te informacije, bolje da pusti devojku da nađe nekog razumnijeg
Muške torokuše koje vole da se hvale reckama![]()
Za narkotike i dete je obavezno reći,Kad morališemo
Da li bi rekli prijatelju /prijateljici da je prevarena?
Da li bi rekli prijateljima da im se dete drogira
Gde je granica dobronamernosti
Za narkotike i dete je obavezno reći,
E, sad za prevaru, možda i prećutati zarad obostrane sreće, ono što ne zna neće je povrediti, zavisi..
Nažalost mnogi parovi opstaju tako što jedan vara(nekima je nažalost to u prirodi), drugi ne zna i srećni su..
Za šta sve ljudi ne traže opravdanja.. Zato je za moralnost bitna namera i motiv, a čak i kada je to ispravno teško da nekom uspeva da stalno postupa ispravno, komplikovan je svet..Uprvo ta tanka linija između dobronamernosti i tračarenja je interesantna. A obe mogu da se opravdaju moralnom odgovornošću da se nešto kaže ili ne.