Moralne dileme

Jel tebi normalno da tvoj muž npr se razvede od tebe i oženi tvoju drugaricu?Opet kažem ti ne možeš po tome porediti muškarce i žene.Žene vole da se takmiče,dokazuju da su bolje i otimaju momke svojih drugarica čak i sestra sestri zna.Ako drug drugu to uradi što je rijeđe od prvonavedenog to je zato jer mu se kita digla pa mu mozak stao.
Ako hoćeš ozbiljno, degutantno mi je to što pišeš. Meni je ispod dostojanstva da se takmičim sa drugaricama, poznanicama za nekog frajera. Dalje, bilo bi mi žao drugarice (ako je bluska). Emotivno sam vezana za ljude sa kojima delim život. Sestru imam, nikad joj ne bih čačnula ni simpatiju, ni dečka, ni muža. Niti poznajem takve devojke.

Jel tebi normalno da tvoj muž npr se razvede od tebe i oženi tvoju drugaricu?Opet kažem ti ne možeš po tome porediti muškarce i žene.Žene vole da se takmiče,dokazuju da su bolje i otimaju momke svojih drugarica čak i sestra sestri zna.Ako drug drugu to uradi što je rijeđe od prvonavedenog to je zato jer mu se kita digla pa mu mozak stao.
Sto ne bi bilo normalno?
Taman znas s kim su ti deca,ekstra

Ako hoćeš ozbiljno, degutantno mi je to što pišeš. Meni je ispod dostojanstva da se takmičim sa drugaricama, poznanicama za nekog frajera. Dalje, bilo bi mi žao drugarice (ako je bluska). Emotivno sam vezana za ljude sa kojima delim život. Sestru imam, nikad joj ne bih čačnula ni simpatiju, ni dečka, ni muža. Niti poznajem takve devojke.
Ne bi ti ali dosta djevojaka bi,zapamti lopova ne čini namjera nego prilika

Pričajte mi o svojim principima, a ja ću postaviti jednu fiktivnu situaciju.

Recimo upoznate curu i biva vam simpatična po svim merilima. Međutim saznate da je pre pet godina imala seks na jednu noć sa vašim drugom. Kako reagujete? (I obrnuto. Dakle, devojke, upoznate frajera...)

Proriširite slobodno temilicu, i morališite, morališite, morališite!
Nema uopste potrebe,da se nesto moralise o ovoj temi. kakve veze ima,da li je cura pre godinu,ili pre mesec dana,imala odnos sa mojim drugom.
Samo postavljanje takve teme,kao moralno pitanje,nema apsolutno nikakvu moralnu podlogu.Mi smo se upoznali posle tog slucaja,i kakve veze ima
moj drug,ili bilo ko sa predjasnje veze (ili veza) sa mojom sadasnjom curom.?

Šta me mirišeš, ja sam poznata po femi temi, step out of line, ledies.

*ladies

:p :p :p
E čuj?Nisam čitao,šta je reći kukaš kao su žene manje plaćene za isti posao u privatnom sektoru gdje ni muški nisu jednako plaćeni a rade manje čak i prekovremno rijetko a i biraju manje plaćene poslove.Dok su u državnim frimama jednako plaćene jer je zakonom zagarantovano na ali tu zavisi plata na osnovu funkcije koju obavlja.

IMG_20200528_232326.jpg

Ja poznajem slucaj dve rodjene sestre.Jedna se udala.a njena tri godine mladja sestra nije.Ta mladja sestra,imala je problem upoznavanja sa muskarcima,i bila je nevina i ako je imala vec dvadeset i pet godina.Njena sestra (ta udata) shvatila je,da njena sestra pati,da vene bez seksa,bez muskarca.Da ucini dobro delo sestri,ona zamoli svog muza,da ucini plezir njenoj sestri,da joj "otvori" vrata seksa,tj.da da se on poseksa sa njenom sestrom,pa ce kada otkloni nevinost,verovatno poci pravim putemi i naici na slobodnog muskarca.Njen muz se neckao,rekao je,da je to malo nezgodno
jer je on zet,njenoj sestri.Medjutim,zena je nastavila da moli muza,da sestra sa njim ima snosaj. Zet je na kraju pristao,zaveo je setru svoje zene,dva tri
puta je imao odlican seks sa njom.I....sestra je bila u pravu.Posle seksa sa zetom,sestri se dopao seks,i brzo je nasla partnera van porodice.Danas je
to udata zena,sa dvoje dece.Eto,hteo sam da iznesem,sta je prava sestrinska ljubav.Sestre nikada ne treba da budu ljubomorne,jedna na drugu.!

Ja poznajem slucaj dve rodjene sestre.Jedna se udala.a njena tri godine mladja sestra nije.Ta mladja sestra,imala je problem upoznavanja sa muskarcima,i bila je nevina i ako je imala vec dvadeset i pet godina.Njena sestra (ta udata) shvatila je,da njena sestra pati,da vene bez seksa,bez muskarca.Da ucini dobro delo sestri,ona zamoli svog muza,da ucini plezir njenoj sestri,da joj "otvori" vrata seksa,tj.da da se on poseksa sa njenom sestrom,pa ce kada otkloni nevinost,verovatno poci pravim putemi i naici na slobodnog muskarca.Njen muz se neckao,rekao je,da je to malo nezgodno
jer je on zet,njenoj sestri.Medjutim,zena je nastavila da moli muza,da sestra sa njim ima snosaj. Zet je na kraju pristao,zaveo je setru svoje zene,dva tri
puta je imao odlican seks sa njom.I....sestra je bila u pravu.Posle seksa sa zetom,sestri se dopao seks,i brzo je nasla partnera van porodice.Danas je
to udata zena,sa dvoje dece.Eto,hteo sam da iznesem,sta je prava sestrinska ljubav.Sestre nikada ne treba da budu ljubomorne,jedna na drugu.!
Samopouzdanje joj naraslo,počela da zrači boljom energijom,feromon pi*ke materine i eto nađeš momka isto kao i kod nas momaka.Očaj ljudi namirišu na kilometar

sumnjivo je odmah
plus šta je ovde drugarica, u 40 godina čovek ima baš razne odnose čak i nikakve, je l drugarica neki blizak odnos a ne mora da bude
bivša drugarica, sadašnja, prijateljski odnos ne mora biti dubok i intenzivan

Back