Moralna ispravnost oružane revolucije

ne sumnjam da je imao neka nadprirodna iskustva, a i da nije sasvim mi je razumljivo i opravdano sto poteze za visom silom, svetlosnim bicima.
to je zato jer je potrebna kriticna masa ljudi koji bi prihvatili njegovu zaokruzenu teoriju ( koja je ok), na ovaj ili ovaj nacin
'ovaj nacin' bi bio da razumeju njegov zakon postojanja, a 'onaj nacin' (koji pali kod vecine ljudi) je da jednostavno prihvate ono to autoritet--svetlosna bica, isus, buda..--porucuje

Šta znači sumjnati?
To znači ne znati. Sumnja se jedino i rađa iz neznanja. Tačnije, sumnja je vjera u neznanje. Neznanje opravdava vjeru u sumnju. Znanje je anulira.
Iskustva, da l' posredna ili neposredna, da l' putem uma ili sjedinjenjem sa onim što želiš da iskusiš, su jedini dokazi da je sve moguće, jedini su dokazi istina, da l' relativnih ili apsolutne.
Sve dok se nešto ne proba sumnja je čvrsti vladar nad mogućim, sumnja biva. Kad probaš sumnja omekšava, kad uspiješ sumnja nestaje a moguće biva.

Ne treba sumnjati u to da li je Ljubo imao iskustvo ili ne, problem je vjerovati mu. Da bi se izbjeglo vjerovanje moramo imati neposredno iskustvo, moramo i sami ZNATI šta je moguće.
Tad umjesto vjerovanja bilo kome možemo imati povjerenje u Biće koje je u svima ISTO. Vjera i povjerenje nisu isto.

Vjera je mehanizam projekcije, učvršćivač ubjeđenja, iluzije.
Povjerenje je intuitivno predavanje svog logičkog rasuđivanja Izvoru istine.

Povjerenje je na svjesnosnoj ljestvici daleko iznad vjere. Povjerenje zahtijeva poznavanje (bar osjećanje, slutnju) viših principa postojanja. Odatle naivan, nedovoljno osviješćen, u povjerenju uzima vjeru kao najvišu istinu. To je preduslov zabludama i manipulaciji. Religije, neke manje neke više, su najviši oblik manipulacije jer upravo ciljaju na srce povjerljivog naivnog.

Vjera zahtijeva 'treće lice (ono/onoga u što ili kojemu ćeš vjerovati): JA-subjekat-prvo lice (tragač koji u sebi osjeća/naslućuje istinu, te ima ili nema povjerenja u svoje (ne)znanje, traži istinu) + JA-objekat. drugo lice (Istina) + JA-Um-Raz-UM-treće lice, nevidljivo (mehanizam uvjeravanja). U drugim riječima, da bih saznao istinu o tebi moram pitati 'Miku i Peru' da mi to kažu. Mikas i Pera su tad moj Um. Znanje-o-sebi se ne stiče kroz Miku i Peru već se otkriva u sebi. Umom se to ne može ostvariti. Umom ostavrujemo čulne projekcije naše vjere i stvaramo zaključake na račun njenih ostvarenih projekcija. Samo znanje o objektima se stoga može steći.

Vjera se ostvaruje totalnim povjerenjem u projekciju Uma pri čemu se gubi povjerenje u SEBE i svoj interni predosjećaj, interno znanje, intuiciju.

Dao sam ti dokaz, video snimak "svetlosnog bića" oblikom i veličinom identično "svetlosnom biću" sa kojim sam ja kontaktirao i komunicirao.
to nije nikakav dokaz. nikakav video snimak,koji svako može editovati i ubaciti specijalne efekte itd koliko hoće,nije i ne može nikada biti validan dokaz
taj video je samo dokaz toga da na tom snimku postoje snimci nekakvog svetla i to je to. a to,kao što rekoh ranije,može biti baš dosta stvari,i nekako najmanje verovatno rešenje je da je to nekakvo svetlosno biće iz druge dimenzije koje je došlo ljubomiru iz bosne da prenese iskonske mističke tajne svega ikad,postojanja,smisla itd

Dao sam ti originalni video snimak "svetlosnog bića" na kojem si ga video isto onako kako sam ga ja u stvarnosti video i šta još hoćeš?
na primer da sam opipam to biće,porazgovaram s njim,uverim se da nije kakav madjionicarski trik,opticka varka i slicno itd. a siguran sam da,sad kad ste se sprijateljili, ti ne bi predstavljalo problem da ga cimneš da te opet udostoji svog prisustva da ga malo pokazes i drugima,sebicno je drzati samo za sebe to,treba podeliti sa svim ljudima ikad takvo otkriće sunce ti

A zašto su baš mene izabrali da meni prenesu ta objašnjenja, to je posebna i malo neobična, ali veoma zanimljiva priča. Ali ne bih sad o tome
haha dobra fora

i btw na ovom drugom snimku sad što si okačio piše lepo alien (iliti na srpskom vanzemaljac) a ne being of light (ili kako bi već bio prevod na engleski to ''svetlosno biće''),dogovori se sa sobom,jel pričamo o svetlosnim bićima ili vanzemaljcima? ili je to tebi jedno te isto? isto tako,kako znaš da su to baš svetlosna bića,da se tako zovu,msm jesi ih ti tako sam prozvao u nedostatku boljeg originalnijeg naziva,ko veli,vidi da svetle,oko njih je neka svetlost a uz to su i nekakva bića stoga prozvaću ih-svetlosna bića! genijalno! iiili su ti oni sami pak rekli da im je to naziv,rekli ''dobar dan čika ljubo,mi smo svetlosna bića '' ? i otkud znaju srpski,pošto si reko da ste na čistom srpskom pričali i znaju li još neke jezike ili,gle čuda,samo srpski? srbija,ne do tokija,no do druge dimenzije kru te jeba! i tamo se priča srpski ^^ :zurka:
i da,imaju li oni mater il oca,imaju li imena neka,itd itd,maalko (čitaj:mnogo) detaljnije nam malo ispripovedaj o tim svetlosnim bićencima :aha: :manikir:

Poslednja izmena:
od oružane revolucije došli ste svetlosnih bića. pa nek neko posle kaže da upotreba sile nije opravdana.

kako na forumu tako i u životu. upotreba sile je iznudjena tj. opravdana usled felera u svesti svakog nasilnika. nema boljeg odgovora za onoga ko na sve zahteve ostaje gluv.

Od moralnosti oružane revolucije ti si opet došao do potpirivanja mržnje i podrivanja, sugerisanja i podmetanja ideja drugima kako drugi treba da misle o onima koji se tebi ne sviđaju.
Do sad si javno sugerisao i pozivao moderatore i članove foruma:

-na progon,
-na upotrebu sile, što podrazumijeva fizičko obračunavanje i postavio si razloge opravdanju takvih sugestija i navođenja. To sam naglasio boldovanjem.
-na izopštavanje,
-na skraćivanje pisanja na samo 100 slova i drugo,
-na MRŽNJU.

Okani se. Piši i komentariši, niko ti ne brani, svi to ovdje činimo. Ostavi se svojih sugestija. Ti nemaš moć da stvoriš strah u meni recimo a ja ti se javno obraćam: PROBUDI SE i prestani podrivati i rovariti po tuđim profilima. Ne sudi i ne potpiruj MRŽNJU.

Od moralnosti oružane revolucije ti si opet došao do potpirivanja mržnje i podrivanja, sugerisanja i podmetanja ideja drugima kako drugi treba da misle o onima koji se tebi ne sviđaju.
Do sad si javno sugerisao i pozivao moderatore i članove foruma:

-na progon,
-na upotrebu sile, što podrazumijeva fizičko obračunavanje i postavio si razloge opravdanju takvih sugestija i navođenja. To sam naglasio boldovanjem.
-na izopštavanje,
-na skraćivanje pisanja na samo 100 slova i drugo,
postoji pojam koji se zove duhovno maltretiranje. zloupotreba reči i zloupotreba teme kada je o forumu reč,
te su mere nužne za one kojima je nemomoguće dokazati ili ih pozvati na savest.

ma ne. pre bih rekao da su oni kojima se ne može nikako dokazati za žaljenje.

Poslednja izmena:
Šta znači sumjnati?
To znači ne znati. Sumnja se jedino i rađa iz neznanja. Tačnije, sumnja je vjera u neznanje. Neznanje opravdava vjeru u sumnju. Znanje je anulira.
Iskustva, da l' posredna ili neposredna, da l' putem uma ili sjedinjenjem sa onim što želiš da iskusiš, su jedini dokazi da je sve moguće, jedini su dokazi istina, da l' relativnih ili apsolutne.
Sve dok se nešto ne proba sumnja je čvrsti vladar nad mogućim, sumnja biva. Kad probaš sumnja omekšava, kad uspiješ sumnja nestaje a moguće biva.

Ne treba sumnjati u to da li je Ljubo imao iskustvo ili ne, problem je vjerovati mu. Da bi se izbjeglo vjerovanje moramo imati neposredno iskustvo, moramo i sami ZNATI šta je moguće.
Tad umjesto vjerovanja bilo kome možemo imati povjerenje u Biće koje je u svima ISTO. Vjera i povjerenje nisu isto.

Vjera je mehanizam projekcije, učvršćivač ubjeđenja, iluzije.
Povjerenje je intuitivno predavanje svog logičkog rasuđivanja Izvoru istine.

Povjerenje je na svjesnosnoj ljestvici daleko iznad vjere. Povjerenje zahtijeva poznavanje (bar osjećanje, slutnju) viših principa postojanja. Odatle naivan, nedovoljno osviješćen, u povjerenju uzima vjeru kao najvišu istinu. To je preduslov zabludama i manipulaciji. Religije, neke manje neke više, su najviši oblik manipulacije jer upravo ciljaju na srce povjerljivog naivnog.

Vjera zahtijeva 'treće lice (ono/onoga u što ili kojemu ćeš vjerovati): JA-subjekat-prvo lice (tragač koji u sebi osjeća/naslućuje istinu, te ima ili nema povjerenja u svoje (ne)znanje, traži istinu) + JA-objekat. drugo lice (Istina) + JA-Um-Raz-UM-treće lice, nevidljivo (mehanizam uvjeravanja). U drugim riječima, da bih saznao istinu o tebi moram pitati 'Miku i Peru' da mi to kažu. Mikas i Pera su tad moj Um. Znanje-o-sebi se ne stiče kroz Miku i Peru već se otkriva u sebi. Umom se to ne može ostvariti. Umom ostavrujemo čulne projekcije naše vjere i stvaramo zaključake na račun njenih ostvarenih projekcija. Samo znanje o objektima se stoga može steći.

Vjera se ostvaruje totalnim povjerenjem u projekciju Uma pri čemu se gubi povjerenje u SEBE i svoj interni predosjećaj, interno znanje, intuiciju.

Можда би требало направити разлику између вере и слепе вере. Вероватно ће најбоље објашњење дати баш Христове речи; ко буде творио Божију вољу разумеће је ли ова наука од Бога.
Разумевање и потврда вере долази кроз проверу. Шта је онда слепа вера? вера која не проверава, Таква вера није ништа боља од сумње. Изразимо сумњу и више не размишљамо има ли истине у ономе у шта сумњамо,
сумња не зна за проверу исто као и слепа вера.

А јел верујеш родитељима да те воле?
Јел верујеш да имаш јетру, мозак и остале органе који се не могу видети?
Добро ајде за мозак: то ни ја не верујем да имаш:)

Poslednja izmena:
ja nemam nikakvu veru,ne verujem ni u šta
ne možeš sve znati. barem ne odjednom.
iz toga sledi da se moraš osloniti na svoje ili tudje prepostavke i iskaze bez dokazivanja .
eto to ti je vera. misliš da je istinito bez dokaza.

odnosno, sve što misliš da je istinito a ne umeš dokazati je vera. pa sad ti vidi koliko vere nemaš,

Poslednja izmena:
А јел верујеш родитељима да те воле?
Јел верујеш да имаш јетру, мозак и остале органе који се не могу видети?
Добро ајде за мозак: то ни ја не верујем да имаш:)

naravno da ne verujem,samo PRETPOSTAVLJAM,nema to nikakve veze s verom
a ovo za jetru i mozak ne pretpostavljam nego ZNAM da imam,kako misliš ne mogu se videti :dash:

snouden
kad sam reko da mogu SVE znati?!?
tako je,oslanjam se najčešće na pretpostavke,PRETPOSTAVKE a ne VERU,tebi su to sinonimi iz nekog razloga lol

nije,no je to samo TVOJA DEFINICIJA vere

Poslednja izmena od moderatora:
AIZEN:

to nije nikakav dokaz. nikakav video snimak,koji svako može editovati i ubaciti specijalne efekte itd koliko hoće,nije i ne može nikada biti validan dokaz

Dokaz, dokaz .... šta si navalio? Seti se, ti si me pitao i ja sam ti odgovorio. Ja za sebe imam dokaz, a tebi ako treba dokaz potrudi se ili zasluži da sam doživiš to isto.

na ovom drugom snimku sad što si okačio piše lepo alien (iliti na srpskom vanzemaljac) a ne being of light (ili kako bi već bio prevod na engleski to ''svetlosno biće''),

Obrati se snimatelju tog snimka i zatraži mu DOKAZ da je svestan i siguran da zna šta je snimio, "aliena" ili "ligtning ball".

i otkud znaju srpski,pošto si reko da ste na čistom srpskom pričali i znaju li još neke jezike ili,gle čuda,samo srpski? srbija,ne do tokija,no do druge dimenzije kru te jeba! i tamo se priča srpski ^^i da, imaju li oni mater il oca,imaju li imena neka,itd itd,maalko (čitaj:mnogo) detaljnije nam malo ispripovedaj o tim svetlosnim bićencima

Kad sam jednom upitao "svetlosno biće" "KO SI TI"?, odgovorilo mi je: "JA SAM BOG". Kakav bi to Bog bio kad ne bi znao sve jezike, pa i "srpski"? Ne bi mogao stvoriti Srbe koji govore srpski da i sam nije znao srpski. To ti je "DOKAZ" - logika. Da nije tako "Srbi, kao što je svima poznato, ne b ini bili, "nebeski narod". Isto kao i "Bog i Hrvari". Dokaži da nije tako ako možeš?

Ako ti fali još kakvih "DOKAZA" slobodno traži.

naravno da ne verujem,samo PRETPOSTAVLJAM,nema to nikakve veze s verom
a ovo za jetru i mozak ne pretpostavljam nego ZNAM da imam,kako misliš ne mogu se videti :dash:

snouden
kad sam reko da mogu SVE znati?!?
tako je,oslanjam se najčešće na pretpostavke,PRETPOSTAVKE a ne VERU,tebi su to sinonimi iz nekog razloga lol

nije,no je to samo TVOJA DEFINICIJA vere

Gledaj ovo molim te, ovaj ne prestaje da priča sam sa sobom sa dvije različite adrese. Ti zaista misliš da će neko povjerovati da ste vi dva lika??? Ti svojim bezobraznim kloniranjem ne poštuješ niti našu inteligenciju niti naš duh koji vidi i više i dublje od tvoje predstave, a da ne govorimo o pravilima foruma. No ko ti može zabraniti kloniranje kad se javiš sa dvije adrese sa različitim email-ima. Zamisli, sad si počeo sam sebi da kontriraš kako bi nam zamazao oči a u suštini ne možeš da se oslobodiš svojih karakteristika koje iz jednog nicka preslikavaš na drugi... snouden & Aizen... idi.

AIZEN:

Da sam "prso", za to nema "DOKAZ". A da li zajebavam, to proceni sam. Ako imaš čime?
nažalost, ne mogu te više niti malo shvatati za ozbiljno nakon one izjave..

Gledaj ovo molim te, ovaj ne prestaje da priča sam sa sobom sa dvije različite adrese. Ti zaista misliš da će neko povjerovati da ste vi dva lika??? Ti svojim bezobraznim kloniranjem ne poštuješ niti našu inteligenciju niti naš duh koji vidi i više i dublje od tvoje predstave, a da ne govorimo o pravilima foruma. No ko ti može zabraniti kloniranje kad se javiš sa dvije adrese sa različitim email-ima. Zamisli, sad si počeo sam sebi da kontriraš kako bi nam zamazao oči a u suštini ne možeš da se oslobodiš svojih karakteristika koje iz jednog nicka preslikavaš na drugi... snouden & Aizen... idi.
kakvo mazanje očiju i kakvo poverovanje pa SAM SAM REKAO tj ''priznao'' da sam snouden još davno,uopšte se ne trudim da ikog ''prevarim'' ičim O.o
treba biti stvarno malouman pa ne shvatiti da je snouden ja i ja snouden,čak i bez priznanja

Back