Koje su to posebne ovlasti? Tim pitanjem sam hteo da kažem su i sveštenici ljudi sa manama i vrlinama kao i drugi "obični" ljudi.Da, sigurno spada. Koja je svrha ovakvih nebuloznih pitanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su to posebne ovlasti? Tim pitanjem sam hteo da kažem su i sveštenici ljudi sa manama i vrlinama kao i drugi "obični" ljudi.Da, sigurno spada. Koja je svrha ovakvih nebuloznih pitanja?
Vršenje bogosluženja i Sv. TajniKoje su to posebne ovlasti
PA jesu ali su i na poziciji u Crkvi.Tim pitanjem sam hteo da kažem su i sveštenici ljudi sa manama i vrlinama kao i drugi "obični" ljudi.
Ne samo da ne mora vec i ne sme - ljudi se trebaju ispovedati onima kojima su sagresili ukoliko je bilo nekih napada "iza ledja" i ujedno traziti im oprost a svakako se zbog toga trebaju kajati i traziti oprostaj od Boga.Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
Света тајна брака је Света Тајна кроз коју Свети Дух сједињује у једно биће два крштена пунолетна лица различитог пола, који пред свештеником изјаве да ће се цео свој живот узајамно волети, бити верни једно другом, и у којој примају благослов за рађање и васпитање деце.Vršenje bogosluženja i Sv. Tajni
Исповедају се иницијатива и први корак је на теби а можеш бити ослобођен и грехова којих ниси ни свестан.I šta da ispoveda grešnik pred sveštenikom ako ne može biti svestan svojih grešaka? Valjda se na ispovesti ispovedaju grehovi.
Kako sveti duh ne deluje da budu skromni i da postuju postulate vereOni su klir i imaju posebne ovlasti u Crkvi. U tom smislu nisu obični.
Pa kako da ispovedim grehe za koje nisam ni svestan da bi mi oni bili oprošteni?Исповедају се иницијатива и први корак је на теби а можеш бити ослобођен и грехова којих ниси ни свестан.
Tako je treba ti pop da se vjencas u Crkvi.Света тајна брака је Света Тајна кроз коју Свети Дух сједињује у једно биће два крштена пунолетна лица различитог пола, који пред свештеником изјаве да ће се цео свој живот узајамно волети, бити верни једно другом, и у којој примају благослов за рађање и васпитање деце.
Vjeruj Bogu. Ako ti sveštenik otpusti grijehe otpušteni su ti.Pa kako da ispovedim grehe za koje nisam ni svestan da bi mi oni bili oprošteni?
da dodam sta kaze Bozja recKoje su to posebne ovlasti? Tim pitanjem sam hteo da kažem su i sveštenici ljudi sa manama i vrlinama kao i drugi "obični" ljudi.
Па питаш свештеника не мене.Pa kako da ispovedim grehe za koje nisam ni svestan da bi mi oni bili oprošteni?
И шта сад нећеш тату звати Тата ни Маму Мама због тога што пише!da dodam sta kaze Bozja rec
"I nikog ne zovite ocem na zemlji, jer je jedan vas Otac na nebesima" Matej 23:9
Nemam ja problem ispovesti pred Bogom ali imam pred čovekom jer sam Bog me može razumeti ali čovek teško.Ispovijedaj što više sve što ti je na duši. Bog je pravedan i milostiv.
Može te razumjeti i sveštenik. Ja se lijepo ispričam sa sveštenikom kad se ispovijedim. Bogu hvala ako smijem reci nisam nikad morao ispovijedati nesto bas veliko ali pomogne kad nekome ispricas i male stvari lakse se osjecas. Idi i pričaj sa svestenikom u svojoj parohiji ali gledaj da to bude prava ispovijest a ne pro forme radi.Nemam ja problem ispovesti pred Bogom ali imam pred čovekom jer sam Bog me može razumeti ali čovek teško.
Свештеник је проводник или жица.Nemam ja problem ispovesti pred Bogom ali imam pred čovekom jer sam Bog me može razumeti ali čovek teško.
Ne zaigra ti oko kada vidiš lepo i zgodno žensko?Bogu hvala ako smijem reci nisam nikad morao ispovijedati nesto bas veliko ali pomogne kad nekome ispricas i male stvari lakse se osjecas.
Множите се! напуните земљу!Ne zaigra ti oko kada vidiš lepo i zgodno žensko?
Meni je svestenik koji je zavrsio teologiju u Grckoj, inace moj prvi i dugogodisnji svestenik, rekao da samo navedem grehe i imenujem ih, bez objasnjavanja zasto je do toga moralo da dodje. To je tesko, ali i danas se toga drzim, i nikada se ne "ispricam" sa svestenikom, jer smatram da je i samo navodjenje greha dovoljno, a vecinom smatarju i oni, jer kazu da ispovedim samo od zadnje ispovesti do tada.Može te razumjeti i sveštenik. Ja se lijepo ispričam sa sveštenikom kad se ispovijedim. Bogu hvala ako smijem reci nisam nikad morao ispovijedati nesto bas veliko ali pomogne kad nekome ispricas i male stvari lakse se osjecas. Idi i pričaj sa svestenikom u svojoj parohiji ali gledaj da to bude prava ispovijest a ne pro forme radi.
Ko te slaga tako debelo ?Свештеник је проводник или жица.
Ne svi vec samo hriscani.Сви волите да читате Библију и позивате са на њу !
Ne,pisali su je sveti ljudi vodjeni Duhom Svetim.Ко је писао библију? Бог?
Kakva bre kasta,ostrao sve to u proslosti - danas vise nema krvnih zrtava stoga nema ni realnog svestenstva.Што се позивате на библију кад већ одбацујете свештеничку касту!
Ок ајмо овако написали сте Библију! Хвала вам ајде сад да вас отпустимо као вишак раде снаге имам комшију оре њиву а зна СЗ и НЗ боље од свештеника шта ће му свештеник?!
Управо у хришћанској есхатологији постоје бића која утичу на његов ум и расуђивање.
Тако да често бива да оно што мисли да зна или је свестан заправо може бити да уопште није тако.
Ne.Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
Откуд знаш да ме је слагао?Ko te slaga tako debelo ?
4 Није свештеник само онај који жртвује јагње или жртву паљеницу.
Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?