Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora.Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
Ne mora.
Imas Boga pa mu se moli za oprostaj
Samo Bog prasta a ne ljudi...a onda sam sebi prepiši epitimiju ili
još bolje odmah sam sebi oprosti grehe.
Видимо да Христос ту власт предаје апостолима:Samo Bog prasta a ne ljudi
sta tebi reci kada pogresno tumacisВидимо да Христос ту власт предаје апостолима:
"21. А Исус им рече опет: Мир вам! *Као што је Отац послао мене, и ја шаљем вас. [*Јн 17, 18.]
22. И ово рекавши, дуну и рече им: Примите Духа Светога!
23. *Којима опростите гријехе, опраштају им се; и којима задржите, задржани су. [*Мт 16, 19; 18, 18.]" (Јован 20:21-23).
Koje je ispravno tumačenje po tebi?sta tebi reci kada pogresno tumacis
istrhnuto je iz kontekstaKoje je ispravno tumačenje po tebi?
El ne vidis da je vec napisano toistrhnuto je iz konteksta
napisi koji stihovi su u pitanj u pa cu ti objasniti
Kad tacno pop preuzima tu moc oprastanja?Видимо да Христос ту власт предаје апостолима:
"21. А Исус им рече опет: Мир вам! *Као што је Отац послао мене, и ја шаљем вас. [*Јн 17, 18.]
23. *Којима опростите гријехе, опраштају им се; и којима задржите, задржани су. [*Мт 16, 19; 18, 18.]" (Јован 20:21-23).
Kad bude rukopoložen u sveštenika.Kad tacno pop preuzima tu moc oprastanja?
Na fakultetu il kasnije kad se ozeni
Ne na obične ljude. Na sveštenike.I odakle uopste da se isusova moc preneta na apostole tako siri na obicne ljude?
Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku?
Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
Постоје 2 опасне гордости.Mora li ispovest ako je čovek svestan svojih mana i grehova i ako se pokajao pred Bogom i zatražio oprost od Njega? Ako smo svi mi ljudi grešni koja je poenta da se grešnik ispoveda grešniku? Da li se sveštenici i monasi ispovedaju jedni drugima?
I šta da ispoveda grešnik pred sveštenikom ako ne može biti svestan svojih grešaka? Valjda se na ispovesti ispovedaju grehovi.Наравученије не може човек бити свестан свих својих грешака и погрешних одлука док се не слупа и не плати цену тога онда постаје свестан.
Znači sveštenici imaju ovlasti i da ne opraštaju grehe?Видимо да Христос ту власт предаје апостолима:
Kad je neki sveštenik to uradio. Oni imaju dužnost pred Bogom.Znači sveštenici imaju ovlasti i da ne opraštaju grehe?
I zašto bi to uradili? @Maki!Znači sveštenici imaju ovlasti i da ne opraštaju grehe?
То је у вашој верској заједници, али код православних хришћана мора исповест.Ne mora.
Imas Boga pa mu se moli za oprostaj
Koliko puta si napisao * i popovi su ljudi*Kad bude rukopoložen u sveštenika.
Ne na obične ljude. Na sveštenike.
Па рецимо ако неко долази на Исповијест а не никакво показује кајање за своје гријехе или рецимо прави спрдњу од читаве ствари, не понаша се озбиљно током Исповијести и сл. Тешко ми је замислити да би неко то урадио али има свакаквих људи.I zašto bi to uradili? @Maki!
Па нису Клингонци али јесу дио посебне групе људи која има посебне овласти. Ово је једна од њих.Koliko puta si napisao * i popovi su ljudi*
A sad kazes da nisu
Sveštenici nisu obični ljudi?Ne na obične ljude. Na sveštenike.
Oni su klir i imaju posebne ovlasti u Crkvi. U tom smislu nisu obični.Sveštenici nisu obični ljudi?
Ja sam pre neki mesec video sveštenika da češe genitalije isped crkve. I to spada u u te posebne ovlasti?Oni su klir i imaju posebne ovlasti u Crkvi. U tom smislu nisu obični.
Da, sigurno spada. Koja je svrha ovakvih nebuloznih pitanja?Ja sam pre neki mesec video sveštenika da češe genitalije isped crkve. I to spada u u te posebne ovlasti?