Montažne kuće - iskustva

Nisam bas razumeo sip panel samo krov i pod...
ma da im stave kucu pod krov... bez ozbiljnijih instalacija i samog enterijera to su sami odradjivali, siva faza... mada ja kad bi to radio dao bih sve da urade, ali po mojim specifikacijama... drndanje imas posle veliko. kolko znam samo treba da napravis samo temelj, ostalo oni odradjuju.

Nažalost cene koje ste predstavili za datu firmu nisu takve, barem ne više. Na internet stranici su date cene za sivu gradnju. Cenovnik dobijete putem e-maila ili lično u njihovom predstavništvu. Takođe, kažu da je PDV uključen u cenu u katologu koji su vam dostavili. Međutim kada uđete u dalju priču saznajete da je to cena za plaćanje u kešu, u suprotnom je 20% viša! To uvećanje je čak iako platite odjednom transferom novca preko banke bez kredita. Pametnom je dosta da zaključi da je to čista obmana i učestvovanje u pranju novca. Pogledajte post dole za još informacija. Bilo bi suludo ući u posao na taj način i nikada ne bih mogao da preporučim nekome ovu firmu. Slažem se sa prvim delom Vašeg posta o dugogodišnjoj tradiciji kao i sa nepoznatim troškovima koji nisu definisani ugovorom a postoje.
Dobar dan. Evo gledam vas post iz 21. Godine. Da niste mozda do sada nasli neku kompaniju za izgradnju montaznih kuca a da ste zadivolhni sa njima? Mi se razmisljamo za montaznu kucu. Ali citajuci ove postove gubimo nadu .
Hvala

Slične teme

Back