gost 439443
Ističe se
- Poruka
- 2.504
Taka je sudba, kćeri.Ovo nije tužni jer sam dosljedna, ovo je stvarno tužno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taka je sudba, kćeri.Ovo nije tužni jer sam dosljedna, ovo je stvarno tužno
Puritanke nemoj da se čudite posle kad druga može i hoće.Kako je tebi tek sad dosadilo? Šta si čekao 20 godina i "trpio"?
Pa pitam ga šta je čekao 20 godinaPuritanke nemoj da se čudite posle kad druga može i hoće.
Ima, ali je za sve potrebo dvoje...A vi morališite do mille volje i verujte da zesićenja nema.
Meni je to tužno...
Čekao je da se zasiti? Ali ni sada ne ide, već hoće da nađe rešenje?Pa pitam ga šta je čekao 20 godinaa nek svako ide gdje mu je ljepše i bolje
Pa šta citiraš mene koji?Pa pitam ga šta je čekao 20 godinaa nek svako ide gdje mu je ljepše i bolje
Ne kontam. Kad voliš ne želiš da dijeliš. On želi da budu swingeri, sam je to rekao.Čekao je da se zasiti? Ali ni sada ne ide, već hoće da nađe rešenje?
Što ne znači da svoju ženu ne voli..
Kontaš?
Da lomi ***** hehePuritanke nemoj da se čudite posle kad druga može i hoće.
Neš mi ti dirigovati koga ću citiratiPa šta citiraš mene koji?
Odakle znamo, možda je čovek mnogo voli.
Niđe veze ja citiro tebe, tebe pito, ti citiraš mene, pitaš njega ali neka, barem me nisi citirala kao gost.Neš mi ti dirigovati koga ću citirati
Pa i ti si mene, samo ti odgovorila
Osim ako nije trojka u pitanju...Ima, ali je za sve potrebo dvoje...
Pročitao sam.Ne kontam. Kad voliš ne želiš da dijeliš. On želi da budu swingeri, sam je to rekao.
Ma poštene žene, nisu one neke kurcolomke što vole da pipaju pišu, a i da je ljube.Da lomi ***** hehe
Nisam pitala njega već tebe, njega sam davno pitala, gubiš se, de uzmi malo vodiceNiđe veze ja citiro tebe, tebe pito, ti citiraš mene, pitaš njega ali neka, barem me nisi citirala kao gost.
Možda, ne znam.Osim ako nije trojka u pitanju...
Pročitao sam.
Možda ti ne želiš, pod tvojim definicijom ljubavi.
A možda je to neka vrsta posesivne ljubavi, u kojoj je nešto samo tvoje i nedeljivo?
Kako se zove tvoj gost?Nisam pitala njega već tebe, njega sam davno pitala, gubiš se, de uzmi malo vodice![]()
Kakav gost, Bog te u šumu okrenuo?Kako se zove tvoj gost?
I Madona je imala jednu pametnuMa poštene žene, nisu one neke kurcolomke što vole da pipaju pišu, a i da je ljube.
Hajde da se monotono volimo, jer smo moralni.Možda, ne znam.
Apsolutno ne, ja sam svoje mišljenje o ovom slučaju jasno rekla i kod toga stojim.Hajde da se monotono volimo, jer smo moralni.
I nema veze što smo dosadili jedno drugom.
Iskopala bih mu oči da mi predloži tako nešto - jer sam moralna. Volim ga, ali ne želim da on uživa, jer je sa nekim drugim...
Draže mi je da je samo moj, iako je nesrećan i život nam je monotonija?
Ovo sam rekla i to i dalje mislim:Kako još niko nije okačio Cecu do sada?
Pa znam da si rekla.Apsolutno ne, ja sam svoje mišljenje o ovom slučaju jasno rekla i kod toga stojim.
Ako nešto što napišem završim sa ovim smajlićemPa znam da si rekla.
Ti često kažeš da bi svom Iskopala oči samo da pogleda drugu.
Grubijan si...
U svakoj šali - pola šale...Ako nešto što napišem završim sa ovim smajlićemznači da se zaebavam
![]()