- Poruka
- 3.356
Wonderful Words of Life
Лепа песма, али зар по твоме ово није грех? Уживају у природи не мислећи на Бога?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wonderful Words of Life
Дао сам ти репутацију да не мислиш како је све црно. И мени много тога не иде. Када сам три године покушао да будем верник живот ми се претворио буквално у пакао. Дакле то ти неће решити проблеме већ ће ти донети нове. Ево ја сам у тешком финајсијском проблему а свет ипак гледам са позитивне стране. Не иде ми ниједан посао, али сам опет оптимиста.
Iz tvojih postova cenim da ne bi imala bas neku blistavu manstirsku karijeru. Izvini ako smem da pitam, da li ti imas bas neki problem ili te je jednostavno smorilo zivotarenje?

Amazing Grace - Best Version By Far!
Znas sta brate, svidja mi se ova monahinja, dobra je riba ali iskrenoKo je voljan da odvoji malo slobodnog vremena , bice mu dusekorisno:
1.deo

Dobro, da ne ulazimo dublje u tvoje razloge.. Ali ako nemas neki konkretan problem, probaj da gledas na zivot sa pozitivnije strane i probaj da budes zadovoljna sa onim sto imas(sitnice cine zivot lepsim), jednom se zivi i imacemo citavu vecnost da ne razmisljamo o nicemu... zivot ti je kao voznja u jednom smeru, uzivaj u njemu dok trajesmorio me zivot skroz naskroz![]()

svaku lepsu stvar koju sam pokusala sebi priustiti se izjalovila ili je nesto krenulo po zlu, tako da ja vise nemam ni zelje ni volje bilo sta pokusavati, mnogo sam razocarana u zivot i ni zamislit ne mogu da se meni vise ista lijepo moze desiti
na osnovu dosadasnjeg iskustva mogu jos samo da ocekujem neku novu nevolju a lijepo tesko, cak ni u najcudnijem snu
cak i da me krene nekakva sreca za moje je zelje kasno, prekasno
Bravo !!!SVAKI POSAO JE TEZAK AKO NE VOLIS DA GA RADIS A LAK JE ONAJ KOJI TI PRICINJAVA ZADOVOLJSTVO
Ovo je neobično!Znam i ja ženu koja se zamonašila u vreme kad je njena ćerka imala 11 godina.
Kaže da je morala da se razvede da bi je primili u manastir.
Zavisi kakve su želje.cak i da me krene nekakva sreca za moje je zelje kasno, prekasno
vec deset godina nemam nikakav i nemo da mi prisjedas na mukeSVAKI POSAO JE TEZAK AKO NE VOLIS DA GA RADIS A LAK JE ONAJ KOJI TI PRICINJAVA ZADOVOLJSTVO
- - - - - - - - - -

uzasno mi je lose, i dalje ozbiljno razmisljam o manastiru, jedini problem je sto bi morala cutati, jer ako progovorim bilo sta ima da me nogiraju treci dan![]()
Zavisi kakve su želje.
a ko ti podmetnuo takve misli..![]()

volim odbrusiti, posvadjati se itd i nekako se nikako ne uklapam u profil jedne casne sestre
da dodam kad sam vec pocela o sebi mozda nekog i zanima, ja jesam osoba vesele prirode, zajebant, zabavljam ljude oko sebe al sebe nikako ne mogu
svi koji me poznaju misle da sam ja jedna jako jaka zena, cak i moj ljekar misli da mi ne treba pomoc da ja mogu sama sa svime da se izborim al ne mogu, unutra sve trulo
okolo gladac unutra jadac
malo malo pa neka nevolja, prijateljica mi kaze da sam neunistiva i da kad bi bio smak svjeta da bi ja jedina prezivjela kakav sam baksuz
a ja takav zivot nisam htjela, hocu miran zivot, daleko od losih ljudi, daleko od svakodnevnih problema, hocu da malo neko drugi brine o meni, dosta sam ja brinula o drugima i nislim da bi mi manastir pruzio bas onakav zivot kakav zelim
e sad ima jedan problem, sto sam ja energicna, temperamentna osoba, poprilicno lajavavolim odbrusiti, posvadjati se itd i nekako se nikako ne uklapam u profil jedne casne sestre
![]()

ne, nisam ubijedjeni vjernik, bilo je pokusaja u vise navrata da bi sebi olaksala zivot i pokusala da ga shvatim na drugi nacin, al moj mozak radi drugacije, neke stvari ne moze da prihvati i to je to
Takođe ne dozvoljava razvod crkvenog braka. Kakav se onda razvod može tražiti?

da dodam kad sam vec pocela o sebi mozda nekog i zanima, ja jesam osoba vesele prirode, zajebant, zabavljam ljude oko sebe al sebe nikako ne mogu
svi koji me poznaju misle da sam ja jedna jako jaka zena, cak i moj ljekar misli da mi ne treba pomoc da ja mogu sama sa svime da se izborim al ne mogu, unutra sve trulo
okolo gladac unutra jadac
malo malo pa neka nevolja, prijateljica mi kaze da sam neunistiva i da kad bi bio smak svjeta da bi ja jedina prezivjela kakav sam baksuz
a ja takav zivot nisam htjela, hocu miran zivot, daleko od losih ljudi, daleko od svakodnevnih problema, hocu da malo neko drugi brine o meni, dosta sam ja brinula o drugima i nislim da bi mi manastir pruzio bas onakav zivot kakav zelim
e sad ima jedan problem, sto sam ja energicna, temperamentna osoba, poprilicno lajavavolim odbrusiti, posvadjati se itd i nekako se nikako ne uklapam u profil jedne casne sestre
![]()
A ako pored sebe ima "pravog" muskarca moze i videti svog bogaА значи, да свака жена кроз веру, љубав Божију може начи и спознати Исуса Христа кроз мушкарца, човека...