SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
svaku lepsu stvar koju sam pokusala sebi priustiti se izjalovila ili je nesto krenulo po zlu, tako da ja vise nemam ni zelje ni volje bilo sta pokusavati, mnogo sam razocarana u zivot i ni zamislit ne mogu da se meni vise ista lijepo moze desiti
na osnovu dosadasnjeg iskustva mogu jos samo da ocekujem neku novu nevolju a lijepo tesko, cak ni u najcudnijem snu
cak i da me krene nekakva sreca za moje je zelje kasno, prekasno
Da li ste dali šansu svome Spasitelju Isusu Hristu? On Vas nesebično voli... i Vaš anđeo Vas voli.
Podignite oči ka nebu
Isa 40:26 Podignite gore oči svoje i vidite; ko je to stvorio? Ko izvodi vojsku svega toga na broj i zove svako po imenu, i velike radi sile Njegove i jake moći ne izostaje nijedno?
Isa 40:27 Zašto govoriš, Jakove, i kažeš, Izrailju: Sakriven je put moj od Gospoda, i stvar moja ne izlazi pred Boga mog?
Isa 40:28 Ne znaš li? Nisi li čuo da Bog večni Gospod, koji je stvorio krajeve zemaljske, ne sustaje niti se utruđuje? Razumu Njegovom nema mere.
Isa 40:29 On daje snagu umornom, i nejakom umnožava krepost.
Isa 40:30 Deca se more i sustaju, i mladići padaju;
Isa 40:31 Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.
Vama treba nada...
Isa 51:6 Podignite k nebu oči svoje i pogledajte dole na zemlju; jer će nebesa iščeznuti kao dim i zemlja će kao haljina ovetšati, i koji na njoj žive pomreće takođe; a spasenje će moje ostati doveka, a pravde moje neće nestati.
Isa 51:7 Poslušajte me koji znate pravdu, narode, kome je u srcu zakon moj. Ne bojte se ruženja ljudskog i od huljenja njihovog ne plašite se.
Isa 51:8 Jer će ih moljac izjesti kao haljinu, i kao vunu izješće ih crv; a pravda moja ostaje doveka i spasenje moje od kolena na koleno.
Zar spasenje nije dovoljan razlog za radost uprkos svemu što nas može zadesiti?
Poslednja izmena: