- Poruka
- 66
a šta bi ti da one rade...da ti se ulaguju, smeškaju, izvode te na piće, hlade kad ti je vruće,
pa gde to ima.....![]()
Ako je muskarac dovoljno atraktivan,onda zene to rade sa uzivanjem

i obrnuto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta bi ti da one rade...da ti se ulaguju, smeškaju, izvode te na piće, hlade kad ti je vruće,
pa gde to ima.....![]()
a da li je atraktivnost, jedino bitna, .![]()
Po toj logici sa manje atraktivnim nema užitka, ili...?
Nešto mi se javlja da će ova tema biti posebno milo tretirana..... ovde.
Crveni, devojke ne vrckaju dupetom već imaju veće dupe od vas i hodaju drugačije. To što bi ti volo da neka vrcka specijalno za tebe, to je već nešto drugo i ja ti se izvinjavam ako ti kvarim fantaziju.
Da ode s tobom na bazen pa da ti se digne kad se skine? Ha ha ha yeah right..... kojoj treba taj blam![]()
Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
Mislim fakat smaraju...gledam ove komsinke kod drugara na zurci, samo nesto kuckaju po onim telefonima i zure u prazno, sve su neodredjene sta god ih pitas "Nije mi nista", "Onako", "O svemu pomalo"....sta misle da je puko njihovo fizicko prisustvo dovoljno, a da ih mi momci trebamo zabavljati??
Nikada ti nece postaviti neko pitanje prve, vrckace guzama kad idu do toaleta kao da su striptizete, i sta to je smisao njihovog postojanja?
Tolike poznanice, a nemogu naci jednu jebenu devojku da ode sa mnom na bazen koji put samo cisto eto da jedna druga osoba vidi da izlazim sa drugom, i to je to.....Mislim ja bi to uvek ucinio da mi neko zatrazi, ma koje drugarice, fakat devojke smarate, glupe ste, uobrazene, i mnogo precenjujete sebe a muskarci su najkrivlji za to....
Ja bi pre rekao da se on uvredio što su muško-ženski odnosi takvi kakvi jesu.Ovde malo vređaš žene, mm?
pogreshan je korak izigravati druga i rame za plakanje devojci koja ti se svidja
u startu si u podredjenoj poziciji![]()
pogreshan je korak izigravati druga i rame za plakanje devojci koja ti se svidja
u startu si u podredjenoj poziciji![]()
Moze da mi place na ramenu... ako mi je ruka u njenim gacicama.![]()
3. potrudi se da budes duhovit&interesantan u drustwu...nikako smoren u cosku, pa jos pridjes> e, o cemu razmisljas![]()
Ne mislim katastrofa.Ja stvarno zene nemogu da opisem.Ima nekih stvarno zena koje su prave zene,ali ove ostale su UOBRAZENE!Ja bas takve mrzim.
Evo naprimer moj problem:Jos pre dok sam se lozio na neku...druzili smo se lepo ono...i sada sam je na zurci pitao da plesemo.Ona me izblamirala na foru ''S' tobom da plesem?Hahaha''Znaci ja u zemlju da propadnem!Kada se posvadja sa nekim i kada joj nije do zivota,ona se meni ulizuje a kad je sa nekim ili pred nekim blamira me.Ako sam ruzan kazi mi i odje*i me,nemoj da me stavljas u tesku situaciju ******!
To su ti zene...