lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 10.380
Ni žena.Ono što se NE posuđuje su..novac i pištolj(oružje)....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni žena.Ono što se NE posuđuje su..novac i pištolj(oružje)....
Ma i žena..može ali lova i štoljpi....nikada, pa čak ni tadaNi žena.
Ispade da nikad nisi uzimao kintu od roditelja ili nisi računao da su oni plaćali hranu i kiriju pa sve da kešovinu nisi video.Poučen iskustvom prestao sam da pozajmljujem novac. Na tu temu samnom nema razgovara. Smatram da svako treba da bude realan svog finansijskog stanja i da živi u skladu sa istim. Takodje smatram da svaka iole zrela osoba mora da štedi i ima neku ušteđevinu. Volim da je moj novac u potpunosti kod mene i meni na raspolaganju. Rođaci, komšije, prijatelji i svi bližnji ti više nisu niko i ništa kada im pozajmiš novac. Svakoga ko mi traži novac upućujem na banku i prekidam razgovor na tu temu. Meni kada je trebao novac tražio sam dodatne poslove a nisam ulazio u dugove. Rad sam da pomognem u velikoj krizi ili nedaći i da dam ali da pozajmljujem novac i budem samim tim deo nečijeg tudjeg budzetiranja ne pada mi napamet.
Valjda si sada platio iskustvo i da ubuduće nećeš imati ovaj problem.Ја ПРОВЕРЕНОМ БИЛМЕЗУ дајем 50 000 динара и притом знам да неће вратити на време и опет се љутим на њега а не на себе !!! Јеббо ме ко није и јеббо ме један двапут !!
Auto i ženaOno što se NE posuđuje su..novac i pištolj(oružje)....
Daj i dace ti se.Да се "похвалим" !! Пре седам дана рођак ми тражио 400 евра на зајам. Каже: "Враћам прекосутра само да ми одобре дозвољени минус у банци". Ја му дам. А притом знам да се у животу "не вади" из кредита !! Знам да дужници тешко враћају дуг али рачунам да смо од две сестре деца па рачунам "неће мене" !! Плус његов безобразлук да тражи толику кинту на зајам. Шта је поента !! Можете ли сви ви.....да ме вербално "напеналите" цокулом у дуппе и кажете све оно што смислите у својој глави а да је крајње поразно по мене !!
daj mu refinansirajuci zajam od 200 evra. pa ce ti vratiДа се "похвалим" !! Пре седам дана рођак ми тражио 400 евра на зајам. Каже: "Враћам прекосутра само да ми одобре дозвољени минус у банци". Ја му дам. А притом знам да се у животу "не вади" из кредита !! Знам да дужници тешко враћају дуг али рачунам да смо од две сестре деца па рачунам "неће мене" !! Плус његов безобразлук да тражи толику кинту на зајам. Шта је поента !! Можете ли сви ви.....да ме вербално "напеналите" цокулом у дуппе и кажете све оно што смислите у својој глави а да је крајње поразно по мене !!
a pecaljke?Ono što se NE posuđuje su..novac i pištolj(oružje)....
no, ja se ne bih kladio na ovu stvar.ako ti vrati ok ako ti ne vrati dolaziti ti više neće