Kako tretirate kokete i kako ih razlikujete od zavodnica ?

A, egzibicionizam, u cilju zabave ?
Zanimljivo mi je da muskarci nemaju tu “spsobnobnost” da primete to neko “koketiranje” niti da odmah procitaju sa kim to imaju posla.
Ako je taj zeni cilj da se zabavi, koketira u cilju zabave, normalno. Pitanje je da li ume muskarac da razlikuje uopste i prepozna sve to.
Ja, npr.ne umem da koketiram i cak mislim ponekad da to nije bas pristojno ( ok, ja jesam prestroga).
Ali bez problema umem da vidim i prepoznam zenu koja to radi (verujem da svaka zena to prepozna).
Mozda je priroda udesila da to tako bude, ko zna.

@Plant pisao si ti na jednoj drugoj slicnoj mojoj temi, pokusacu danas da je nadjem, ako stignem, tu si parafrazirao reci Ive Andrica i po tome pamtim tebe u toj temi ...

Igre zavođenja, flertovanja i koketiranja su veoma interesantne na društvenim mrežama. I veoma prisutne.
Kako ih tretirate? Kao igru, na koju su obe osobe pristale ili kao potreba osobe koja inicira tu igru (započinje). Ili kao neki njen nedostatak ?
Ne shvatam nikoga za ozbiljno na drustveniom mrezama. Na protiv, ufikovao bih se da krenem nekoga ozbiljno da shvatim recimo na fejzbuku ili iiiinsti.

kao prvo, veoma sam zadovoljan sa odgovorima. Deluju mi ozbiljno i iskreno.
Svidela mi se podrobna analiza gde se koristi izraz "emotivna glad". Msm da je i ta 'glad' fiziološka potreba ljudi.
A da je koketiranje igra za dvoje na koju oba učesnika rado pristaju,. jer mi se svi trudimo da se virtuelno predstavimo mnogo boljima (izuzimam politiku).

Treba li pokadkad podsetiti drugog igrača da nam je samo do igre i da je on samo deo igre ? (a nije igračka).
I ovde se bolje igraju oni koji nisu jako gladni. (koji su zbrinuti u reali)

Zanimljivo mi je da muskarci nemaju tu “spsobnobnost” da primete to neko “koketiranje” niti da odmah procitaju sa kim to imaju posla.
Ako je taj zeni cilj da se zabavi, koketira u cilju zabave, normalno. Pitanje je da li ume muskarac da razlikuje uopste i prepozna sve to.
Ako su više gladni, teže je da prepoznaju...
Ja, npr.ne umem da koketiram i cak mislim ponekad da to nije bas pristojno ( ok, ja jesam prestroga).
Ali bez problema umem da vidim i prepoznam zenu koja to radi (verujem da svaka zena to prepozna).
Pa pristojno je (i od Boga je), ako oba igrača prihvate igru kao igru.
Mozda je priroda udesila da to tako bude, ko zna.
Daa.. tako je htela priroda... :heart:

kao prvo, veoma sam zadovoljan sa odgovorima. Deluju mi ozbiljno i iskreno.
Svidela mi se podrobna analiza gde se koristi izraz "emotivna glad". Msm da je i ta 'glad' fiziološka potreba ljudi.
A da je koketiranje igra za dvoje na koju oba učesnika rado pristaju,. jer mi se svi trudimo da se virtuelno predstavimo mnogo boljima (izuzimam politiku).

Treba li pokadkad podsetiti drugog igrača da nam je samo do igre i da je on samo deo igre ? (a nije igračka).
I ovde se bolje igraju oni koji nisu jako gladni. (koji su zbrinuti u reali)

Ako su više gladni, teže je da prepoznaju...

Pa pristojno je (i od Boga je), ako oba igrača prihvate igru kao igru.

Daa.. tako je htela priroda... :heart:

Mene zanima zasto si temu formulisao tako da se svodi samo na koketiranje na drustvenim mrezama?

Dalje, zasto ako su “vise gladni” - cega gladni? ,,, ne prepoznaju?
Trebalo bi bas suprotno.

Opet dalje..ne umem da zavodim/koketiram.. kakogod kazes, nebitno, i mislim da je to u mom slucaju potpuno nepotrebno. Kad se prepoznamo - mi smo.
Bitno je znati prepoznati.

Back