The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.302
Ova pesma SAVRSENO opisije ovo veceras, ali i generalno stanje svesti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јер су обрисали све моје постове на теми са конкурсом и закључали је.Meni samo jedno nije jasno...
CEMU OVA TIRADA VECERAS?
ako je neko prekrsio pravila, biva upozoren na PP.
ako ponavlja, idu kazne...
za objavljivanje licnih podataka takodje ima sankcija...
Cemu mahanje prljavim veshom ovde?
ia prvo i prie svega ne znam ni kositiАлузије нису проблем. Па ти знаш да ја то умем. Те алузије, али без простаклука.
Е тако треба. Подржавам.Ne...akcenat je - ti PROVOCIRASH, i to majstorski.
Imas cistu akademsku desetku od mene za to.
Samo, mene u tu pricu neces uvuci.
NE ZELIM DA RAZUMEM STA SE OVDE DESAVA.
Dosao sam da caskam sa ljudima o knjigama, muzici, filmovima...
Mozemo i o zivotu. nasim iskustvima i strahovima...
NA LICNI NIVO SE NE SPUSTAM, nikada.
Sve najbolje ti zelim...veceras, sutra i uvek u zivotu.
Plet je rekla u pp ko je. Ali, ne iznosimo svi javno pp dopusku. Neki i cuvamo as u rukavu.koliko vidim lunja nije imala primedbu na to?
ako ulozi prijavu, reagovacu
na kraju..zar bi se saznalo nko je plet da ljudi nisu preneli privatne stvari iz pp-a?
Macane? Zasto si me vozdigao ovdeh?
Јеси ли тиникад била у правој кафани?Ja nemam sta da krijem, rekla sam evo i javno, kada mi javno zezanje ne prija, ja se povucem
Alu, nije to zbog ljudi, vec zbog situacije
Ljudi nisu situacija
Ovo ovde su moji ljudi, a situacije zavise i od mebe i od nj8h
To sto sam sa Djukom pricala to je pp, ovo sam ovde iz postovanja ka njoj i mojim ljudima objasnila
Lose je kad se ljudi i situacije izednacavaju u ulozi manipulacije
Zao mi je, jer namerno neki ljudi nece da se razumeju sa ovom Kafanom
pa da im malo oplemenimo ovu sterilnu kafanu svojim plemenitostimaMacane? Zasto si me vozdigao ovdeh?
Ја нисам по вде да икога забављам, за то имате коња.Ja nemam pojma ko je Plet i 90% stvari o kojima se ovde piše otkako je ona aktivna mi nisu jasne niti me zabavlja ovaj rijaliti ovde. A najmanje mi je jasno za šta to treba da je argument, posebno ako nije u skladu s pravilnikom.
Коме? Хмм.Plet je rekla u pp ko je. Ali, ne iznosimo svi javno pp dopusku. Neki i cuvamo as u rukavu.
Spameru!po sluzbenoj duznosti![]()

Kako mogu da pomognem? Kako mogu da upotrebim svoj duh? Plemeduhpa da im malo oplemenimo ovu sterilnu kafanu svojim plemenitostima
stalno dokazuju neke poente bez poente i traze smiso u besmislu
i more buvu vakumom![]()
Lazes!!!!!!!!!!!Ја нисам по вде да икога забављам, за то имате коња.
Ја сам дошла да одговорим на прозивке које трају и трају.
Коме? Хмм.
Знали су само баау и коњ.
Занимљиво.
Evo poslednji moj dokihotovski pokusaj...Ја нисам по вде да икога забављам, за то имате коња.
Ја сам дошла да одговорим на прозивке које трају и трају.
Коме? Хмм.
Знали су само баау и коњ.
Занимљиво.

Да даш своје мишљење о подобности.Macane? Zasto si me vozdigao ovdeh?
Lunjo...Lazes!!!!!!!!!!!

Ок, знао је и таб, али не из пп.Lazes!!!!!!!!!!!
Ja uopste nisam kakvim me vi smatrate na krstarici, sumljam da razumes moj stil. Ja sam tu da kroz verbalno nasilje pokazem sve vase mane. Prosto jedinjenje, ulazim u krv kao otrov, delujem brzo i kobno. I to sto me nevolis toje dobro, to je pokazatelj tvoje nepameti. To sto si mi na ignoru to je znak da sam te otrovao do granica tvog primitivizma, uglavnom ignorisem kada uocim primitivizam, bezobrazluk ili glupocu.on je malo zelen pa se mnogo pali
sadrzaja manjka recnik mu je postan
zaljubljen u sebe voli da se hvali
uvek puno laje pa obere zbostan
ali dobar ie dobar
msm nashie ima nade
Lunjo...Lazes!!!!!!!!!!!

To ni nije nikakav argument nego zapažanje i ispravka, koje ne bi ni bilo da nisi spočitavala drugima da nisu dovoljno na nivou foruma Književnost.ТО је аргумент оних који немају аргументе. Правопис.![]()
Misliš kao ono kad si skrenuo s teme razgovora da mi objasniš razliku između foruma i potforuma?manevar forumskih diskusija kad ostanes bez argumenata.
Мислиш, поновоћеш да полижеш кад те попљују и да им шениш кад им је досадно?Nije ovo prvi put da se drma kavez ovde. I svaki put prezivimo. Nikako da ljudi ukapiraju. Ime nekog foruma nema nikakve veze sa sinergijom ljudi koji ga cine. Ovo mesto cine dragi ljudi a ne neka pravila. A kad su ljudi dragi odmah sve bude nekako po pravilima. To nikako krstarica da shvati.

To je @ariodante al ono na brzaka![]()
de si draga!De ste ljudiLep dan danas